Horoscopul săptămânii 31 iulie – 6 august 2017

Berbec

Horoscopul săptămânal Berbec: 31 iulie – 6 august 2017

Se poate vorbi despre o perioadă epuizantă, în ceea ce privește obligațiile de la locul de muncă dar și posibile probleme de sănătate, care trebuie rezolvate cât mai urgent posibil. Te poți detensiona alegând să pleci în călătorie, alături de persoana iubită sau să stai mai mult în preajma copiilor, bucurându-te de jocul lor. Este recomandat să acorzi o atenție sporită problemelor care pot veni din zona carierei și să încerci gestionarea acestora cu mai multă diplomație. Promisiunile care ți se fac, spre sfârșitul săptămânii analizate, în legătură cu un nou job mai bine plătit, conțin fațete ascunse așa că nu te baza pe orice vorbă sau propunere de colaborare, până când nu ai consultat cu atenție contractul. Tot la sfârșitul perioadei în discuție stresul își spune cuvântul și ai toate șansele să-ți verși nervii pe cine nu merită.

Taur

Horoscopul săptămânal Taur: 31 iulie – 6 august 2017

Ești într-o perioadă în care îți regăsești starea de echilibru și pace, alături de familie, de părinți, în propria locuință, dedicându-ți timpul reamenajării spațiului în care trăiești. Ești mult mai sociabil acum, dornic să primești vizite, bucurându-te de cât mai multă lume în preajma ta. Nu vor lipsi declarațiile de dragoste, plimbările romantice, promisiunea unei întâlniri de Destin, împărtășind cele mai profunde emoții de iubire. Trebuie să cântărești totuși cu mare atenție la ce anume trebuie să renunți și ce ar trebui să lași în viața ta; dacă ești pregătit să faci un pas important, în plan sentimental. Ziua de 5 august se dovedește a fi importantă prin mesajele pe care le poți primi acum. La sfârșitul perioadei analizate, relația cu familia poate deveni destul de tensionată, așa că este recomandat să fii atent la ce și cum vorbești.

Gemeni

Horoscopul săptămânal Gemeni: 31 iulie – 6 august 2017

Ai acum o mare putere de convingere, reușind să prezinți informația într-un mod atractiv, obținând astfel ceea ce ai nevoie, mai ales la debutul acestei săptămâni. Trebuie să acorzi atenție problemelor care pot apărea în legătură cu domiciliul, locuința sau familia. Poate fi vorba și despre probleme de sănătate ale unuia dintre părinți, fiind absolut necesar ajutorul venit din partea ta. La locul de muncă depui mult efort și parcă tot te simți nedreptățit de către șefi. Ziua de 2 august îți poate aduce răspunsuri interesante, legate de relația cu colegii, colaboratorii apropiați. Sfârșitul de săptămână este tensionat, atunci când vine vorba despre o călătorie sau relația cu persoane aflate peste hotare.

Rac

Horoscopul săptămânal Rac: 31 iulie – 6 august 2017

Începi să ai mai multe speranțe de mai bine, vis-a-vis de locul de muncă, banii care trebuie să-ți intre în portofel, în urma muncii depuse constant. Atenție la relația cu rudele sau cu vecinii, de aici ar putea să apară probleme neașteptate. Ești sigur că vrei să începi un parteneriat cu o rudă apropiată? Este recomandat să lași să treacă această perioadă de incertitudine și să te bazezi mai mult pe propriile forțe. Beneficiezi acum de ambiție, curaj și energie, reușind să-ți fixezi obiective realiste, cu „bătaie” pe termen lung. Ziua de 4 august se dovedește a fi interesată, la locul de muncă, unde poți vedea ce se întâmplă, de fapt, în spatele „cortinei”. La sfârșitul săptămânii nu ar trebui să te avânți în a face cheltuieli nechibzuite sau să acorzi bani cu împrumut.

Leu

Horoscopul săptămânal Leu: 31 iulie – 6 august 2017

Ești în plină formă, chiar dacă lucrurile nu se derulează așa cum ți-ai fi dorit, din punct de vedere financiar. Reușești să impresionezi prin calitățile și abilitățile tale creatoare și organizatorice de care dispui. Ești în „zonă”, mai ales atunci când te regăsești în preajma sexului opus, dăruind iubire și energie; știi cum să te faci plăcut în orice împrejurare. Ziua de 1 august poate aduce un echilibru, în plan financiar pentru ca, în data de 3 august, să primești o ofertă destul de tentantă de a lucra departe de casă. La sfârșitul acestei săptămâni nu prea mai ai parte de armonie în relația de cuplu, confruntându-te cu reluarea unor discuții care te vor epuiza peste măsură.

Fecioară

Horoscopul săptămânal Fecioară: 31 iulie – 6 august 2017

Ești conștient de necesitatea de a interveni prompt în situațiile limită, în legătură cu familia, cu părinții sau chiar în propria gospodărie. Te poți confrunta cu schimbări neașteptate, reacții din partea celorlați care te pot lua prin surprindere. Intervențiile tale se pot dovedi a fi înțelepte și binevenite. Tot în această perioadă te poți revedea (în secret) cu o persoană dragă, față de care ai sentimente profunde de dragoste. Este o perioadă bulversantă, venindu-ți greu să te decizi în ce direcție să pornești. La sfârșitul perioadei se recomandă acordarea de atenție la sănătate, trebuie să te odihnești mai mult și să te detașezi de problemele cotidiene. Relația cu colaboratorii este și ea destul de epuizantă.

Balanţa

Horoscopul săptămânal Balanță: 31 iulie – 6 august 2017

Ai acum șansa de a întâlni oameni deosebiți, care vor juca un rol important în destinul tău. Comunică, informează-te, socializează, mergi la întruniri, integrează-te într-un nou grup de prieteni, oameni cu care împărtășești aceleași preocupări și idealuri. Ești preocupat de modul în care ești perceput de către ceilalți iar faptul că ești hotărât să abordezi noi domenii și culturi nu face decât să-ți aducă progresul în plan social, dar și în cel personal. Au loc discuții de taină, cu persoane bine pregătite, care pot deveni ghizi, mentori pentru tine. Ziua de 5 august îți poate aduce mesaje bulversante, nu prea știi pe ce anume să te bazezi, de ce anume trebuie să ții cont. La sfârșitul acestei săptămâni relația cu persoana iubită este destul de încordată, aveți nevoie de o discuție sinceră între voi doi.

Scorpion

Horoscopul săptămânal Scorpion: 31 iulie – 6 august 2017

Te bucuri de susținere în plan profesional, investind cu folos multă energie, dând dovadă de conștiinciozitate la locul de muncă. Atenție la unele averstismente venite din partea superiorilor, chiar trebuie să ții cont de părerile acestora. Ziua de 4 august poate fi benefică, din punct de vedere financiar, putând să primești bani de pe urma muncii depuse. Relația cu partenerul de viață este tensionată, venindu-ți greu să vezi ce anume trebuie să echilibrezi în relația cu acesta. Se pare că trecutul vine acum peste tine, aducându-ți starea de neliniște în inimă. La sfârșitul acestei săptămâni relația cu părinții este destul de tensionată, simțindu-te neînțeles de către aceștia. Atenție și la relația cu prietenii, multe probleme din relația de cuplu sau pierderile de bani se pot datora acestora.

Săgetător

Horoscopul săptămânal Săgetător: 31 iulie – 6 august 2017

Te simți în plină formă, cât timp reușești să te implici în relații cu persoane care au o vastă cultură, o experiență mare de viață și care te înțeleg foarte bine. Ai acum oportunitatea de a călători peste hotare sau de cunoaște persoane aflate în străinătate. Pui multă pasiune în tot ceea ce faci, reușind să atragi atenția asupra ta, la modul firesc. Ziua de 3 august este interesantă la capitolul carieră, având acum șansa de a obține postul care se potrivește cu pregătirea ta. Totuși, resimți la modul profund, o stare de nemulțumire vis-a-vis de carieră, de colaboratori. La sfârșitul acestei săptămâni comunicarea dar și călătoriile sunt destul de greoaie, astfel că ar putea să-ți pară rău că nu ai spus ceea ce trebuia, la momentul potrivit.

Capricorn

Horoscopul săptămânal Capricorn: 31 iulie – 6 august 2017

Este necesar să te retragi din mijlocul mulțimii, pentru a face o analiză serioasă a propriei existențe. Ești „în gardă”, gata să acționezi prompt în situații limită iar dacă vei ține cont și de intuiție, atunci vei reuși să rezolvi problemele mult mai rapid, îndeosebi pe cele care țin de planul financiar. Este recomandat să ții cont de mesajele de orice fel, chiar și de cele venite prin intermediul viselor, pentru că te confrunți acum cu multe neclarități, mai ales atunci când vine vorba despre relația cu persoanele aflate în străinătate. La sfârșitul acestei săptămâni ești predispus la efectuarea unor cheltuieli neprevăzute. Atenție la relația cu rudele sau cu vecinii, este posibil să ajungi la discuții nu tocmai plăcute.

Vărsător

Horoscopul săptămânal Vărsător: 31 iulie – 6 august 2017

Comunicarea cu colaboratorii este destul de constructivă, ba chiar ai șansa de a da curs unor invitații de participare la proiecte comune, alături de un grup interesant. Ești deschis la nou și nu spui niciodată „nu”, cât timp mai ai ceva de învățat. Ești atras de original, de necunoscut iar acum ai șansa de a pune la cale un proiect important, alături de partenerul de viață. Ziua de 4 august îți poate aduce o întâlnire neașteptată cu o persoană de sex opus, care a jucat un rol important în viața ta. Au loc acum discuții interesante, descoperind o altă fațetă a relației sentimentale. La sfârșitul acestei săptămâni preferi starea de introspecție, de analiză a propriei existențe, venindu-ți greu să vezi în ce direcție te îndrepți, atunci când vine vorba de planul amoros.

Peşti

Horoscopul săptămânal Pești: 31 iulie – 6 august 2017

Chiar ar trebui să te consideri norocos, când vine vorba de carieră și de bani. Faptul că tu nu reușești să-ți gestionezi banii în mod constructiv este o problemă de răbdare, de calm și de organizare. Este nevoie să gestionezi cu mai multă atenție relația cu partenerul de viață dar și cu colaboratorii. Ești predispus la dezamăgiri venite din partea acestora sau poate chiar tu ești cel care îi vei nedreptăți pe ceilalți. Ziua de 2 august îți poate aduce vești grozave, în legătură cu prietenii sau o călătorie peste hotare. La sfârșitul perioadei analizate este posibil ca unele bârfe venite din partea colegilor să ajungă la urechea ta, fapt care te poate nemulțumi în mod profund.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!