Horoscopul săptămânii 8 – 14 ianuarie 2018

Berbec

Începi săptămâna cu zâmbetul pe buze, pentru că ai o mulţime de idei şi de planuri, iar treaba de la serviciu merge grozav! Vrei să le demonstrezi şefilor că te descurci în orice situaţie, aşa că miercuri e posibil să te oferi să rezolvi ceva important pe cont propriu, iar asta ţi-ar putea aduce nişte bani în plus la finalul săptămânii. Week-end-ul e rezervat distracţiei!

Taur

Începi săptămâna cu un sentiment de vinovăţie. Ar trebui să rezolvi ceva chiar de luni, dar n-ai niciun chef, aşa că vei tot amâna. Spre mijlocul săptămânii, cineva îţi va cere ajutorul într-o afacere, dar s-ar putea să nu vrei să i-l oferi, pentru că aveţi un istoric complicat. Week-end-ul vine cu alte responsabilităţi, aşa că pregăteşte-te.

Gemeni

Săptămâna distracţiei a început. Chiar dacă ai impresia că vei munci mult săptămâna aceasta, sau poate ai plănuit un proiect important, să ştii că sunt şanse mari să nu-ţi iasă. Zilele acestea astrele îţi dau viaţa peste cap, e posibil să-ţi dea şi viaţa amoroasă peste cap şi să te îndrăgosteşti, iar toată energia ta se va duce în distracţie, fie că vrei să accepţi, fie că nu.

Rac

Pregăteşte-te pentru o săptămână nebună de tot. O să munceşti mult, o să ieşi şi să socializezi mult, iar oamenii din jurul tău vor fi parcă mai obositori ca oricând. O să alergi de colo colo să rezolvi tot ce e de rezolvat, dar vei avea şi satisfacţii la finalul săptămânii. Din fericire, week-end-ul vine cu distracţie şi relaxare!

Leu

Cea mai bună săptămână a ta din luna ianuarie, iată că începe! Pregăteşte-te pentru veşti bune, întâlniri cu oameni dragi, discuţii productive şi proiecte rezolvate rapid şi eficient. Eşti în formă maximă şi toată lumea te admiră, unii chiar te invidiază pentru asta! Bravo ţie!

Fecioară

Săptămâna ta nu e pe-atât de bună precum sperai tu, dar ceea ce ar trebui să te entuziasmeze sunt planurile pentru finalul ei, când cineva te va invita într-o deplasare, în afara oraşului. Până atunci, ar trebui să rezişti cu stoicism şi să le demonstrezi tuturor că eşti o persoană dedicată şi muncitoare. Acasă totul merge ca pe roate.

Balanţa

Te aşteaptă o săptămână plină! Lucrezi de zor la un proiect important, iar asta îţi dă satisfacţie şi te împlineşte. Şefii remarcă şi e posibil să primeşti şi nişte laude spre sfârşitul săptămânii, dar din păcate tu ai nevoie de bani, nu de laude. Poate ar trebui să le spui asta. Prietenii sunt alături de tine, iar vineri cineva îţi va propune să plecaţi într-o aventură. Poate că ar trebui să accepţi.

Scorpion

Săptămâna aceasta îţi aduce veşti importante legate de un proiect de la locul de muncă. O sumă importantă de bani ar putea ieşi în calea ta, dar ai mare grijă cum îi cheltuieşti. Astrele te supun la un test. Joi va fi o zi importantă pentru tine, din punct de vedere al sănătăţii. Vei afla nişte veşti pe care le aşteptai de multă vreme, poate un diagnostic.

Săgetător

Ai o săptămână bună, dar fără evenimente majore. Cel mai important lucru ar fi că nu prea ai chef de muncă, ai rămas blocată în atmosfera de vacanţă şi încă te gândeşti la zilele libere. Poate că un mic concediu nu ţi-ar strica, măcar să nu mergi la muncă câteva zile. La un moment dat o să vrei chiar tu să te întorci, ai să vezi.

Capricorn

Ai o săptămână bună, marcată de o ceartă cu cineva din familie, miercuri sau joi. Însă asta nu te va împiedica nici să-ţi faci treaba la locul de muncă ca de obicei, dar nici să te distrezi aşa cum o faci în mod curent. Aşadar nu-ţi face prea multe griji, o să treacă şi această discuţie mai aprinsă, la fel cum toate trec. La sfârşitul săptămânii aşteaptă-te la declaraţii de iubire.

Vărsător

Te aşteaptă o săptămână foarte aglomerată la locul de muncă şi cu mici probleme acasă, în familie, unde cineva nu e deloc de acord cu alegerile tale. Poate că e cazul să purtaţi o discuţie sinceră, deschisă, şi să le explici celor care au nevoie de explicaţii, că nu mai eşti un copil. Week-end-ul ar putea veni cu nişte reparaţii de făcut în casă.

Peşti

Te aşteaptă o săptămână minunată, plină de reuşite şi de... flirt. E posibil să te îndrăgosteşti de cineva la prima vedere, nebuneşte, iar totul de acolo va începe să o ia razna în viaţa ta. O să fie o săptămână pe care nu o vei uita prea uşor, pentru că într-un fel sau altul zilele acestea îţi vor influenţa mult viitorul.