Horoscopul săptămânii 7 – 13 noiembrie 2016

Berbec

O săptămână foarte ocupată pentru tine. Ai mare treabă în gospodărie. Te gândești la renovare și ceri ajutor. Întorci casa pe dos pentru a elimina spiritele rele și te gândești inclusiv la achiziționarea unui nou mobilier. Consideri că ești tratată cu nedreptate la locul de muncă și vei începe să te impui mai mult ca oricând. Relația amoroasă decurge la fel ca până acum, nimic nou sub soare.

Taur

Vei avea o săptămână în care nu vei sta locului o clipă. Ideile vor veni din belșug, insa iti lipseste norocul. Zilele de 12 si 13 noiembrie sunt cele mai grele pentru ca ai o multime de mici ghinioane care iti dau toate planurile peste cap. Ascultă-ți instinctele și mergi pe calea pe care ai început deja. Ai planuri noi și, ca de fiecare dată, inovezi mai ales în relațiile personale.

Gemeni

O săptămână foarte bună pentru tine. Începi să ai noroc, ca niciodată, începând cu 10 noiembrie. Planeta Jupiter îți va purta noroc până la mijlocul lunii  și trebuie să profiți de asta pe toate planurile. Vei relua legătura cu o persoană dragă ție și te vei distra pe cinste, mai ales la finalul săptămânii. Te bucuri din plin că ai atâtea cunoștințe și atâția prieteni cu care îți poți petrece timpul frumos.

Rac

O săptămână foarte bună pentru tine. Vin schimbări majore în viața ta. Faci cum faci și iar te trezești în fața unei lumi total nedescoperite iar asta te ține în priză. Îți vei da seama cât de bogat ești de fapt, fără să ai milioane în conturi! Și asta pentru că vei începe o nouă relație alături de o persoană care ți-a cam dat de gândit în ultima vreme, ținându-te în stand-by de fiecare dată.

Leu

Deschide-ţi inima şi ciuleşte urechile! Ascultă-ţi vocea interioară care îţi spune să reiei legătura cu un membru important al familiei sau cu o femeie din trecut. Poate pui la cale chiar o reuniune în cadrul căreia să te bucuri de compania oamenilor care te cunosc, te iubesc şi te acceptă aşa cum eşti. Orice ai face, nu-ţi stabili un program prea încărcat la început de săptămână.

Fecioară

La începutul săptămânii te simţi uşor indispus, iar faptul că vei fi solicitat la locul de muncă nu te ajută deloc. Totuşi, miercuri sau joi o să ai parte de o surpriză şi o să revii la normal. Câştigurile financiare întârzie să apară, aşa că ar fi bine să strângi cureaua spre sfârşitul săptămânii. Partenerul va fi alături de tine şi te va susţine financiar, dar asta nu înseamnă că îţi poţi face de cap.

Balanţa

Astrele îţi sunt favorabile în această săptămână pe plan emoţional, iar luni sau marţi o să ai parte de o surpriză din partea unei persoane dragi. La serviciu, ai şansa să îţi impresionezi superiorii aşa că nu ar fi rău să dai dovadă de mai multă seriozitate decât de obicei. Mai târziu, vei culege roadele profesionale. Colegii de muncă îţi pun la încercare abilităţile de socializare joi, iar de vineri încolo îţi vei dedica timpul familiei.

Scorpion

Te simţi neglijat de cei din jur şi nu ai chef de nimic. Asta nu are legătura cu cei dragi, ci cu starea ta de sănătate, s-ar putea să ai nevoie de o consultaţie, aşa că nu ezita să îi faci o vizită medicului. La locul de muncă, luni o să ai destul de multe sarcini de îndeplinit, dar apoi se vor linişti apele, iar joi şi vineri îţi poţi face planuri după muncă, pentru că nu vei fi chiar aşa obosit.

Săgetător

Şarmul tău este incontestabil săptămâna aceasta, iar astrele te ajută să fii un lider de excepţie. Ce-ar fi dacă ţi-am spune că nu trebuie să munceşti zi şi noapte pentru a obţine ceea ce ţi-ai propus? În loc să vânezi, încearcă să atragi. Ai să vezi că e uşor pentru un semn zodiacal cu un magnetism ieşit din comun, aşa cum eşti tu. Aminteşte-ţi că cine se aseamănă, se adună.

Capricorn

Popularitatea ta sporeşte săptămâna aceasta şi nici măcar nu trebuie să te comporţi de parcă ai fi mai cu "moţ" decât de obicei. Ba dimpotrivă, ai şanse mai mari să fii plăcută dacă dai dovadă de sinceritate. Lasă-ţi ideile să iasă la iveală, chiar dacă ai impresia că ar putea trece drept ciudate. Lucrează în echipă şi vei avea numai de câştigat.

Vărsător

Săptămâna aceasta eşti motivată şi devii genul de lider pe care toată lumea vrea să îl urmeze, aşa că profită de situaţie şi oferă instrucţiuni acolo unde este nevoie. Găseşte modalităţi prin care să-i pui pe cei din jur într-o lumină favorabilă şi nu îţi face griji, nimeni nu se aşteaptă ca tu să deţii toate răspunsurile. Asociază-te cu unii dintre cei mai inteligenţi oameni din domeniu, mai ales cu cei care se descurcă mai bine decât tine în anumite situaţii.

Peşti

Sensibil de fel, vei pune orice răutate la suflet, chiar dacă este neintenţionată. Ai grijă. În felul ăsta te vei consuma mai mult decât este necesar. Zilele de 12 si 13 noiembrie sunt mai grele pentru ca pot aparea conflicte greu de stins, mai ales cu persoane foarte apropiate. La locul de muncă te descurci de minune şi vei reuşi să îţi impresionezi superiorii cu modul în care manevrezi sarcinile dificile. Eşti luat în vizor pentru o posibilă promovare.