Horoscopul săptămânii 8 – 14 aprilie 2019

Berbec

În prima parte a săptămânii poți primi o sumă de bani neașteptată sau un cadou, un premiu de valoare. În funcție de aspectele natale, poate fi vorba inclusiv de o moștenire. Dacă ai de rezolvat situații, contexte care privesc actele, te sfătuim să o faci acum, deoarece către finele perioadei analizate toate aceste demersuri pot fi blocate. În weekend pot pleca într-o călătorie.

Taur

Începi săptămâna cu multă voie bună și dispoziție sentimentală către partener și relația de cuplu. De la mici surprize și până la mari declarații de dragoste, totul este pe lista ta de făcut. Situația financiară poate suferi unele modificări, se pot contura nemulțumiri și nu este exclus să faci niște reevaluări drastice legate de sursele de unde provin banii.

Gemeni

În prima parte a săptămânii, dai dovadă de energie și reușești să-ți canalizezi energia în direcția dorită. Nu este exclus să ai parte de niște amânări în plan financiar, chiar frământări, însă va fi ceva trecător. Către finele perioadei analizate relația cu persoana iubită intră în vizorul tău și poți reanaliza un context trecut, un eveniment, o situație care ți-a creat la momentul respectiv dubii.

Rac

În prima parte a săptămânii, cercul de prieteni intră în atenția ta și nu este exclus să ai parte de niște conflicte cu prietenii. Este posibil să fie vorba și de niște planuri comune anulate, amânate. De asemenea, tensiunile se pot contura inclusiv în cuplu și sfatul nostru este să-ți alegi cu atenție vorbele. La locul de muncă se întrevăd situații neplăcute, la limită care te pot determina să începi o reevaluare a situației profesionale. Atenție la sănătate! Încearcă să te odihnești mai mult și să eviți suprasolicitările în weekend.

Leu

În prima parte a săptămânii se conturează niște nemulțumiri profesionale sau financiare din cauza cărora să nu fii în cea mai bună stare emoțională. Posibil ca evenimentele de acum să te facă să cauți noi surse de venit. După data de 10 aprilie se întrevăd momente tensionate în cuplu și nu este exclus să-ți reevaluezi sentimentele față de persoana iubită, să faci niște schimbări sau, cel puțin, să ți le propui.

Fecioară

Este o perioadă bună din punct de vedere al comunicării și dacă ai de susținut examene, interviuri discursuri publice, te vei bucura de succes. Către finele perioadei analizate poți intra în conflicte cu membrii familiei, posibil aflate în legătură cu locuința, și nu este exclus să schimbi foaia, să-ți revizuiești comportamentul față de cei dragi. În weekend se conturează momente de pasiune în relația de cuplu.

Balanţa

Te gândești din ce în ce mai mult la o tranzacție financiară pe care-ți dorești să o faci. Te sfătuim să fii atentă la detalii, să le pui... în balanță! În plan amoros se conturează o perioadă favorabilă consolidării relației și te sfătuim să profiți din plin pentru a-ți declara sentimentele, mai ales că după data de 10 aprilie există riscul ca orice spui să declanșeze un conflict. În weekend ai ocazia ed a pleca într-o scurtă călătotie, o plimbare care va avea impact asupra stării tale de spirit.

Scorpion

În prima parte a săptămânii relația cu persoana iubită și cu copiii va fi foarte bine aspectată și șansele de apropiere și înțelegere vor fi mari. Va fi chiar un moment al lămuririi unor aspecte din trecut. După jumătatea perioadei analizate se întrevăd probleme financiare și obstacole în primirea unei sume de bani. De asemenea, cei care aveau un plan de creștere financiară s-ar putea să fie surprinși că nimic nu va funcționa. În weekend se vor preocupa cu mai mult interes de activitățile casnice.

Săgetător

Ai șansa de a te pune într-o lumină favorabilă la locul de muncă și ar trebui să profiți de acest aspect mai ales dacă-ți dorești avansare. Pentru unii poate fi vorba de găsirea unui loc de muncă mai bun. La modul general, din a doua parte a săptămânii te-ai putea alege cu unele remușcări, cu unele nemulțumiri legate de viața ta personală. Posibil ca cei care și-au dorit expansiune (personală, financiară sau profesională) să întâmpine obstacole în atingerea obiectivelor. Atenție la tensiunile care pot apărea în cuplu!

Capricorn

În prima parte a săptămânii vei reuși să-ți deschizi mai mult inima în fața persoanei iubite și astfel să-ți explici unele atitudini și decizii pe care le-ai luat și care, posibil, pe celălalt l-au bulversat. Ulterior, s-ar putea să fii măcinată de o serie de gânduri și întrebări cu privire la trecutul tău, la ceea ce te definește cu adevărat. Chiar dacă vor exista îndoieli și momente de tensiune interioară, înțelepciunea ta nativă te va ajuta să treci peste.

Vărsător

Familia și casa vor fi pe primul loc în topul preocupărilor săptămânale. Este momentul să aduci o notă de veselie, de optimism și energie în relația cu părinții sau, de ce nu, să-și redecorezi casa așa cum îți place. Începând cu jumătatea săptămânii, relațiile de prietenie vor intra în vizorul tău și vor cere reevaluări serioase. Nu este exclus să pui punct unei prietenii care nu te mai reprezintă sau să iei decizia să ieși dintr-un anturaj cu care nu mai rezonezi.

Peşti

Începi săptămâna cu cheltuieli, unele obligatorii, altele doar pentru a-ți satisface niște plăceri și pofte (vicii). Ai grijă! Ți-ai putea dezechilibra veniturile foarte ușor! Din a doua parte a perioadei analizate s-ar putea să întâmpini blocaje și probleme la locul de muncă. Dacă ești nemulțumită, nu este exclus să începi un proces amplu de reevaluare a situației profesionale.