Horoscopul săptămânii 7 – 13 mai 2018

Berbec

Pentru nativii Berbec se anunță o săptămână în care atenția se va îndrepta pe carieră și pe partea profesională. Vor trece prin discuții cu șefii, prin conflicte cu colegii, dar la mijlocul perioadei analizate s-ar putea alege și cu o mărire de salariu sau o avansare în funcție. Important este să știe cum și când să pună problema. In weekend se reașterne armonia în relația de cuplu și cei singuri este posibil să cunoască pe cineva sau chiar să treacă printr-o aventură.

Taur

Niște cheltuieli neprevăzute pot strica buna dispoziție a nativilor Taur, însă nu se întrevăd șanse mari de revenire până la final de săptămână. Vor avea acces la informații importante, însă sfatul nostru este să nu se lase atrași în discuții critice la adresa șefilor sau colegilor. În weekend vor primi o invitație sau vor alege să se distreze departe de oraș. Relația cu partenerul de viață va deveni mai echiloibrată spre final de săptămână.

Gemeni

Prietenoși din fire, nativii Gemeni vor avea ocazia săptămâna aceasta să-și mărească cercul de prieteni și cunoștințe și să-și consolideze relația cu persoanele din trecut care le-au fost aproape la nevoie. Sunt dinamici, inventivi și puși pe acțiune. Cu taote că la locul de muncă pot apărea ușăare nemulțumiti, în special de miercuri încolo, în weekend vor da uitării totul și vor pleca într-o călătorie.

Rac

Cu toate că nativii Rac nu doresc în această perioadă să se implice sentimental, vor avea ocazia să se ciocnească de persoane sau situații care să le pună ambiția la încercare. Caută să găsească un echilibru între viata personală și cea profesională și se axează pe menținerea unei imagini cât mai favorabile. În weekend, viața le oferă un dar la care nu mai sperau. Întâmplările din ultimele zile ale săptămânii îi vor convinge că tot răul a fost spre bine și că a meritat să sufere un pic pentru a avea acest noroc acum.

Leu

Nativii Leu se concentrează puternic pe partener și încearcă să găsească o cale de mijloc pentru a nu scăpa de sub control cariera. Vor da dovadă de inițiativă și creativitate la locul de muncă și toate aceste calități vor fi apreciate de superiori. Șanse de îmbunătățire a veniturilor vor avea începând cu ziua de vineri. În weekend vor petrece alături de prieteni și partenerul le va face o surpriză remarcabilă.

Fecioară

Nativii Fecioară trebuie să aibă grijă la modul în care vor interacționa cu cei din jur deoarece sunt predispuși către impulsivitate și vor avea tendința să critice pe toată lumea. Își asumă foarte multe responsabilități și nu vor reuși să le ducă la bun sfârșit în timp util. În plan sentimental se pot ciocni de dezamăgiri și nemulțumiri la adresa partenerului. În weekend este foarte probabil să plece într-o scurtă călătorie.

Balanţa

Posibile tensiuni în familie se anunță în prima parte a săptămânii, iar nativii Balanță sunt sfătuiți să nu ducă la extrem o banală ceartă cu un membru și nici să se impună mai mult decât trebuie.În plan sentimental vor avea parte de armonie, echilibru și se vor dovedi a fi mai sensibili decât până acum. Cei care-și caută un loc de muncă pot avea parte de oportunități la final de săptămână sau poate fi vorba despre o promovare binemeritată.

Scorpion

Săptămâna începe cu frământări legate de partea financiară, iar tensiunile se pot răsfânge în cuplu sau în relația cu cei dragi. La locul de muncă se vor izbi de sarcini noi și responsabilități care le depășesc sfera profesională, fapt ce-i va deranja și-i va pune în ipostaza să riposteze. Spre final de săptămână vor căuta noi șanse de a-și îmbunătăți veniturile, și s-ar putea să nu fie scutiți nici de reproșuri din partea partenerului.

Săgetător

Vor începe săptămâna punând la punct niște aspecte legate de buget și de situația administrativă a locuinței, posibil legate chiar de reamenajarea acesteia. De asemenea, pot pune la punct o călătorie în interes de afaceri și pot avea succes într-o negociere. În weekend vor face declarații ed dragoste, vor deveni cuceritori și se vor avânta fără rețineri în aventuri și mici flirturi.

Capricorn

Nativii Capricorn se vor bucura în această săptămână de oportunități și noroc pe parte financiară. Vor descoperi colaborări avantajoase și chiar vor primi propuneri pentru a-și schimba, cel puțin parțial, cariera. Dacă vor continua să-și ignore partenerul, atunci ar trebui să se aștepte la reproșuri și nemulțumiri din partea acestuia care vor declanșa conflicte la mijlocul perioadei analizate. În weekend se anunță petreceri în familie și activități de grup. Nativii Capricorn vor avea ocazia să-și evidențieze hobby-urile.

Vărsător

Nativii Vărsător se vor bucura de armonie în cuplu, înțelegere din partea partenerului, dar și sprijin din partea copiilor sau rudelor. În schimb, nu este o perioadă bună pentru negocieri și nici pentru planificarea călătoriilor. Finalul de săptămână la va aduce beneficii pe parte financiară, posibil noi oferte de colaborare sau proiecte noi. Sfatul nostru este să nu semneze nimic fără să fi analizat cel mai mic detaliu al actelor.

Peşti

Nativii Pești pot avea parte de câștiguri neașteptate, inclusiv de recuperarea unei datorii mai vechi. Dacă așteaptă vești din străinătate, acestea se pot materializa la mijlocul săptămânii. De asemenea, șansele de a călători, de a pleca într-o vacanță peste hotare cresc în această perioadă. Nativii Pești se bucură de creativitate și se înflăcărează pe parte artistică, recomandarea noastră fiind să profite de aceste momente. În weekend petrec timpul în mijlocul familiei și au parte de surprize și chiar cadouri din partea celor dragi.