Horoscopul săptămânii 5 – 11 februarie 2018

Berbec

O săptămână cu tot felul de stări aşteaptă să fie cucerită. O să începi ziua de luni fără prea mult chef sau energie, dar pe măsură ce te vei concentra pe ceea ce ai de făcut, zilele vor trece ca prin farmec. O să te trezeşti din rutină joi sau vineri, când un drum în afara oraşului o să fie cel mai bun prilej pentru distracţie, chiar dacă călătoria în sine e în interes de serviciu. O să ai o săptămână aglomerată!

Taur

Zilele acestea încerci să te desparţi de cineva sau de ceva. Despărţirea aceasta nu e una uşoară, ba din contră, iar finalul s-ar putea să te prindă cu lacrimile pe obraji. Dar nu uita că orice despărţire înseamnă, de fapt, un nou început, aşa că pregăteşte-te pentru o nouă aventură şi lasă tristeţea. Te aşteaptă zile cu zâmbete, cu energie şi poftă de muncă, cu râsete şi cu îmbrăţişări.

Gemeni

Săptămâna aceasta te concentrezi pe muncă, pentru că îţi place ceea ce faci, dar şi pentru că i-ai promis cuiva ceva şi vrei să te ţii de promisiune. O să munceşti mult şi e posibil să stai şi peste program zilele acestea, dar de joi o să te bucuri şi de rezultatele muncii tale. Dincolo de o sumă de bani, care apare neplanificată în contul tău, o persoană dragă te va face să uiţi de toate problemele prin energia ei pozitivă.

Rac

Îndrăzneşte să crezi că cei din jur îţi vor binele şi nu te mai gândi la toate scenariile sumbre, înainte de a vorbi cu oamenii apropiaţi, în mod concret. Îţi faci tot felul de idei greşite, interpretând lucruri în mod incorect săptămâna aceasta, iar asta îţi face rău. Practic tu îţi creezi singură o stare de stres, fără să fie cazul. Spre sfârşitul săptămânii ai parte de o veste bună.

Leu

Zilele acestea te concentrezi pe muncă şi pe starea de sănătate, care nu este prea grozavă. O să mergi la un medic, cel puţin asta ar fi cea mai bună soluţie, şi o să încerci diverse tratamente. Familia te presează cu tot felul de sfaturi, iar superiorii de la serviciu îţi pun multe întrebări la rândul lor. Poate că ar trebui să te gândeşti la un concediu, te chinui prea mult încercând să împaci pe toată lumea.

Fecioară

Începi săptămâna cu zâmbetul pe buze, dar s-ar putea să nu o termini tot în aceeaşi notă. O problemă de cuplu te va chinui zilele acestea, îţi va pune sufletul pe jar, îţi va întinde nervii la maxim şi o să fie o sursă considerabilă de stres. Trebuie să iei o decizie dificilă... Apelează la o persoană apropiată pe umărul căreia să te descarci sau găseşte-ţi un loc în care să evadezi la final de săptămână. Ai nevoie să-ţi pui gândurile şi sufletul la loc...

Balanţa

O săptămână plină de reuşite se anunţă a-ţi ieşi în cale. De la micile reuşite de la job, până la a convinge pe cineva să facă un lucru bun, o schimbare pozitivă, toate aceste mici izbânde se vor aduna încet, încet, până la finalul săptămânii şi îţi vor da o stare de bine. Chiar dacă poate nu sunt schimbările majore la care tu visai, să ştii că şi acestea contează. Până la urmă orice schimbare în bine şi orice mică reuşită e un pas înainte.

Scorpion

Săptămâna aceasta te străduieşti să rezolvi anumite probleme de comunicare, dar s-ar putea să fie mai greu decât ţi-ai imaginat tu... Din păcate pentru tine, oamenii iartă, dar nu uită, aşadar dacă ai făcut nişte lucruri mai urâte în trecut, nu va fi foarte simplu ca apropiaţii să uite de ele. Oricum ar fi, comunicarea contează mult, aşadar continuă ce faci, pentru că eşti pe drumul cel bun.

Săgetător

Începi săptămâna cu gânduri mari, iar această energie pozitivă şi perseverenţa ta îi vor impresiona pe apropiaţi şi vor remarca atitudinea ta. Mulţi te vor admira, câţiva te vor invidia, dar important e că vei avea nivelul de concentrare la maximul posibil, iar din asta vor rezulta multe lucruri bune. Vei avea de terminat nişte proiecte personale, altele profesionale, dar pare că nimeni şi nimic nu stă în calea ta.

Capricorn

Începi săptămâna cu planuri măreţe şi ai s-o termini cu zâmbetul pe buze pentru că aproape tot ce ţi-ai propus vei realiza. E una din acele săptămâni în care pare că astrele s-au aliniat perfect pentru a-ţi uşura viaţa şi a-ţi readuce zâmbetul pe buze. În week-end te aşteaptă o serie de surprize de la o persoană pe care o iubeşti foarte mult.

Vărsător

Eşti pregătită să începi un nou capitol în viaţa ta, iar săptămâna aceasta este săptămâna în care faci primii paşi în acest sens. Vei lupta mult pentru că nu va fi uşor, nu ţi se va oferi nimic de-a gata, dar ai să vezi că toată această muncă va merita. Sunt şanse mari să închei săptămâna nu numai cu o direcţie concretă pentru planurile tale, dar şi cu mai mulţi bani în cont.

Peşti

Când ai o săptămână atât de bună, cum vei avea tu zilele acestea, nu trebuie să mai mire pe nimeni că umbli cu zâmbetul pe buze de dimineaţa până seara. Orice s-ar întâmpla săptămâna aceasta, tu eşti conştientă de puterile tale, de cunoştinţele tale şi mai ales de farmecul tău, drept urmare nimic nu îţi poate sta în cale. Miercuri sau joi o persoană din trecut îţi face o vizită, iar apariţia sa te bucură şi te emoţionează până la lacrimi.