Horoscopul săptămânii 8 – 14 iulie 2019

Berbec

Săptămâna aceasta te-ai putea confrunta cu niște probleme de natură financiară. Încearcă să pui totul pe hârtie și să nu intri în panică până când nu faci o analiză completă a bugetului. Un împrumut te va putea scoate din această situație, dacă e cazul, însă economiile sunt o lecție pe care e musai s-o înveți pentru ca situația să nu se mai repete.

Taur

Săptămâna aceasta e despre dragoste și despre comunicare cu partenerul de cuplu. Trebuie să accepți compromisurile, să spui clar ce-ți dorești și să nu mai faci acuzații nefondate, nici măcar în glumă. Încearcă să repari această relație, dacă mai ai sentimente pentru partener, pentru că știi foarte bine cât de mult vei suferi dacă te vei trezi singură.

Gemeni

O săptămână destul de dificilă stă să înceapă pentru tine. De marți sau miercuri vei avea treabă cu autoritățile, vei avea de rezolvat ceva ce implică acte, dosare, semnături, iar toată povestea asta o să-ți consume timpul, o să-ți mănânce din energie și o să te coste o mare doză de stres. Încearcă să-ți păstrezi calmul cât de mult posibil.

Rac

Zilele acestea pui accentul pe echilibru. Te străduiești să realizezi niște lucruri pentru prima oară în viața ta și, chiar dacă totul pare dificil, iar planurile pe care le-ai făcut par foarte provocatoare, să știi că nimeni și nimic nu te poate opri. Astrele îți trimit energie bună toată săptămâna așa că mergi înainte, chiar dacă ocazional mai faci și câte un pas în spate.

Leu

Săptămâna aceasta e caracterizată pentru tine de entuziasm, însă ai grijă să canalizezi tot acest entuziasm într-o direcție bună, pentru a putea profita de toate roadele eforturilor tale. O să cunoști oameni noi, o să visezi cu ochii deschiși, o să zâmbești și o să ai parte de momente minunate atât la locul de muncă, cât și acasă.

Fecioară

Săptămâna aceasta ai putea descoperi niște lucruri mai puțin plăcute despre o persoană apropiată, însă e important să știi că oamenii se mai schimbă. Nu judeca pe nimeni pentru greșelile din trecut, pentru că nici ție nu ți-ar plăcea să fii judecată astfel. Încearcă să comunici deschis cu persoana respectivă și să înțelegi de ce a făcut ceea ce a făcut.

Balanţa

Vei avea o săptămână plină, marcată de task-uri de serviciu. Străduiește-te să le rezolvi pe toate, pe rând. Concentrează-te și încearcă să nu mai pierzi timpul cu tot felul de detalii. Da, și acestea sunt importante, dar uneori ai tendința de a te pierde în ele. Încearcă să faci un plan pe mai multe zile și să te concentrezi pe lucrurile esențiale. O să ai multe satisfacții până la finalul săptămânii, bravo ție!

Scorpion

Te așteaptă o săptămână plină de provocări, mai ales la locul de muncă, unde va trebui să te descurci în niște situații într-o poziție nouă - aceea de lider. Da, ai putea fi avansată, însă emoțiile care vor însoți această veste vor fi foarte mari pentru tine. Ține cont de faptul că te-ai pregătit toată viața pentru asta și nu te lăsa copleșită.

Săgetător

Sunt zile și zile. Săptămâna aceasta vei avea parte și de momente frumoase, și de momente mai puțin frumoase. E important însă să-ți păstrezi calmul și să acționezi cu tact în tot ceea ce faci. Nu te lăsa copleșită de emoții și cere ajutorul dacă simți că ai nevoie de asta. Prietenii și familia te susțin, așa că nimic nu-ți va sta în cale.

Capricorn

Pregătește-te pentru o săptămână nebună! N-ai fi putut anticipa așa ceva niciodată. O să treci prin toate stările și s-ar putea să te trezești la finalul ei că ai nevoie de o vacanță, de urgență! Ai grijă să-ți păstrezi calmul și echilibrul emoțional în acest haos, pentru că dacă tu nu ai grijă de tine, nimeni altcineva nu va avea. Ai noroc cu o persoană care te susține din umbră, mai mult ca oricând. Mulțumește-i!

Vărsător

Săptămâna aceasta te dedici unor planuri făcute acum mult timp, însă vrei să-ți îndeplinești aceste scopuri tot amânate. Nu numai că o vei face, dar vei reuși să faci și alte lucruri grozave! Astrele îți trimit în cale oameni care să te ajute, îți dau energie bună și tu știi cum să profiți de toate acestea pentru rezultate excepționale. Fără modestie, e numai meritul tău, felicitări!

Peşti

E timpul să-ți pui în ordine prioritățile și să te dedici scopurilor celor mai importante din viața ta. Nimeni nu îți va deschide ușile, dacă tu nu o vei face. Săptămâna aceasta vei realiza multe lucruri și vei munci poate mai mult ca oricând, dar satisfacția ta va atinge noi cote. Ești fericită pentru că munca îți e apreciată, ai dragoste în viața ta, iar familia te susține din umbră. O să ai o săptămână grozavă!