Horoscopul săptămânii 7 – 13 ianuarie 2019

Berbec

Săptămâna asta va trebui să te obișnuiești cu niște schimbări în viața ta. Dacă aveai o idee de afacere sau orice altă idee legată de viața profesională, acum e momentul să o pui în practică. Casa comunicării e avantajată de astre, așadar comunicarea ar trebui să fie și în centrul atenției tale, pentru că ai șansa să obții bani și diverse avantaje din simple idei.

Taur

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă sau vrei să obții o promovare, acum e momentul să acționezi. Săptămâna aceasta astrele îți sunt favorabile atât pe plan profesional, cât și pe plan amoros. Ieși din zona de confort și cunoaște oameni noi. Oportunitățile vor apărea în calea ta.

Gemeni

Săptămâna aceasta va trebui să te ocupi de lucrurile pe care le-ai tot amânat până acum. Profesional vorbind, apar niște oportunitati în calea ta, așa că ar fi bine să profiți de ele. Și în plan amoros ar putea să apară o persoană interesantă cu care să începi o relație.

Rac

Astrele te îndeamnă să abordezi un nou stil de viață. Dacă vrei să faci o schimbare în bine pentru sănătatea ta, acum e momentul să acționezi. Fie că e vorba de sport sau de dietă, ori de ambele, așa cum ar fi indicat, șansele de reușită sunt maxime. Ai energie bună și asta e tot ce contează.

Leu

Ai grijă la ceea ce spui săptămâna aceasta, pentru că ai putea rosti niște cuvinte pe care mai apoi să le regreți. Leilor nu le place să se facă de râs, așa că gândește-te un pic înainte de a spune ceva foarte serios, altfel riști să regreți. În plus, evită discuțiile despre bani, nu sunt deloc avantajate.

Fecioară

Dacă te enervează cineva la muncă săptămâna aceasta ar fi bine să îi spui direct. Evită discuțiile în contradictoriu, evita conflictele și concentrează-te pe muncă. E cel mai bine pentru tine și în felul acesta timpul va trece în mod eficient. Pot să apară niște probleme în cuplu zilele acestea, așa că ai grijă.

Balanţa

Săptămâna aceasta trebuie să te gândești la planurile de viitor pe care le făcut deja, pentru că s-ar putea să aibă nevoie de mici modificări. Trebuie să comunici mai bine cu partenerul de cuplu sau cu familia, dacă vrei să duci totul la bun sfârșit. Încearcă să nu mai fii atât de dură cu tine însăți și să îți lași loc de a greși.

Scorpion

Te concentrezi pe casă și familie săptămâna aceasta. Vrei să îți faci ordine în viață și în lucruri, și îți dedici tot timpul liber acestui scop. O să te enervezi ușor dacă nu ești ajutată de cei din jur să-ți duci planurile la bun sfârșit, deși nu ar trebui, pentru că planurile tale nu sunt neapărat planurile întregii familii. Ar trebui să fii mai înțelegătoare.

Săgetător

Planeta schimbării - Pluto - intră în zodia ta. O să vrei să îți faci ordine în viață, să schimbi lucruri în casă și o să vrei să schimbi poate chiar și relații. Încearcă să nu iei decizii bruște totuși, fără să analizezi totul înainte cu grijă. Altfel, străduiește-te să ai mai multă răbdare cu cei din jur.

Capricorn

Săptămâna aceasta va trebui să te gândești la bani și să vorbești cu familia sau cu partenerul de cuplu despre asta. E o discuție care nu îți face plăcere, dar care e necesară. E timpul să vă puneți în ordine economiile, să vă stabiliți datoriile și să vă faceți un plan financiar. Ascultă-ți intuiția pentru că funcționează foarte bine zilele acestea.

Vărsător

Săptămâna aceasta pui accentul pe sănătate și pe muncă. Încerci să găsești un echilibru între viața profesională și viața ta personală, așa că acorzi atenție lucrurilor care îți fac plăcere. Ai nevoie de timp petrecut alături de cei dragi, pentru a nu simți că tot ceea ce faci cu viața ta este doar să muncești, și ai nevoie de distracție.

Peşti

Săptămâna aceasta petrece tot timpul liber pe care îl ai socializând - împreună cu familia și cu prietenii, sau cu partenerul de cuplu. Evită discuțiile serioase, pe teme de politică sau religie și concentrează-te pe conversațiile de suflet, care să vă apropie. Ai nevoie de socializare și de emoții, iar asta te va face probabil să reiei și niște legături mai vechi.