Horoscopul săptămânii 7 – 13 octombrie 2019

Berbec

Săptămâna aceasta va trebui să te concentrezi pe carieră și pe relațiile cu cei din jur, la locul de muncă. Dacă speri ca relațiile tale profesionale să se îmbunătățească, atunci trebuie să fii mai deschisă, la rândul tău, cu tot ceea ce se întâmplă la serviciu, dar mai ales cu colegii. Încearcă să asculți mai mult și să te implici.

Taur

O posibilă problemă de sănătate ți-ar putea da planurile peste cap săptămâna aceasta. Mergi la medic și încearcă să nu te mai autodiagnostichezi, pentru că îți pui singură sănătatea în pericol. Zilele acestea trebuie să înveți să ai mai multă încredere în cei din jur, la modul general, și să pricepi că nu toată lumea îți vrea răul.

Gemeni

Urmează o săptămână dificilă pentru tine, deoarece o să ai de-a face cu tot felul de provocări, mai ales la locul de muncă. Acceptă o dată pentru totdeauna că ai talent, un talent special, și că acesta e motivul pentru care toată lumea vine să-ți ceară ajutorul, dar învață să mai spui și NU atunci când e nevoie. Echilibrul e cel mai important.

Rac

Săptămâna aceasta ai putea primi vești bune, într-un moment pe care tu îl credeai de-a dreptul întunecat. Ai mai multă încredere în tine, încearcă să nu mai intri în panică la cel mai mic gest nepotrivit și perseverează. Ești genul de om care pune mereu răul înainte - ei bine, zilele acestea, va trebui să înveți să faci invers. Să vezi mai degrabă partea plină a paharului.

Leu

A venit momentul să te pui pe tine pe primul plan și pe restul abia apoi. Nevoile tuturor au fost îndeplinite până acum, dar tu ai rămas cu tot felul de planuri în așteptare sau dorințe nesatisfăcute. E cazul să faci un pas în spate, să analizezi situația și să te alegi pe tine. Săptămâna aceasta tot ceea ce faci trebuie să fie spre binele tău, în primul rând, dincolo de orice altceva.

Fecioară

E timpul să aplici ce ai învățat din greșelile trecutului. Săptămâna aceasta cauți să aplici toate lecțiile primite și vei avea multe de învățat, din nou, dar de data aceasta reușitele se vor ține lanț. Astrele îți scot în cale abundența pe toate planurile, iar asta va fi adevărat ceva nou pentru tine. O să fii în al nouălea cer.

Balanţa

Veștile bune de săptămâna aceasta te fac să crezi și mai mult în planurile tale de viitor, în potențialul tău. O să reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus și, mai mult decât atât, o să începi noi proiecte, mai provocatoare și mai interesante decât cele de până acum. E timpul să dai o petrecere mare și să sărbătorești. A venit vremea ta!

Scorpion

Zilele acestea trebuie să ai mai multă grijă. De tine, în primul rând, dar și de apropiații tăi. Muncești prea mult și-ți neglijezi familia, iar asta nu e deloc în regulă. Restabilește-ți prioritățile, analizează-ți bine viața și gândește-te la viitor - ce contează cu adevărat pentru tine? Apoi ia o decizie și ține-te de ea!

Săgetător

Nimeni și nimic nu se poate pune în calea visului tău săptămâna aceasta. Te descurgi grozav în tot ceea ce ți-ai propus și te uimești chiar și pe tine însăți. E timpul să te relaxezi, la final de săptămână, pentru că vei avea câteva zile intense. Cel mai bine ar fi să te duci undeva în natură să-ți tragi sufletul, dar dacă nu se poate e foarte bine și acasă - ai grijă însă să faci o plimbare lungă!

Capricorn

Tot ceea ce sperai să nu se întâmple săptămâna aceasta, se întâmplă! Și, mai mult decât atât, o ceartă cu partenerul te poate destabiliza complet pe plan emoțional, pentru că măcar de la el te așteptai la susținere. E timpul să faci un compromis și să accepți că, poate de această dată, partenerul de cuplu are dreptate...

Vărsător

Săptămâna aceasta pui pe primul plan viitorul tău și al familiei tale și bine faci, pentru că o să ai multe de câștigat. Banii vin și pleacă, dar învățăturile rămân cu tine pentru totdeauna. Planifică-ți cu atenție orice mișcare și învață să mai multă încredere în cei care îți sunt oricum mereu aproape. O să ai o săptămână plină, dar foarte reușită!

Peşti

Orice ai face săptămâna aceasta nu lăsa trecutul să se întoarcă în viața ta, sub nicio formă. Dacă vei face asta, vei avea multe de pierdut. Relația de iubire îți atârnă oricum de-un fir de ață, iar deciziile pe care le iei acum sunt esențiale pentru un viitor sănătos în familie. Ai mare grijă la fiecare detaliu și gândește-te bine înainte de a lua vreo hotărâre.