Horoscopul săptămânii 4 – 10 martie 2019

Berbec

Săptămâna aceasta ai putea avea grave probleme financiare, din cauza lui Uranus care se situează chiar în casa banilor tăi, însă dacă îți vei păstra o atitudine pozitivă și nu vei ceda sub imperiul panicii, la fel de bine ai putea să și faci rost de bani sau să începi o afacere. Ține doar de tine să te focusezi pe găsirea de soluții și pe partea plină a paharului.

Taur

Săptămâna aceasta e o perioadă grozavă pentru a te reinventa. Dacă visai la o schimbare de look, de garderobă, de dietă sau de orice are legătură cu stilul tău de viață, acum e momentul să începi acest capitol. Astrele îți sunt favorabile și planurile tale au toate șansele de reușită.

Gemeni

Săptămâna aceasta te concentrezi mai mult pe latura ce are legătură cu echilibrul tău psihic, cu sentimentele și cu nevoia ta de a primi și a oferi afecțiune. Vorbește deschis cu partenerul de cuplu dacă ești într-o relație, iar dacă nu ești, dar îți dorești, ține-ți ochii deschiși. S-ar putea să se întâmple chiar în zilele acestea!

Rac

Uranus îți aduce oameni și situații noi în viață. Nu îți plac schimbările și nici nu ești cea mai sociabilă persoană, dar să știi că aceste schimbări ți-ar putea fi benefice. Ține-ți ochii deschiși, comunică fără prejudecăți și nu îți fie teamă să-ți expui atuurile. Dacă tu nu știi cum să te promovezi, nimeni n-o va face.

Leu

Se anunță schimbări majore de carieră sau chiar legate de domeniul în care activezi. Acum e momentul să-ți asumi riscuri și să nu accepți niciun compromis. Ai toate șansele de reușită, iar pasiunea și etica ta față de muncă te vor duce pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Fecioară

Ai mare grijă săptămâna aceasta la ce cuvinte spui, cum le spui și cui le spui. Pot să apară conflicte aparent nejustificate în viața ta și se pot destrăma relații ce țineau de ani de zile. Încearcă să mai renunți la orgoliu și acceptă-ți greșelile. Scuzele pot fi și ele de mare ajutor.

Balanţa

Săptămâna aceasta te-ai putea trezi într-o funcție de conducere sau, în orice caz, în postura de lider la locul de muncă. Reacțiile celor din jur ar putea fi amestecate, încearcă să nu te lași cuprinsă de emoții, indiferent de situație, și să le demonstrezi șefilor că meriți toate șansele posibile.

Scorpion

Simți nevoia de apropiere în cuplu, așa că planifici o vacanță cu partenerul sau poate că pur și simplu te hotărăști să te concentrezi mai mult pe latura personală a viații tale, decât pe cea profesională. Ai să vezi că moralul tău va fi cu mult mai ridicat, iar perspectiva asupra vieții ți se va schimba dramatic.

Săgetător

Uranus în casa relațiilor ți-ar putea aduce certuri și despărțiri. Ai grijă ce și cum comunici și încearcă să faci mici compromisuri dacă simți că un conflict e iminent. Iar dacă greșești, și știi asta, e cazul să-ți ceri scuze. Asta nu înseamnă că persoana căreia îi ceri aceste scuze te va ierta imediat, sau va uita ce s-a întâmplat, însă scuzele pot îmbunătăți relația.

Capricorn

Uranus ți-ar putea aduce săptămâna aceasta o aventură amoroasă cum nu credeai vreodată că e posibil, în cazul în care nu ai un partener de cuplu. Dacă ești într-o relație, există două posibilități - fie vei călca strâmb, atrasă de o aventură extraconjugală, fie vei simți o apropiere și mai mare cu partenerul tău de cuplu.

Vărsător

Așteaptă-te la vești importante pe plan familial. Chiar dacă te-ar putea șoca în primă instanță, veștile sunt bune și aduc cu ele alte noutăți pozitive. E vremea să te bucuri, pentru că viitorul sună bine, iar astrele îți sunt aproape și te împing de la spate spre noi orizonturi și provocări.

Peşti

Săptămâna aceasta te-ai putea înscrie la niște cursuri fie pentru perfecționarea unor cunoștințe, fie pentru a învăța ceva nou, ceva ce ți-ai dorit de multă vreme. Astrele îți dau energie bună, familia și prietenii te susțin, iar tu te simți ca un burete - absorbi totul, iar orizonturile ți se lărgesc pe zi ce trece. Bravo ție!