Horoscopul săptămânii 5 iunie – 11 iunie 2017

Berbec

Se întâmplă lucruri minunate la locul de muncă, fiind momentul să te folosești de evenimentele favorabile evoluției tale în plan profesional. Ai o teamă permanentă, atunci când vine vorba de colaborări, obligațiile de la locul de muncă. Îți tot pui întrebarea, dacă vei reuși să te ridici la înălțimea așteptărilor venite din partea celorlalți. Comunică, socializează, fii deschis la nou, este vremea să profiți de această perioadă favorabilă încheierii de parteneriate. Lasă-ți mintea și sufletul liber, acordă-ți răgazul necesar pentru a aduce schimbarea în viața ta. În ultima zi a săptămânii reușești să te adaptezi mai ușor la cerințele celorlalți, adaptându-te, acceptând și opiniile partenerului de viață.

Taur

Încă din prima zi a săptămânii te lași cuprins de inspirația creatoare, pe care o reverși către ceilalți, știind acum cum să te faci apreciat, iubit. Știi cum să te relaxezi, să te bucuri de fiecare moment. Colaborarea cu persoanele aflate în străinătate este foarte bună, intensă. În carieră se produc transformări bruște, dar frumoase și în avantajul tău. Așa că nu lăsa starea de neîncredere să te invadeze. Prietenii sunt alături de tine, dar ziua de 8 iunie preferi să o petreci alături de partener. Investești multă energie în profesia pe care o desfășori, asumându-ți un rol important în cadrul colectivului de muncă. Spre sfârșitul săptămânii trebuie să fii foarte atent la ceea ce îți spune intuiția, acordând mai multă atenție laturii spirituale a existenței. Nu-ți risipi forțele în activități inutile.

Gemeni

Săptămâna debutează cu discuții intense în familie. Ai o oarecare stare de nemulțumire privind sănătatea unuia dintre părinți. Te bucuri de susținere financiară, de realizarea unui vis, a unei dorințe mai vechi. Poate fi vorba de obținerea unui credit important sau să primești câștig de cauză într-un proces. Ziua de 6 iunie este destul de favorabilă pentru un câștig financiar. La mijlocul săptămânii au loc întâlniri, negocieri sau pur și simplu, te întâlnești cu o persoană dragă, cineva din trect care revine acum în viața ta. Spre sfârșitul săptămânii ai șansa unei promovări la locul de muncă, poți afla acum de o nouă oportunitate de avansare în plan profesional. O călătorie ar putea să-ți aducă vești bune, în privința înscrierii la un nou curs de formare, de dezvoltare. Tot ceea ce ține de relația cu străinătatea îți poate aduce beneficii, noroc. Prietenii te susțin în mod necondiționat.

Rac

Faci multe drumuri, comisioane, fiind foarte hotărât să închei parteneriate, colaborări care te vor avantaja, pentru mult timp de acum înainte. Dacă ai de susținut un examen, în prima zi a acestei săptămâni, șansa este de partea ta, în ciuda fricii și a neîncrederii în propriile forțe. La jumătatea săptămânii se întâmplă lucruri interesante la locul de muncă și în familie, evenimente demne să-ți dea programul peste cap. Ai nevoie de calm, de organizare dar mai ales de răbdare, pentru a putea face față confruntărilor. Te bucuri de susținerea partenerului, în privința modificărilor pe care vrei să le faci prin casă sau proprietate, posibila dorință de a schimba locația. La sfârșitul acestei săptămâni relația cu copiii este foarte frumoasă, echilibrată, bucurându-te de realizările acestora. Ultima zi din săptămână preferi să o petreci alături de copii și de partenerul de viață.

Leu

Este momentul să-ți valorifici propriile talente, abilități pentru a atrage câștigul financiar. Din păcate, cheltuielile sunt mai mari decât câștigurile. Este timpul să socializezi, să ieși din starea de negativism și să accepți propunerile de colaborare care vor veni spre tine în această săptămână. Fii atent la ziua de 17 iunie, când ești predispus la certuri, discuții cu colegii de serviciu, colaboratorii. Nu este momentul să-ți risipești energia în mod inutil. Concentrează-te pe studiu, perfecționare, relația cu partenerul de viață. La acest sfârșit de săptămână te poți bucura de intimitatea, căldura din familie, alături de părinți. Relația cu partenerul de viață este echilibrată, plină de romantism.

Fecioară

Te pui în valoare, acordând o atenție deosebită felului în care te îmbraci, cum vorbești, atrăgând în mod natural atenția sexului opus. Te bucuri de câștiguri financiare, fiind timpul potrivit pentru achiziționarea unui obiect valoros. Dacă vrei să urmezi o dietă sau un nou tratament pentru rezolvarea unei probleme de sănătate, acum ai șansa de a reuși. Ține-ți sub control problemele digestive dar și tensiunea arterială. Nu te enerva din orice și încearcă să nu mai critici din orice lucru mărunt pe cei din familie, mai ales partenerul de viață. Sfârșitul de săptămână este posibil să-l petreci într-o plimbare, o excursie cu partenerul de viață, savurând astfel fiecare moment petrecut împreună.

Balanţa

Te simți oarecum obosit de toată agitația din familie, din ultimele săptămâni. Iată că acum, la început de săptămână, preferi să stai „de vorbă” cu sufletul tău, să-ți regăsești liniștea și echilibrul interior. La jumătatea săptămânii te poți confrunta cu probleme venite din partea partenerului de viață. Poate fi vorba de probleme de sănătate care necesită o intervenție promptă. Spre sfârșitul acestei săptămâni ești ferm hotărât să valorifici mai mult sectorul financiar. Este momentul să pregătești o petrecere la care să inviți rudele și prietenii. Este modalitatea prin care îți poți încărca bateriile pentru o nouă săptămână, atât timp cât ești înconjurat de cei dragi.

Scorpion

Nu te poți plânge că duci lipsă de prieteni, chiar dacă mai există și excepții. Acum ai parte de prieteni care te vor susține, în mod neașteptat, în a găsi un nou loc de muncă. Starea de singurătate nu are cum să-ți priască, mai ales în această perioadă, când totul se schimbă în jurul tău, cu o viteză uluitoare. La locul de muncă ai parte de provocări dar și de aflarea unor secrete, bârfe pe seama ta. Nu prea îți arde ție să pierzi vremea cu fleacuri. În familie se întâmplă lucruri minunate, fiind vremea să primești vești bune, eventual despre nașterea unui copil. La sfârșitul săptămânii știi cum să te pui în valoare, cum să te bucuri de dragostea venită din partea partenerului de viață.

Săgetător

Nu are cum să te mai mire succesul din plan financiar. Atât de multă muncă și dedicare, timpul liber răpit în ultimii ani, sunt doar câteva dintre aspectele care ți-au adus acum succesul. Atenție însă la propriul organism, ai nevoie de mai multă odihnă. Să nu te mire dacă, pe la jumătatea acestei săptămâni, vei fii oarecum dezamăgit de prieteni, poate chiar ar fi momentul să faci un pic de curățenie printre relații și prieteni. Spre sfârșitul săptămânii ți-ar prinde bine să stai mai mult cu sufletul tău, relaxat, lecturând o carte bună sau vizionând un film care te aștepta mai de mult.

Capricorn

Ești decis să urmezi cursuri de perfecționare sau orice ține de dezvoltarea laturii spirituale a existenței tale. Au loc schimbări interesante în carieră, această săptămână fiind una destul de încordată, la acest capitol. Totul ține de modul în care abordezi problemele. Dacă gândești „Nu pot!” atunci așteaptă-te să treacă pe lângă tine oportunități pentru găsirea unui job mai sigur, mai bine plătit. Nu te poți plânge de lipsa banilor în această săptămână dar starea de nesiguranță privind locul de muncă ți-a cam dat bătăi de cap, mai ales în ultima vreme. Nu crezi că exagerezi puțin? Privește și partea plină a paharului!

Vărsător

Debordezi de energie, reușind să impresionezi grupul din care faci parte, datorită simplității și empatiei de care dai dovadă. Ești plin de farmec, spiritual, reușind să transmiți exact ceea ce dorești auditoriului, atrăgând atenția și aprecierea, în mod mai mult sau mai puțin conștient. Te adaptezi rapid la situațiile neprevăzute, găsind soluția cea mai bună la problemele cu care te confrunți. Nu te poți baza prea mult pe prieteni astfel că nu trebuie să te mire dacă vei fi dezamăgit de grupul d eprieteni. Spre sfârșitul săptămânii te gândești serios cum poți să îmbunătățești mai mult tot ceea ce ține de carieră, de colaborări importante pentru evoluția ta în plan socio-profesional.

Peşti

Încerci să ții în frâu, cât de mult poți, problemele din cadrul relației de mariaj. Prea multe dezamăgiri te-au cam adus în punctul în care nu mai poți pune bază pe ceea ce spune partenerul de viață. Nici în afaceri lucrurile nu stau chiar atât de grozav. Spre sfârșitul acestei săptămâni vor fi analizate foarte serios posibilitățile de câștig de pe urma unei moșteniri, venită oarecum pe neașteptate. Este timpul să investești în activități și/sau proiecte bine gândite. La jumătatea săptămânii ai ocazia să pleci la drum lung, pentru a rezolva anumite treburi, care țin de acte, documente importante. Spre sfârșitul săptămânii preferi să stai departe de toate grijile, din familie sau din profesie.