Horoscopul săptămânii 5-11 noiembrie 2018

Berbec

Întreaga săptămână este amprentată de discuții despre bani. S-ar putea să fie nevoie să depui un efort mult mai mare pentru a intra în posesia unei remunerații care ți se cuvine. Este o perioadă bună să te concentrezi pe studiu, chiar să participi la seminarii și cursuri de perfecționare profesională. În plan amoros lucrurile par să se miște încet, dar sigur.

Taur

Este o săptămână cu puternic impact în zona sentimentală. Dacă te confrunți cu probleme în cuplu, s-ar putea să iei acum decizia de a încheia relația, ceea ce nu este o veste proastă, ci una foarte buna. Te vei simti mai libera, mai linistita, mai fericita și nu va mai dura mult până când dragostea va poposi din nou în viața ta. Nativii singuri au ocazia de a întâlni un partener și de a începe o frumoasă poveste de dragoste. Veștile bune sosesc și din sfera financiară, unde trebuie să te aștepți la un bonus pentru munca depusă sau chiar o mărire de salariu.

Gemeni

Este posibil să te izbești de niște situații conflictuale, nemulțumitoare la locul de muncă și să nu reușești să te mobilizezi. Nici cu sănătatea nu stai prea bine, așa că te sfătuim să nu te suprasoliciți și nici să nu faci excese. Zona sentimentală va fi, însă avantajată și vei avea ocazia să rezolvi niște neînțelegeri mai vechi cu partenerul de cuplu.

Rac

Începi săptămâna cu forțe proaspete și ai parte de ajutorul, sprijinul și toată înțelegerea și susținerea partenerului de cuplu. Este momentul să vă consolidați relația și chiar să o duceți la alt nivel. Din punct de vedere profesional, este posibil să primești oferte noi, greu de refuzat, prin urmare este momentul să iei în calcul schimbarea locului de muncă.

Leu

Ai șansa de a redresa o situație legată de membrii familiei. Te poți împăca cu cei dragi și puteți dizolva împreună, prin dialog, o situație conflictuală mai veche. Este posibil să dedici mai mult timp locuinței în această perioadă. În plan amoros, ai toate motivele să fii fericită pentru că declarațiile siropoase ale partenerului vor reuși să-ți înmoaie inima indiferent cât de împietrită ar fi.

Fecioară

Te poți folosi de dialog pentru a rezolva și simplifica un context care privește persoanele dragi din viața ta. Relația cu frații se va îmbunătăți considerabil. Dacă ai de învățat sau de susținut teste, examene, pregătește-te să le treci cu brio. Niște acte, contracte care au legătură cu locuința te-ar putea demoraliza, însă până la finele săptămânii situația își va recăpăta optimismul.

Balanţa

Săptămâna aceasta se anunță bună din punct de vedere financiar, însă nu este recomandat să cheltui banii pe care-i câștigi, ci să-i pui deoparte pentru a-ți împlini un vis, un hobby, posibil chiar o călătorie în străinătate, mai ales că se formează un context astral care favorizează studiile sau munca peste hotare.

Scorpion

Ești mai hotărâtă ca niciodată să faci schimbări în viața ta și poți începe prin a-ți construi o listă cu ceea ce-ți dorești să fii. Contextul astral favorizează dialogul cu partenerul de cuplu și consolidarea relației. Pe de altă parte, situația financiară se va îmbunătăți, însă nu trebuie să refuzi nimic din ceea ce ți se propune ca oportunitate de colaborare.

Săgetător

În sfârșit, o săotămână perfectă! Lași trecutul în spate și privești doar către viitor, evoluezi și vindeci niște frici. Este momentul să ai mai multă încredere în tine și în propriile forțe. În această perioadă toate îți merg din plin. Și în plus vei întâlni oameni importanți și vei avea ocazia să te pui în evidență cu ajutorul lor. Ascultă sfaturile celor din jur și fii mai deschisă către tot ce este nou.

Capricorn

Un dialog cu un prieten te poate ajuta să înțelegi mai bine un context și să accepți o situație. Este posibil să faci planuri cu cei din anturaj de petrecere a următoarei vacanțe. Se cere mai multă atenție la capitolul sănătate, mai ales dacă știi că suferi de boli cronice. Caută să te relaxezi, să nu stai peste program la muncă și să mănânci sănătos.

Vărsător

Toată atenția ta se va îndrepta asupra sectorului profesional, iar dacă-ți dorești să-ți schimbi cariera, află că acum este momentul oportun. În plus, sunt favorizate și avansările în funcție și schimbarea statutului profesional. Către finele săptămânii poți cunoaște persoane importante cu care să legi prietenii de lungă durată și să te susțină în ascensiunea profesională.

Peşti

Poți trece prin evenimente care să-ți pună sub semnul întrebării niște principii și valori de viață, însă nu vei renunța prea ușor la ceea ce ai crezut până acum, ci vei trece prin momente de cumpănă și confuzie. În zona profesională vei avea ocazia să te faci remarcată și să-ți pui în evidență atuurile. Profită de acest context pentru a-ți renegocia o funcție sau salariul!