Horoscopul săptămânii 5 – 11 martie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 5 - 11 martie 2018

Urmează o săptămână destul de bună pentru tine, marcată de mici reuşite la locul de muncă, dar şi de nişte amenajări acasă sau poate nişte reparaţii. Cert e că nu prea vei avea timp să te plictiseşti. Vei munci mult, vei alerga mult de colo-colo, însă la final de săptămână vei avea satisfacţia că nu a trecut timpul degeaba. Familia îţi e aproape, iar prietenii te susţin aşa cum pot, cu o vorbă bună. Eşti pe drumul cel bun!

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 5 - 11 martie 2018

Săptămâna aceasta, atenţia ta se concentrează mai ales pe relaţia de cuplu. E posibil să îţi dai seama zilele acestea că te complaci într-o situaţie nefericită, într-o relaţie nefericită, ba chiar toxică. Chiar dacă nu ştii ce să faci, nu trebuie să intri în panică. Lucrurile se vor aşeza şi e nevoie de timp pentru asta. Comunicarea este cheia succesului, dar dacă partenerul de cuplu nu vrea să comunice, atunci e clar că a venit momentul s-o luaţi pe drumuri diferite.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 5 - 11 martie 2018

O săptămână cu bune şi cu rele stă să înceapă, o săptămână în care îţi vei da seama de multe lucruri, unele bune, altele mai puţin bune... dar aşa e viaţa, nu poate fi totul roz, ştii şi tu asta. Dacă săptămâna aceasta vei avea momente de disperare, de deznădejde, să ştii că e ceva temporar, o să-ţi treacă repede şi o să ai şi momente de bucurie intensă, dar pur şi simplu e o săptămână mai complicată, în care pare că orice bucurie e urmată imediat şi de o stare de tristeţe.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 5 - 11 martie 2018

Săptămâna aceasta nu e cea mai bună săptămână pe care o vei avea, dar nici cea mai proastă. Cineva te va tot călca pe nervi, iar asta te duce puţin pe culmele disperării, cu atât mai mult cu cât această persoană ar putea fi partenerul de cuplu, un prieten apropiat sau chiar o rudă apropiată. O să răsară soarele şi pe strada ta totuşi, mai ales de joi încolo, când o să afli o serie de veşti bune, care te vor entuziasma într-atât de tare încât nu prea o să-ţi mai pese de alte lucruri.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 5 - 11 martie 2018

Vin zile bune, dragă Leu! Vin zile cu soare şi cu zâmbete, cu prieteni şi cu reuşite profesionale şi personale. Bucură-te de tot ce îţi oferă astrele săptămâna aceasta pentru că meriţi în primul rând, dar şi pentru că nu ai mai avut de mult motive pentru asemenea bucurii. O să ai parte şi de mici probleme, pentru că viaţa nimănui nu e perfectă, dar vei trece repede peste ele. Ţine capul sus mereu, aşa cum o faci de obicei!

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 5 - 11 martie 2018

Urmează o săptămână plină pentru tine, atât cu momente care îţi vor aduce zâmbetul pe buze, cât şi cu momente mai tensionate, care îţi vor testa răbdarea. Pregăteşte-te să ai parte de întâlniri frumoase, cu prieteni dragi, unii mai noi, alţii mai vechi, dar şi de mici conflicte, mai ales la locul de muncă, unde cineva îţi vânează job-ul şi vrea să-ţi obţină locul prin metode mai puţin ortodoxe. Ai grijă cum răspunzi la asta!  

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanţă: 5 - 11 martie 2018

Când credeai că lucrurile nu se mai organizează odată în viaţa ta, uite că astrele îţi întind o mână de ajutor şi săptămâna aceasta tot ce nu ai rezolvat până acum se rezolvă ca prin farmec şi tot ce ai amânat îşi găseşte rezolvarea. O să ai o săptămână mai bună ca oricare alta de până acum, din 2018, săptămână pe care o vei încheia cel mai probabil departe de oraş, alături de mai mulţi oameni foarte dragi.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 5 - 11 martie 2018

Zilele acestea te pregăteşti de o schimbare. Vrei să începi un capitol nou în viaţă, un capitol în care să te concentrezi mai mult pe nevoile tale şi pe cele ale apropiaţilor, decât pe ale altora. O să te dedici muncii mai mult ca până acum, dar poate şi pentru că de data aceasta simţi că munceşti pentru tine, în primul rând. Fie că începi o afacere pe cont propriu, fie că pregăteşti terenul pentru asta, astrele sunt de partea ta şi te susţin mai mult ca oricând, aşadar ai mari şanse de reuşită.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 5 - 11 martie 2018

Cea mai bună săptămână pe care o vei avea în luna martie este chiar aceasta! Bucură-te la maxim de ea, pentru că îţi va aduce o serie de satisfacţii importante, printre care o reuşită la locul de muncă, o veste de importanţă majoră în viaţa de cuplu şi mici bucurii legate de oamenii apropiaţi, familie şi prieteni. În plus, o informaţie legată de sănătatea cuiva drag, o veste bună, va completa perfect acest tablou al reuşitelor.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 5 - 11 martie 2018

Săptămâna aceasta te dedici în special unei persoane din viaţa ta care are nevoie de ajutor, dar te concentrezi totodată şi pe ceea ce ai de făcut. Eşti o persoană responsabilă, care îşi va demonstra încă o dată atuurile zilele acestea, însă nu uita că eşti om la fel ca toţi ceilalţi. Odihneşte-te, relaxează-te dacă simţi că ai nevoie de asta şi îndepărtează-te de persoanele toxice. Asta e reţeta succesului.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 5 - 11 martie 2018

Eşti gata de aventură? Săptămâna aceasta o să ai parte de emoţii puternice, de adrenalină şi de situaţii tensionate, care îţi vor testa nervii. Practic, cam de toate emoţiile şi stările vei avea parte, şi nu puţin! Noroc că ai un partener de cuplu care te susţine şi o familie înţelegătoare. Confortul tău şi fizic, şi psihic e căminul, iar asta îţi oferă echilibrul de care ai atâta nevoie. Te vei descurca perfect, ai să vezi!

Peşti

Horoscop săptămânal Peşti: 5 - 11 martie 2018

Începi săptămâna fără prea mult chef, dar ştii cum se spune, cheful vine făcând lucruri. O să te prinzi rapid în rutina săptămânală, o să ai multă treabă, iar asta va face ca timpul să treacă foarte repede, iar week-end-ul te va găsi de-a dreptul epuizată. Dar, pe de altă parte, vei realiza multe lucruri zilele acestea, şi unele dintre ele ar trebui să te facă mândră, pentru că nu vor fi lucruri pe care să le poată facă oricine.