Horoscopul săptămânii 4 – 10 noiembrie 2019

Berbec

Ai o săptămână plină, atât în dragoste, cât și în carieră. Aceste două sectoare au nevoie de toată atenția ta zilele acestea. Dacă în dragoste se anunță zile frumoase și nopți pasionale, în carieră va trebui să faci față unor situații complicate, agitate, dar o să ai multe lecții de învățat și ai putea avea și aici de câștigat. Totul ține de atitudinea ta.

Taur

Zilele acestea pui accentul pe starea ta fizică, psihică și emoțională. În primul rând, simți nevoia de a învăța lucruri noi, deci e foarte posibil să te înscrii la niște cursuri. Altfel, faci schimbări majore în stilul tău de viață - poate începi o dietă, poate mergi la o sala de fitness sau poate pur și simplu începi să faci mai multă mișcare în aer liber.

Gemeni

Ai grijă să nu faci excese săptămâna aceasta, de niciun fel, nici măcar exces de muncă. Ai putea sta ore în șir peste program zilele acestea, pentru că fie pregătești un proiect important la locul de muncă, fie pregătești o schimbare. Oricum ar fi, încearcă să-ți acorzi timp și ție. Nici cu sănătatea nu stai grozav, așadar mai multă atenție nu ți-ar strica.

Rac

O săptămână marcată de multă muncă și de noroc. O să primești în curând roadele muncii tale, dar pentru că astrele ți-au apreciat eforturile, pe lângă răsplata cuvenită o să ai și mult noroc, în tot felul de situații în care o să te găsești. Vei simți imediat energia pozitivă și vei avea suficient curaj să-ți asumi riscuri și să reușești tot ce ți-ai propus.

Leu

În viața personală, săptămâna aceasta sunt șanse mari să te împaci cu cineva, să reiei o relație, să faci un prim pas și să-ți ceri scuze, oricum lucrurile sunt bune. În ceea ce privește banii s-ar putea să apară mici probleme, cauzate de cheltuielile tale excesive, dar și de niște neînțelegeri într-o afacere sau într-o tranzacție. Ai grijă!

Fecioară

A venit timpul să îți îndrepți atenția spre nevoile tale și să te pui pe primul plan, indiferent de ce așteptări au alții de la tine. E nevoie să investești în sănătatea ta, în educația ta, în starea ta psihică. Și cu emoțiile s-ar putea să ai mici bătăi de cap, în sensul că te-ai putea îndrăgosti când nici nu te aștepți, iar asta o să-ți dea lumea peste cap.

Balanţa

Casa și finanțele sunt prioritățile tale săptămâna aceasta. În casă visezi la niște schimbări majore, dar lipsa bugetului s-ar putea să nu-ți permită să-ți împlinești aceste visuri. Oricum, pe plan financiar faci eforturi mari pentru a rămâne pe linia de plutire și pentru a te asigura că luna aceasta o să te încadrezi în buget. O săptămână plină.

Scorpion

E timpul să rezolvi tot ce ai amânat până acum, să acorzi atenție lucrurilor mărunte, pe care le-ai tot ignorat, să te cunoști mai bine pe tine însăți și să ai mai multă grijă de tine. Tot săptămâna aceasta vei traversa și o perioadă în care sinceritatea ta va atinge cote maxime. Ai grijă, pe unii iar putea deranja asta, dar trebuie să îți asumi toate deciziile.

Săgetător

Săptămâna aceasta te-ai putea lupta mai mult ca de obicei pentru a obține lucruri pe care în mod normal le-ai fi obținut cu ușurință. Asta este, este o perioadă cu mai multe provocări, iar tu va trebui să le faci față, pentru că n-ai încotro. Încearcă să iei totul treptat, să rezolvi pe rând ce ai de rezolvat și o să vezi că ușor, ușor vei duce totul la bun sfârșit.

Capricorn

Economii și mici probleme cu instituțiile statului. Cu asta va trebui să te confrunți săptămâna aceasta. Din punct de vedere financiar, încerci să găsești o soluție optimă pentru a economisi niște bani, dar cozile la care o să stai zilele acestea nu-s deloc pe placul tău. Ai putea fi tentată să apelezi la niște cunoștințe, să-ți ușureze situația.

Vărsător

Un control medical nu ți-ar strica în perioada următoare, dar dacă chiar nu vrei să mergi la medic, atunci străduiește-te să duci o viață mai sănătoasă. Odihnește-te, mănâncă echilibrat, fă mișcare și totul ar trebui să revină la normal. Micile probleme de sănătate pot fi preîntâmpinate și dacă mai scapi de stres și nu mai faci excese de niciun fel.

Peşti

Sănătatea și banii sunt prioritățile tale pentru aceste zile. Mergi la medic, faci niște analize sau poate un control de rutină, și încerci să te asiguri că e totul în ordine. Pe de altă parte, cu finanțele nu stă totul la fel de simplu. O să ai nevoie poate de niște consiliere, de niște sfaturi financiare. Vrei să deschizi un cont de economii sau poate să investești niște bani și nu știi ce decizie să iei.