Horoscopul săptămânii 4 – 10 februarie 2019

Berbec

Săptămână importantă pentru tine. S-ar putea să reușești să-ți duci până la capăt un plan important, sau măcar să avansezi spre finalul lui. Ai grijă dacă ai de primit aprobări, de depus acte sau alte detalii birocratice, pentru că riști să pierzi ceva pe drum. Acasă ai parte de mai multă liniște, ceea ce te bucură.

Taur

Lipsa banilor din ultima perioadă te-a făcut să fii mai responsabilă, deci tot e bine că ai învățat ceva din asta. Încerci să te descurci cum poți, însă ajutorul celor dragi e foarte apreciat. Zilele acestea îți dai seama cine îți e într-adevăr aproape și cine nu. Altfel, micile realizări de la locul de muncă te bucură mai mult ca oricând.

Gemeni

Simți nevoia de protecție, de afecțiune. Ai vrea să te retragi undeva câteva zile, doar tu sau cu persoana dragă, dar programul nu-ți permite asta, cel puțin nu acum. Încerci să muncești mai eficient, să-ți faci mai mult timp pentru tine, iar săptămâna aceasta ți-ar putea aduce mici victorii pe plan personal.

Rac

Te hotărăști să-ți schimbi puțin stilul de viață pentru a te simți mai bine psihic și emoțional. Încerci tot felul de tactici, experimentezi și alegi niște schimbări pe termen lung, care te-ar putea ajuta. Simți că ai nevoie de timp pentru a te regăsi, pentru a renunța la oamenii și la lucrurile toxice din viața ta și faci totul în ritmul tău. Ești pe drumul cel bun.

Leu

Primăvara plutește în aer, sau cel puțin sentimentul că asiști la un nou început, că ai o mulțime de oportunități in calea ta, că poți cuceri lumea. Te simți excelent săptămâna asta, îi molipsești și pe cei din jur cu energia ta și faci mici schimbări în stilul tău de viață, pentru a trăi cât mai sănătos. O să primești multe complimente, vei fi admirată pentru voința ta.

Fecioară

Ești într-un punct de răscruce al vieții tale. Acum ai de făcut mai multe alegeri și, chiar dacă nu știi încotro s-o apuci, tot privești cu optimism viitorul. O să te ajute mult asta, cel puțin la nivel psihic. Altfel, săptămâna acesta te ocupi mai mult de casă, te organizezi și scapi de lucrurile inutile sau nefolositoare. Faci niște schimbări acasă și ai putea face schimbări și cu look-ul tău.

Balanţa

Simți că ai la dispoziție mai mult timp și că ai mai multă energie, așa că ai putea începe un proiect important săptămâna asta, dar nu neapărat la locul de muncă. Poate că te apuci să cauți o locuință nouă, sau să analizezi piața imobiliară pentru a te orienta apoi. Oricum ar fi, ești într-o dispoziție bună și ești mai analitică și mai organizată ca oricând, drept urmare rezolvi totul cu mai multă ușurință.

Scorpion

Te așteaptă o săptămână ușoară. Comparativ cu primele săptămâni ale anului, zilele acesta nu-ți vor da niciun fel de bătaie de cap. N-ai de ce să-ți faci griji nici la locul de muncă, nici acasă, pentru că nu vei avea parte de neplăceri. Singurul detaliu care te-ar putea deranja săptămâna aceasta ar putea avea legătură cu faptul că nu petreci suficient timp alături de partenerul de cuplu.

Săgetător

Când toți ceilalți din jurul tău se agită și nu știu ce să facă mai întâi, tu ești întruchiparea relaxării. Nu e vorba că nu-ți pasă de ceea ce se întâmplă, dar te hotărăști brusc să-ți schimbi abordarea și iei lucrurile cu mult mai multă ușurință, analizezi totul cu calm și încerci să le dai un exemplu și celor apropiați ție - problemele se pot rezolva și fără stres.

Capricorn

Începi săptămâna fără prea mult chef, dar pe măsură ce trec zilele chiar intri în priză.  Muncești mult și nici nu-ți dai seama când trec orele, însă rezultatele nu întârzie să apară - cel târziu joi e posibil să primești vești bune de la serviciu. Fie că e vorba de niște aprecieri din partea șefilor, fie că e vorba de niște bani, închei săptămâna cu bugetul echilibrat, iar în week-end te-ai putea răsfăța cu o ieșire din oraș.

Vărsător

Zilele acestei săptămâni trec destul de greu pentru tine, însă ai noroc că te concentrezi mai degrabă pe ceea ce se întâmplă în afara serviciului. Te bucuri de momentele petrecute în familie, te lași cucerită sau recucerită de o persoană interesantă sau de partenerul de cuplu și încerci să-ți pui prioritățile în ordine. Nu ți-ar strica să faci mai multă mișcare totuși.

Peşti

Ai mare grijă să-ți plătești datoriile la timp săptămâna aceasta pentru că riști o penalizare. Altfel, planifici un drum sau o vacanță, muncești eficient și te bucuri de prezența celor dragi în viața ta mai mult ca oricând. Ai putea primi și o veste frumoasă, cum ar fi că o prietenă apropiată urmează să aibă un bebeluș. E o săptămână destul de liniștită, plină de vești entuziasmante.