Horoscopul săptămânii 5 – 11 august 2019

Berbec

Spontaneitatea te va duce departe săptămâna aceasta, așa că ieși din tipare și fă ceva neașteptat. Te așteaptă oportunități la locul de muncă, o posibilă relație și o colaborare foarte bine plătită. Acceptă lucrurile pe care nu le-ai fi acceptat până acum și ieși din zona de confort. Răsplata va fi pe măsură.

Taur

Săptămâna asta e mai mult despre emoții decât despre orice altceva. O să te simți mai conectată la propriile emoții ca oricând, te vei apropia de cineva în mod neașteptat și ai putea să-ți deschizi sufletul, iar din legătura aceasta a voastră ar putea începe și o relație. N-ai simțit niciodată atâta chimie câtă simți acum...

Gemeni

Comunicarea e cheia acestei săptămâni pentru tine. Comunicarea din relație, comunicarea cu apropiații și cu superiorii. De la o vreme încoace refuzi să îi asculți pe cei din jur, crezând că ai mereu dreptate, dar ghici ce... evident că nu se întâmplă asta. Astrele îți dau zilele acestea șansa de a-ți cere iertare și de a relua comunicarea corectă cu cei din jur. Ține de tine ce faci mai departe.

Rac

Săptămâna aceasta ai putea relua un plan mai vechi, plan ce ține de starea ta de sănătate – poate să-ți schimbi dieta, poate să mergi la o sală de fitness sau poate să începi un regim bine stabilit. De asemenea, vei avea tendința să te îndepărtezi de persoanele toxice din jurul tău, să faci curat la figurat, în viața ta, dar și la propriu, în casa ta. Astrele sunt alături de tine, drept urmare energia lor pozitivă nu te va mai lăsa să renunți la ceea ce începi zilele acestea.

Leu

Te simți mai liberă și mai puternică ca oricând. Nimeni și nimic nu-ți stau în cale în această săptămână când toate alegerile par, dintr-o dată, foarte ușoare. Iei decizii pe care le-ai amânat de mult timp, decii care sunt grele, dar îți vor lua o piatră de pe inimă. Este vorba de o despărțire - poate te desparți de un prieten, un iubit sau poate de niște obiecte - cer este că săptămâna asta începi să-ți cureți viața, iar la final te vei simți mai liberă ca niciodată.

Fecioară

Emoții, multe emoții săptămâna aceasta. Încearcă să ți le stăpânești puțin, până când te hotărăști exact ce vrei să faci cu ele. Abordarea e simplă – poți să le verși, dezvăluindu-ți latura sensibilă, vulnerabilă, în fața unei persoane dragi, sau poți să le ții în continuare în tine. Știi care sunt avantajele și riscurile fiecărei variante.

Balanţa

Ai pornit de curând pe un drum destul de periculos, iar săptămâna aceasta vei realiza rapid că nu ai făcut chiar cea mai bună alegere, dar chiar și așa, e musai să continui și să oferi totul, dacă vrei totuși rezultate. Asumă-ți greșeala, vezi ce poți face zilele următoare pentru a mai stabiliza situația și mergi mai departe. Nu e cale de întoarcere acum.

Scorpion

E timpul să oferi! Fie că e vorba de ajutor material, de bani, fie că e vorba de sfaturi, de suport moral, săptămâna aceasta va veni cu o lecție importantă pentru tine – doar atunci când oferi necondiționat, fără nicio așteptare, minunile se întâmplă, iar gesturile frumoase sunt răsplătite înzecit.

Săgetător

Dragostea ți-ar putea da bătăi de cap zilele acestea. Partenerul de viață vine cu reproșuri, iar asta te-ar putea determina să-ți cauți puțină liniște în brațele altcuiva. Ai mare grijă ce faci pentru că această soluție temporară ar putea fi începutul sfârșitului, pe termen lung. Iar atunci viața ta amoroasă chiar va avea de suferit.

Capricorn

Mai bine de-atât nu se poate! Ai o săptămână absolut fantastică, marcată de reușite pe toate planurile, de întâlniri de socializare și de vești bune din sfera sănătății. Ești în cea mai bună formă și îi molipsești și pe cei din jur cu energia ta. Familia și prietenii sunt susținătorii tăi cei mai de seamă – adoră să te vadă zâmbind, în sfârșit, după o perioadă destul de lungă de suferință.

Vărsător

Săptămâna aceasta ar putea fi pentru tine una presărată cu conflicte de tot felul, mai ales dacă refuzi să comunici și dacă îți menții atitudinea destul de antisocială pe care o ai de la o vreme. Renunță la acest scut și arată-ți latura vulnerabilă. Nu e nicio rușine! Ai să vezi cât de bine te vei simți când frustrările și stresul nu-ți mai ocupă gândurile.

Peşti

Privești spre viitor cu teamă, însă nu e cazul, iar săptămâna aceasta astrele îți vor demonstra acest lucru. Ești persoana potrivită, la locul potrivit, într-o situație ieșită din comun, care îți va dovedi faptul că nu există niciun motiv pentru a-ți fi frică. Ieși măcar un pic din zona de confort și uită-te în oglindă la tine... ai ajuns departe!