Horoscopul săptămânii 8 – 14 mai 2017

Berbec

Începi săptămâna cu o oarecare stare de îngrijorare privind locul de muncă. Nu este cazul să te bazezi pe zvonuri, ci să ai mai multă încredere în propriile puteri. Colaborezi foarte bine cu colegii de muncă, reușind să depășești micile animozități. Te bucuri se susținerea partenerului de viață sau de ajutorul venit din partea familiei, a părinților în ceea ce privește demersurile pe care vrei să le faci vis-a-vis de un nou tratament care ar putea să-ți aducă rezolvarea unei probleme de sănătate. Ești mult mai preocupat de propria sănătate, de dietă și igienă. Ziua de joi te predispune la exprimarea nemulțumirii față de acțiunile sau atitudinea partenerului de viață, fapt care ar putea să-ți producă un dezechilibru la nivel emoțional. Este posibil să nu știi cum să te faci înțeles sau să consideri că ceilalți sunt vinovați pentru nereușitele tale profesionale.

Taur

Te simți răsfățat de partenerul de viață, astfel că nu prea mai contează înțepăturile venite dinspre prieteni. Este vremea să te bucuri de iubire, să debordezi de idei creatoare și să te bucuri de reușitele propriului copil. Ești apreciat acum de sexul opus, având capacitatea de a empatiza, de a-ți exprima sentimentele cu emoție și bucurie de viață. La locul de muncă este posibil să te simți oarecum nedreptățit, pe la mijlocul acestei săptămâni. Reușești totuși să te reechilibrezi cu repeziciune, pentru că ai țelul tău de atins și nu vrei să te abați din drum. Debordezi de energie, de voință și este timpul vindecării de traume, dezamăgiri din trecut.

Gemeni

Te simți bine în mijlocul familiei, fiind susținut de cei dragi, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional, moral. Joci rolul de pacificator în relația cu cei dragi, reușind să aduci liniștea și armonia în casă. La mijlocul acestei săptămâni este posibil să acorzi prea multă atenție la acțiunile propriului copil și să devii prea critic din dorința de a-l proteja. Eliberează-te de starea de tensiune de la locul de muncă și păstrează starea de echilibru cu tine și cu ceilalți. Spre sfârșitul săptămânii constați că ai muncit în mod susținut dar tot a mai rămas ceva de corectat, de adus la zi. Reușești să te mobilizezi datorită energiei de care dispui. Atenție, datorită excesului de zel te poți epuiza din punct de vedere fizic, ceea ce ar putea să-ți slăbească sistemul imunitar.

Rac

Știi cum să-ți transmiți propriile idei, în privința problemelor de la locul de muncă. Modul tău de a comunica ar putea să sensibilizeze în mod pozitiv, astfel că raționamentul tău va fi demn de luat în seamă de către superiori. Este posibil să pleci la drum, în interes de serviciu, încă din prima zi a săptămânii, fapt care ar putea atrage nemulțumirea partenerului de viață. Poate fi vorba de un câștig financiar neașteptat, reușind astfel să mai echilibrezi bugetul. Este momentul să stabilizezi cu calm situația de la locul de muncă și să te bucuri de oportunitățile care vin spre tine în zona carierei. Sfârșitul de săptămână te găsește alături de persoana iubită, cu care vei pleca la drum, bucurându-te de momente de relaxare. Atenție la posibile pierderi financiare, în ultima parte a acestei săptămâni.

Leu

Traversezi o perioadă norocoasă, în ceea ce privește câștigurile financiare. Ești oarecum nemulțumit la începutul acestei săptămâni, căci nu reușești să pui ceva bani deoparte, fiind obligat să plătești datorii mai vechi. Te simți responsabil pentru familia ta, muncind foarte mult pentru a asigura echilibrul financiar dar și pe cel emoțional. Ziua de joi ar putea să aducă câteva probleme la drum, să fii luat prin surprindere de probleme legate de un mijloc de transport. Ar trebui să fii atent la modul în care comunici cu vecinii sau cu rudele apropiate. Spre sfârșitul săptămânii ai planuri importante de dezbătut cu familia, privind câștigurile financiare. Ai noroc de susținere din partea celorlalți așa că te vei bucura de noi resurse financiare.

Fecioară

Începi săptămâna oarecum nemulțumit de comportamentul partenerului de viață. Te simți apreciat de sexul opus, reușind să te faci plăcut și să atragi favoruri din partea celorlalți. Este momentul să conștientizezi că, pentru a câștiga în plan material, trebuie să-ți valorifici propriile abilități, talentele native. Este vremea recompenselor, dar trebuie să înveți să fii mai tolerant, mai înțelegător cu ceilalți și să recunoști valoarea celor care te susțin în demersurile tale profesionale. Relația cu rudele apropiate este destul de încordată, cerându-se acum multă diplomație din partea ta. La sfârșitul acestei săptămâni ții neapărat să lămurești unele probleme legate de patrimoniul familiei. Există posibilitatea de a avea parte de izbucniri nervoase spontane din partea membrilor familiei, în special din partea celor de sex masculin.

Balanţa

Îți găsești plăcerea în starea de solitudine, preferând să stai cât mai departe de problemele apărute în mod neașteptat printre rude. Ești mult mai sensibil când vine vorba de necazurile celorlalți, cu toate astea preferi să te retragi în lumea ta, mai ales la începutul acestei săptămâni. Ziua de joi îți poate aduce o stare de nemulțumire în relația cu partenerul de viață, reușind totuși, prin apelarea la calm și răbdare, să-ți spui punctul de vedere și să reechilibrezi relația. Spre sfârșitul acestei săptămâni ești preocupat de rezolvarea unor situații care necesită intervenția ta urgentă, la locul de muncă. Nu te simți tocmai în formă, astfel că te poți confrunta cu probleme datorate agitației excesive, a stării de neliniște datorată profesiei în care activezi. Sunt posibile tulburări psihice, stări de amețeală, intoxicații cu anumite substanțe sau medicamente.

Scorpion

Găsești un sprijin real printre prieteni sau în grupul în care tocmai te-ai integrat. Dar este oare chiar ceea ce îți dorești? Te mulțumești cu ceea ce ți se oferă acum? Ești foarte prietenos, preferând să-ți pui la bătaie propriile talente în slujba binelui colectiv, în grupul din care faci parte. Te bucuri atât timp cât poți fi un sprijin real pentru ceilalți. Ziua de joi îți poate aduce unele revelații, răspunsuri vis-a-vis de locul de muncă, de relația cu părinții, simțind la nivel intuitiv, că drumul pe care ai pornit nu este tocmai cel pe care ți-l doreai pentru viitorul tău. Te simți oarecum neajutorat, neîmplinit în adâncul sufletului. Spre sfârșitul acestei săptămâni te poți confrunta cu probleme legate de profesie, primind răspunsuri nefavorabile la solicitările tale.

Săgetător

Debordezi de energie, având în această perioadă curajul de a te implica în tot felul de acțiuni care îți pot pune viața în pericol. Nu te jenezi să te manifești așa cum vrei și simți, fiind ferm pe poziție. În carieră reușești să te pui în valoare, arătându-ți adevăratele calități, atrăgând astfel succesul de partea ta. Să nu te mire că vei atrage și dușmani, care îți urmăresc evoluția din planul profesional. Ești conștient de valoarea ta socio-profesională, așa că nu se pune problema să te lași influențat în vreun fel de criticile primite. La jumătatea acestei săptămâni cauți să-ți înțelegi rostul trecerii prin viață alături de un grup de prieteni apropiați. Se pare că dorințele tale nu mai rezonează cu grupul din care faci parte. Ultima zi din săptămână te găsește expreimentând o serie de emoții, de trăiri dintre cele mai profunde.

Capricorn

Relația cu străinătatea este destul de favorabilă, așa că concentrează-ți resursele financiare pentru a putea pleca la un drum lung. Simți că poți atinge starea de echilibru interior progresând în direcția cultivării relațiilor care pot contribui la dezvoltarea ta spirituală. Pe la jumătatea acestei săptămâni poate apărea o stare de nemulțumire legată de planul carierei. Te poți simți nedreptățit, mințit, furat și cauți neapărat o soluție clară și viabilă pentru a putea ieși din impasul apărut. Trebuie să conștientizezi că a venit timpul schimbării în planul carierei și că poate fi vorba de un rău necesar. La sfârșitul săptămânii pe poți confrunta cu probleme în zona prietenilor. Este posibil să nu primești banii datorați de un prieten sau să fii păgubit în plan financiar.

Vărsător

Reușești să vezi frumusețea acolo unde mulți dintre apropiații tăi ar considera că este vorba despre o dramă. Ești plin de resurse creatoare, de inspirație pe care te vei mobiliza să o investești într-o nouă direcție, în planul profesional. Nu te poți bucura în această perioadă de susținerea prietenilor, fiind profund dezamăgit de atitudinea acestora față de tine. Este momentul oportun pentru a face „curățenie” în viața ta socială și să te recalibrezi pe un nou drum, relațional și profesional. Iubești acum cu pasiune, dăruindu-te trup și suflet persoanei iubite. La jumătatea acestei săptămâni te poți bucura de susținere venită din plan internațional, legând un parteneriat promițător. La sfârșitul săptămânii petreci alături de prieteni, preferând să conduci grupul în direcția aleasă de tine.

Peşti

Ești nemulțumit de faptul că partenerul de viață nu îți acordă suficientă atenție, mai ales în prima zi a acestei săptămâni. Este vorba despre o stare trecătoare, întrucât aceasta este o perioadă destul de benefică în ceea ce privește parteneriatele, implicit relația de mariaj. Ești mult mai sociabil și mai diplomat reușind astfel să atragi atenția unor persoane importante care pot influența decisiv promovarea ta în planul profesional. În carieră se cere să aduci schimbări majore, ceea ce ar putea să-i nemulțumească pe cei din familia ta. Relația cu străinătatea este destul de importantă pentru tine, mai ales spre sfârșitul acestei săptămâni. Poate fi vorba și despre teama de a explora noi posibilități de dezvoltare în planul personal.