Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 6 - 12 noiembrie 2017

Te aşteaptă o săptămână agitată la locul de muncă. Dacă luni şi marţi preiei ordinele şefilor şi încerci să îi impresionezi cu acţiunile şi ideile tale, de miercuri încolo nu-ţi mai face plăcere să munceşti cu atâta patos, aşa că e posibil să delegi pe altcineva, la rândul tău. Viaţa ta sentimentală are de suferit din cauză că munceşti prea mult şi s-ar putea să ai şi mici probleme de sănătate spre sfârşitul săptămânii.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 6 - 12 noiembrie 2017

Începi săptămâna cu energie şi cu zâmbetul pe buze, dar e posibil să o închei cu tristeţe, chiar plângând, din cauza unor probleme amoroase. La muncă reuşeşti să faci faţă oricăror provocări, dar acasă lucrurile nu stau chiar aşa. E posibil ca toată această nelinişte să îţi provoace probleme şi în sectorul sănătăţii, aşa că dacă simţi că ceva nu e în regulă, ar fi bine să mergi la medic pentru un control de rutină.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 - 12 noiembrie 2017

Săptămâna aceasta astrele îţi sunt favorabile, aşa că ar fi bine să profiţi cât poţi de mult de asta pentru că ai putea să-ţi reîntregeşti bugetul cu această ocazie. Fii deschisă provocărilor, gândeşte analitic şi fii atentă la nevoile celor din jurul tău, mai ales la nevoile colegilor cu care lucrezi în mod direct. Asta nu înseamnă să ignori problemele tale, ci doar să ai ochii mai bine deschişi... Atenţia distributivă te poate ajuta să ajungi departe.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 6 - 12 noiembrie 2017

Străduieşte-te din răsputeri să rezolvi tot ce ai de rezolvat săptămâna aceasta. Nu mai anula întâlniri, nu mai amâna lucruri. E o săptămână perfectă pentru organizare, pentru a face ordine atât în task-urile de la serviciu, cât şi acasă. Dacă faci asta, sunt şanse mari ca în week-end astrele să te recompenseze cu momente de neuitat, cu energie bună şi cu o surpriză de proporţii.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 6 - 12 noiembrie 2017

Te aşteaptă o săptămână plină de surprize atât acasă, cât şi la locul de muncă. Şi nu orice surprize, ci surprize frumoase, care să îţi vor reda zâmbetul pe buze şi credinţa în suflet că totul va fi bine. Dacă ai avut mici probleme de sănătate în ultima perioadă, sunt şanse mari să afli în această săptămână că o parte din ele s-au rezolvat sau se pot rezolva pe viitor, mult mai simplu decât aveai tu impresia.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 - 12 noiembrie 2017

Zilele acestea nu ai stare, ai o nelinişte sufletească care nu te lasă să munceşti, nu te lasă să dormi, nu te lasă să îţi vezi de viaţă ca de obicei. Poate că a venit timpul pentru o analiză profundă a vieţii tale de acum. Gândeşte-te ce e bun în viaţa ta şi ce te deranjează. Fă o listă cu lucrurile pe care le-ai schimba şi începe să rezolvi încet, dar sigur, din ele. Vei vedea că la sfârşitul săptămânii, dacă faci asta, te vei simţi mult mai bine.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanţă: 6 - 12 noiembrie 2017

Zilele acestea te concentrezi mai mult pe nevoile celor din jurul tău, decât pe nevoile tale, dar faptul că îi ajuţi pe oamenii pe care îi iubeşti îţi dă un sentiment plăcut de împlinire. Chiar dacă vei avea şi tu problemele tale - ai grijă miercuri şi joi, mai ales la job - cumva, lucrurile se vor echilibra mai devreme sau mai târziu şi energia bună te va cuprinde din nou. Week-end-ul viitor e numai şi numai pentru distracţie să ştii!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 - 12 noiembrie 2017

Încerci să faci ordine în viaţa ta şi, chiar dacă nu e uşor, micile schimbări pot avea rezultate majore dacă perseverezi. Eşti atentă la nevoile celor din jur, poate acum mai mult ca oricând, şi ai toate şansele să primeşti laude şi susţinere chiar şi de la colegii de muncă, care vor remarca şi ei transformarea prin care treci în această săptămână. Chiar dacă nu-ţi va fi mereu uşor, gândeşte-te că totul e pentru binele tău, pentru viitorul tău.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 - 12 noiembrie 2017

Săptămâna aceasta te străduieşti din răsputeri să pui la cale un plan pentru o schimbare majoră în viaţa ta. Fie că îţi schimbi domiciliul, fie că îţi schimbi casa, jobul sau relaţia, săptămâna aceasta astrele te susţin cu energia loc, aşa că orice schimbare importantă din viaţa ta va fi susţinută din umbră de o energie bună, pozitivă, care te va împinge atunci când îţi va fi mai greu.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 - 12 noiembrie 2017

Vin zile noroase pentru tine, dragă Capricorn. Dacă până acum totul părea să meargă strună în viaţa ta, iată că o problemă mai veche de sănătate sau poate o problemă a unui apropiat, îţi va strica puţin viaţa aceasta perfectă. Cumva, e normal să se întâmple asta, dacă stai să te gândeşti nimeni nu duce o viaţă lipsită de orice grijă, aşa că nu intra în panică. Joi e posibil să fie apogeul problemelor tale, dar până duminică deja vei rezolva o bună parte din ele.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 - 12 noiembrie 2017

În sfârşit, o săptămână perfectă, din toate punctele de vedere, dragă Vărsător! Bucură-te de ea ca şi când ar fi ultima din viaţa ta, pentru că lucrurile bune nu vor conteni să apară zilele acestea. Totul poate culmina joi cu o veste extraordinară, în plan personal. Fie afli că ai scăpat de o problemă de sănătate, fie afli că urmează să ai un copil, fie ţi se dă undă verde de la un medic pentru un tratament important. Oricum ar fi, o să fii cu zâmbetul pe buze în week-end-ul viitor!

Peşti

Horoscop săptămânal Peşti: 6 - 12 noiembrie 2017

Zilele care urmează sunt presărate de momente romantice, de clipe fierbinţi alături de o persoană de care eşti îndrăgostită nebuneşte, şi parcă nimic în lume nu mai există în afara voastră. Ai toate şansele să primeşti susţinere în planurile tale şi la locul de muncă, unde şefii sunt impresionaţi de ideile tale creative, de abordarea ta, încât spre joi, e posibil să începeţi să discutaţi şi despre o mărire de salariu!