Horoscopul săptămânii 7 – 13 august 2017

Berbec

Horoscopul săptămânal Berbec: 7 - 13 august 2017

O săptămână marcată de impulsivitate pentru nativii zodiei Berbec. Vei simți nevoia de ieșire din monotonie, din cotidian și vei lua decizii impulsive, cum ar fi  să cumperi o excursie scumpă. Mai bine ai grijă de sănătatea ta, ia vitamine, nu decizii greșite. Proiectele tale trebuie ales cu grijă, trebuie să fie coerente și realiste. În weekend plănuiești să te odihnești pentru că simți nevoia după o săptămână atât de agitată. Partenerul de cuplu îţi e alături în tot ce faci.

Taur

Horoscopul săptămânal Taur: 7 - 13 august 2017

O săptămână confuză pentru nativii Tauri. Proiecte noi se întrevăd la orizont, proiecte care te vor ajuta să înflorești cu adevărat prin toamnă. Înconjoară-te de oameni de calitate, ai încredere în tine, fii îndrăzneață și binedispusă și nu te teme de succes. Nu te baza pe intuiție, căci astrele nu sunt de partea ta. În weekendul următor se anunță discuții serioase în relația de cuplu, vă îndreptați către o etapă mai serioasă.

Gemeni

Horoscopul săptămânal Gemeni: 7 - 13 august 2017

O săptămână a progreselor pentru toţi nativii Gemeni. Pe plan sentimental și profesional vei simți nevoia să explorezi noi orizonturi. În perioada următoare vei avea câteva oportunități pentru care vei fi gata. Nu te-ai mai simți de mult atât de încrezătoare și relaxată. Profită! În weekend vei face progrese în relația ta sentimentală, iar dacă ești singură, te vei îndrăgosti de cineva cu totul diferit față de tine.

Rac

Horoscopul săptămânal Rac: 7 - 13 august 2017

O săptămână dezastru pentru tine! Viaţa îţi oferă o lovitură destul de dură - probabil legată de sectorul sentimental - dar din care vei trage unele învăţăminte preţioase. Îți vei pierde controlul din cauza întârzierilor din cadrul proiectelor la care munceai de ceva vreme. Răbdarea îți este pusă constant la încercare. Dacă faci câteva eforturi vei înțelege că viața merge mai departe și nu e nevoie să apelezi la soluții neconstructive. Armonia va veni însă în weekend.

Leu

Horoscopul săptămânal Leu: 7 - 13 august 2017

În această săptămână vei decide că viața ta profesională e mai importantă decât vacanța. Îți va fi imposibil să reușești să te relaxezi. Munca nu e totul!  Creierul tău are nevoie să mai ia pauze din când în când. Mare grijă, căci partenerul tău de viața s-a cam săturat de această atitudine a ta. În weekendul următor vei reuși să repari ceea ce ai stricat în relația de cuplu și vei reaprinde flacăra pasiunii în dormitor.

Fecioară

Horoscopul săptămânal Fecioară: 7 - 13 august 2017

Ai o săptămână marcată de multă energie și dinamism pe plan sentimental și profesional. Vor apărea oportunități și va trebui să iei decizii. Te gândești să te muți în altă țară pentru ești gata de noi experiențe și noi provocări. Planurile tale încep să devină din ce în ce mai serioase.  Pur și simplu vrei un alt stil de viață. În weekendul ce urmează vei simți nevoia de soare, apă și nisip, pur și simplu te-ai săturat de aceleași fețe.

Balanţa

Horoscopul săptămânal Balanţă: 7 - 13 august 2017

Se anunță o săptămână obositoare pentru tine. Te vei confrunta cu o grămadă de birocrație, care te va lăsa frustrată. Pe plan sentimental te vei dovedi extrem de rezervat și misterios. Weekendul următor n-o să fie nici el un prilej de bucurie pentru tine. Nu vei reuși să te odihnești și vei avea o stare generală destul de proastă. Capul sus, vei trece peste toate cu puțin efort. Nu merită să te plângi, lasă frustrările deoparte și ia-ți cîteva zile libere.

Scorpion

Horoscopul săptămânal Scorpion: 7 - 13 august 2017

O săptămână în care vei fi cu capul în nori. Ai o stare bună de spirit, nu te poți opri din a zâmbi și prioritatea ta este să ajungi în fiecare seară acasa, la partenerul de viață. Vei plănui să cumperi o casă sau un apartament, într-un loc mai îndepărtat. Unele proiecte se pot dovedi însă mult prea ambițioase pentru capacitățile tale financiare. Să știi că iarba nu e mai verde în altă parte și fuga nu înseamnă că avansezi.

Săgetător

Horoscopul săptămânal Săgetător: 7 - 13 august 2017

O săptămână marcată de vise pentru tine. Spre surpriza ta, unele chiar se vor materializa, mai ales în sectorul sentimental. La muncă vei fi destul de încet și te vei gândi mereu la weekend. Cineva din trecutul tău se întoarce în weekendul următor și veți ieși împreună la o cafea. Se va lăsa cu declarații de dragoste. Rămâi cu picioarele pe pământ și nu lua decizii pe termen lung. Starea de visare în care ești s-ar putea să-ți pună probleme.

Capricorn

Horoscopul săptămânal Capricorn: 7 - 13 august 2017

O săptămână plină de dragoste se anunță pentru tine. Vei întâlni pe cineva care îți va face inima să tresare. Dacă ești deja într-o relație se reaprinde pasiunea între voi doi. Te gândești doar la vacanță (sau la o nouă vacanță) iar munca este pe ultimul plan. În weekend te vei simți bine alături de prieteni. Lupul își schimbă părul, dar năravul ba, așa că și în această săptămână vei suferi din cauza capriciilor tale de copil răsfățat. Ai grijă ce-ţi doreşti!

Vărsător

Horoscopul săptămânal Vărsător: 7 - 13 august 2017

O săptămână plină de surprize pentru tine mai ales pe plan financiar și profesional. Apar oprtunități de tot felul. Te bucuri și de sprijinul familial și al partenerului de viață pentru inițierea unor noi proiecte pe care le aveai în plan de ceva timp. Direcția vieții tale este una bună și cerul tău astral te ajută să profiți de toate șansele destinului. Ai grijă să nu uiți de nevoile partenerului de viață, altfel relația voastră va avea de suferit.

Peşti

Horoscopul săptămânal Peşti: 7 - 13 august 2017

O săptămână perfectă pentru toți nativii acestei zodii! Dacă sunt deja în vacanță, vor avea cel mai frumos concediu din ultimii ani. Cei aflați într-o relație vor reaprinde flacăra iubirii, iar cei care își caută iubirea se vor dovedi destul de norocoși. Toţi Peştii sunt plini de energie în această săptămână și vor crede că pot atinge cerul cu mâinile. Singura lor problemă este că nu au grijă cu cheltuielile pe care le fac. Banii li se scurg printre degete destul de repede pentru că, atunci când sunt fericiți, uită să mai închidă portofelul.