Horoscopul săptămânii 4 – 10 iunie 2018

Berbec

Preocuparea principală a celor născuți în zodia Berbec va fi să rezolve niște chestiuni administrative, posibil legate de locuință, pentru care s-ar putea chiar să fie nevoiți să se deplaseze pe distanțe scurte. De asemenea, revine în prim plan relația cu partenerul de cuplu și cu membrii familiei, unde vor avea de oferit niște lămuriri pentru acțiuni sau decizii luate relativ recent. La capitolul comunicare se vor descurca de minune și ar trebui să profite din plin de acest aspect.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi mult mai deschiși către nou, către aventură, aspect care nu le este caracteristic absolut deloc. Vor dori să experimenteze, să învețe și să cunoască și vor fi cuprinși de o poftă de eliberare și libertate. Vor depune tot efortul și energia necesare pentru a-și îmbunătăți veniturile, iar ofertele de colaborare nu vor întârzia să apară.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor deborda de energie în această săptămână și vor fi capabili de lucruri mărețe. Vor rezolva sarcini care altădată li se păreau imposibile, vor duce proiectele la bun sfârșit fără prea mult efort și vor avea idei revoluționare în toate acțiunile pe care le întreprind. La capitolul bani lucrurile încep să revină pe linia de plutire, iar nativii vor avea ocazia de a-și îmbunătăți veniturile.

Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac nu se anunță o săptămână prea bună din punct de vedere emoțional și psihic. Aceștia vor traversa o perioadă de izolare, de introspecție, vor fi nemulțumiți de propriile lor acțiuni și vor avea tendința să se retragă din viața socială pentru a medita și pentru a căuta soluții la problemele existențiale cu care se confruntă.

Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu urmează o perioadă prielnică pentru a lega noi relații de prietenie. Persoanele cunoscute în această săptămână se pot dovedi a fi de ajutor mai târziu și, prin urmare, ar trebui ținute aproape. Nu este exclus să se pună la cale planuri pe termen lung, iar noile cunoștințe să intervină cu idei bune și sfaturi practice.

Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Fecioară urmează o perioadă de relaxare, în care atenția nativilor se îndreaptă către vacanță, fie caută cea mai bună variantă de concediu, fie deja își fac bagajele pentru călătoria mult așteptată. Pe de altă parte, unii nativi Fecioară pot începe niște cursuri de perfecționare sau pot întâlni o situație, un eveniment care să le schimbe niște concepții și principiile despre viață.

Balanţa

Cei născuți sub semnul Balanță vor avea o poftă de viață ieșită din comun, vor dori să facă lucruri pe care altădată le-ar fi amânat și vor avea curaj să se înfrunte cu situațiile noi. Pleacă într-o minivacanță sau caută cele mai bune oferte de bilete pentru locații exotice. Încep cursuri noi și sunt tentați să studieze materii care înainte nu le trezeau niciun interes.

Scorpion

Pentru cei născuți în zodia Scorpion se anunță o săptămână benefică din punct de vedere financiar și material. Nativii pot primi sume de bani la care nu se așteptau, pot primi moșteniri, cadouri, oferte de vacanță la jumătate de preț, iar dacă participă la concursuri, au șanse foarte mari de câștig. De asemenea, avantajele materiale pot avea legătură cu partenerul de viață și pot fi obținute dintr-un proiect pe care îl au împreună sau în care este implicat și partenerul.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au șanse mari ca în această săptămână să pună la punct o situație legată de partenerul de viață, să definitiveze un parteneriat sau să demareze unul nou. Nativii singuri au oportunitatea să întâlnească o persoană care să le aprindă călcâiele, însă nu este recomandat să se arunce cu capul înainte.

Capricorn

Toată atenția celor născuți în zodia Capricorn va cădea asupra sectorului muncii. Nativii Capricorn se vor concentra pe rezolvarea unor sarcini amânate și se vor zbate să înlăture, acolo unde este cazul, barierele care le amână definitivarea proiectelor. Vor avea energia necesară să depășească orice obstacol și se vor bucura de o stare generală minunată. Unii nativi au ocazia să rezolve niște probleme de sănătate mai vechi.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător care până acum nu acordau interes activităților sportive și creative, vor observa că în această perioadă vor fi mânați de o forță interioară să acționeze în acest sens. Este posibil ca unii nativi să se apuce de sport, alții să picteze sau alții să compună poezii. Totodată, nativii Vărsător își vor îndrepta atenția asupra relației de cuplu și vor dori să petreacă mai mult timp cu partenerul de viață, să-i facă pe plac, iar acolo unde este cazul, să ducă discuții de lămurire.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești își vor canaliza energia către treburile gospodărești sau care țin de locuință. Este posibil să fie vorba de o mutare, de o reamenajare a locuinței sau chiar, acolo unde este cazul, de achiziționarea unui case. De asemenea, trebuie să aibă grijă la deciziile pe care le iau, mai ales dacă sunt pe termen lung, deoarece ar putea să contravină cu principiile și dorințele membrilor familiei.