Horoscopul săptămânii 6 – 12 mai 2019

Berbec

Întreaga săptămână te vor preocupa finanțele și vei face tot posibilul să obții o sumă de bani, poate chiar o mărire de salariu. În zona sentimetală situația pare să se mai amelioreze și chiar sunt șanse sa-ți consolidezi relația, dacă vei lăsa ambiția și impulsivitatea deoparte. Încearcă să devii mai echilibrată la locul de muncă, la modul în care îți organizezi timpul pentru a nu-ți afecta sănătatea.

Taur

Începi să te simți mai stăpână pe situațiile cu care te confrunți și chiar vei observa că și deciziile pe care le iei vor fi mult mai raționale și echilibrate. Chiar dacă vei simți că te îndrăgostești. îți vei păstra entuziasmul pentru tine. În zona financiară se întrevăd câștiguri și ai face bine să pui banii deoparte, nicidecum să-i cheltui. Odihna este cea mai bună recomandare pentru această perioadă.

Gemeni

Tinzi să devii mai emoțional, mai sentimental în modul de a gândi, să iei în calcul și ceea ce-ți cere inima și nu doar ceea ce-ți spune rațiunea. Totuși, tendința nu va fi de a-ți exprima sentimentele, ci mai degrabă de a le ascunde. Pe de altă parte, vedem ca această săptămână să-ți aducă mai multă prudență și responsabilitate în ceea ce privește zona financiară. Nu vor fi mari câștiguri, dar mulțumește-te că nu vei avea pierderi.

Rac

Se anunță o săptămână foarte bună pentru tine. Vei avea energie, chef de viață și de distracție, iar prietenii îți vor fi aproape, prin urmare vedem să petreci mult timp în compania acestora. De asemenea, relația cu persoana iubită va fi bine aspectată și nu este exclus să aveți dialoguri despre posibilitatea conceperii unui copil. Atenție la alimentație!

Leu

Chiar dacă în familie nu se conturează aspecte foarte plăcute și riscul de conflicte și tensiuni este mare, în plan profesional întreaga săptămână îți va fi favorabilă. Ai șansa de a te pune în evidență prin dialog, de a negocia o funcție, un statut, de a discuta despre posibilitatea avansării în carieră. Atenție mai multă la stilul de viață abordat! Îndreaptă-te către o alimentație sănătoasă, un program de somn echilibrat și cât mai multă mișcare fizică.

Fecioară

Interesul tău se va îndrepta în această săptămână către zona studiilor, a acumulării de cunoștințe și nu este exclus să începi cursuri ed edzvoltare profesională sau cursuri care să aibă legătură cu sectorul comunicării. De asemenea, se întrevăd călătorii, plimbări excursii. Punctul forte va fi comunicarea și te sfătuim să profiți pentru a-ți atinge scopurile, pentru a obține ceea ce-ți dorești, pentru a te împăca cu cineva drag. Posibile mici câștiguri financiare.

Balanţa

Se întrevăd discuții cu partenerul de viață ca urmare a gestionării greșite a unor fonduri, finanțe comune. Situația financiară este bine aspectată întreaga săptămână și chiar pot exista sume de bani, mici câștiguri venite în mod neașteptat. Pe de altă parte, în cuplu se reaprinde pasiunea către weekend, dar tot acum sunt posibile și stări de apatie, oboseală, dureri de cap.

Scorpion

Accentul în această săptămână cade pe zona parteneriatelor profesionale, unde se întrevăd dialoguri și negocieri bine aspectate cu asociații, colaboratorii și partenerii de afaceri. De asemenea, relația cu persoana iubită va căpăta înțelepciune, dialogul va fi unul constructiv, iar nativii vor reuși, prin comunicare, să reaștearnă armonia în cuplu. Pot exista discuții despre căsătorie.

Săgetător

La locul de muncă poți avea parte de dialoguri cu colegii și superiorii și te sfătuim să profiți de acest context pentru a-ți renegocia sarcinile și responsabilitățile. Dacă vei continua să te stresezi și să stai peste program, atunci nu te mira că sănătatea va fi afectată. Te poți confrunta cu o serie de simptome ale unor afecțiuni mai vechi dacă nu ești responsabilă. Vești bune vin din partea familiei și chiar poți pleca într-o vizită la rude.

Capricorn

Este o perioadă bună pentru a reintroduce ordinea și disciplina în relația de cuplu, însă în sens pozitiv. Comunicarea cu persoana iubită și cu copiii, dacă este cazul, se va îmbunătăți remarcabil, iar nativii pot face planuri solide de viitor. De asemenea, latura artistică este bine aspectată și nativii sunt sfătuiți să profite de acest context astrologic pentru a-și pune în valoare calitățile creative, mai ales dacă locul de muncă este într-o astfel de zonă.

Vărsător

Vei avea șansa în această săptămână de a purta dialoguri constructive cu membrii familiei, iar dacă au existat conflicte în trecut, acum aceastea se vor rezolva prin comunicare și înțelepciune. Se întrevăd activități legate de locuință, iar acei nativi care doresc să vândă sau să cumpere o casă vor fi favorizați în negocieri. Se cere mai multă odihnă și o alimentație ușoară, bazată mai mult pe verdețuri.

Peşti

Încerci din răsputeri să zâmbești, să fii comunicativă, însă nu întotdeauna vei reuși să te simți cu adevărat bine. Se întrevăd momente trecătoare de interiorizare. Pe de altă parte, nemulțumirile tale pot veni și din zona financiară, unde se conturează unele lipsuri. Cu toate acestea nu este o săptămână dificilă sau neplăcută, mai ales că sunt favorizate călătoriile pe distanțe scurte, excursiile și nu este exclus ca într-o deplasare să găsești un răspuns sau să rezolvi o problemă.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!