Horoscopul săptămânii 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019

Berbec

Nu te-ai întors bine din vacanță și ești pusă pe treabă. Întreaga săptămână te vei concentra exclusiv pe sarcinile profesionale și nu numai că îți vei lăsa pe locul doi familia, dar partenerul de viață nici nu va părea că există în jurul tău. Dacă nu îi vei acorda un minim de atenție, așteaptă-te să primești critici și reproșuri mai ales în weekend, când îți vei exprima dorința de a petrece timpul cu acesta.

Taur

Dacă până acum atenția ta s-a îndreptat asupra celor din jur, este momentul să te gândești mai mult la tine și la ceea ce-ți face plăcere. Aspectele astrologice din această săptămână favorizează studiul, începerea unui curs nou, posibil într-un domeniu total diferit de ceea ce faci acum. Fixează-și acest obiectiv și nu renunța la el. Te va ajuta în ascensiunea profesională. În weekend încearcă să te odihnești mai mult, mai ales dacă știi că ai niște probleme de sănătate mai vechi care nu-ți dau pace. Momente favorabile pentru flirt și consolidarea relației de cuplu.

Gemeni

Prima săptămână din an îți poate aduce șansa să te îndrăgostești de o persoană nou întâlnită. Dacă ai o relație, atunci așteaptă-te să cunoști oameni noi care să te ajute în evoluție pe viitor. Atenție! În weekend pot ieși la suprafață unele secrete! Tot acum și starea de sănătate se deteriorează și te sfătuim să te odihnești mai mult, să te ferești de vicii și să nu faci excese de niciun fel.

Rac

Te sfătuim să pui mai mult preț pe pasiunile tale, ba chiar să încerci să transformi un hobby într-o sursă de venit. Contextul astrologic este favorabil în acest sens. Nu este exclus să cunoști o persoană nouă și să te îndrăgostești, iar dacă ești într-o relație, cu greu te vei abține să nu flirtezi. Ține cont că zona sentimentală va fi mult încercată în această perioadă. Către finele săptămânii este posibil ca cineva din familie să aibă nevoie de sprijinul și ajutorul tău. Încearcă să răspunzi prezent.

Leu

Revelionul te surprinde în compania familiei și a persoanelor dragi și șansele să petreci timp de calitate sunt foarte mari. Unele relații se pot consolida și pot căpăta o altă nuanță în viitor, unii nativi pot deveni mai apropiați de rude pe care altă dată le evitau. La mijlocul săptămânii, îți vei epuiza energia în activități relaxante și distractive. Vei fi sufletul petrecerii. În weekend te poți confrunta cu neplăceri în zona sănătății și o stare generală de disconfort.

Fecioară

Seara dintre ani ți-ar putea aduce niște neplăceri din partea partenerului de viață. Posibil ca atitudinea, comportamentul sau unele decizii ale acestuia să te nemulțumească. Nu este exclus să-ți îndrepți atenția către altcineva, nu neapărat pentru o relație de lungă durată, ci mai degrabă pentru o aventură de moment, dar care, atenție!, se poate transforma în viitor în ceva serios. În weekend atenția ta se va îndrepta către membrii familiei și, dacă este cazul, către copii.

Balanţa

Atenția ta se va îndrepta asupra sectorului partenerial unde poți avea parte de multe întrebări, multe confuzii și dubii cu privire la partener sau la relația în sine. Ar fi bine să asculți sfatul unor persoane mai în vârstă. Nu este exclus ca în noaptea dintre ani o persoană străină să-ți trezească interesul. Către finele săptămânii poți avea parte de discuții în contradictoriu cu rudele care pot să nu fie de acord cu unele alegeri și decizii luate de tine. Atenție la sănătate, sector încercat în această perioadă, dar bine aspectat. Dacă vor apărea disfuncții și afecțiuni, vor apărea și remedii.

Scorpion

Ai ocazia să te afirmi din punct de vedere profesional încă din primele zile ale anului. Dacă nu o faci la locul de muncă, atunci așteaptă-te să întâlnești o persoană cu care să începi un proiect, o colaborare de lungă durată. Aspectele sunt favorabile și în zona financiară, șansele de a-ți îmbunătăți veniturile fiind foarte mari. În weekend este posibil să pleci într-o scurtă deplasare. Atenție la conflictele cu cei din jur care pot izbucni din nimicuri!

Săgetător

Ai ocazia să lămurești o situație legată de viața sentimentală. Rezultatul va depinde foarte mult de contextul în care te afli. Poate fi vorba de o despărțire sau de o împăcare. Pe de altă parte, creativitatea va atinge cote înalte și te-ai putea folosi de acest context pentru a te pune mai mult în evidență, mai ales că în weekend se conturează oportunitatea de a demara noi proiecte în zona profesională. Fii mai cumpătată în cheltuieli și vei avea o săptămână minunată!

Capricorn

Încă din prima zi a anului 2019 vei avea gândurile noi, dorințe proaspete cu privire la viața sentimentală. Posibil să fii tentată să începi o nouă relație sau să iei o pauză în cea actuală. Vei face orice pentru a fi împlinită cu tine și a-și satisface propriile dorințe. Pe de altă parte, este foarte probabil să pleci într-o călătorie și sfatul nostru este să fii atentă la drum și precaută pentru că pot apărea situații noi, neprevăzute.

Vărsător

Vei începe anul în mijlocul celor dragi și chiar aveai nevoie de apropierea fizică de rude, familie, prieteni. Ai traversat o perioadă cu multe obstacole și a venit momentul să culegi roadele, mai ales dacă ți-ai învățat lecțiile. Atenție la dialogul cu oamenii legii care în weekend poate fi dificil. De asemenea, nu te suprasolicita și dacă te confrunți cu probleme de sănătate (este foarte posibil) nu ezita să mergi la medic pentru tratament.

Peşti

Toată atenția ta se va îndrepta către zona profesională, dar și financiară. Vei reuși să te mobilizezi și astfel să lupți cu mai multă îndârjire pentru atingerea obiectivelor. Nu vor lipsi șansele de a-ți crește veniturile. Perioada este favorabilă, de asemenea, pentru distracție, dar și pentru legarea de noi prietenii, posibil chiar relații, în cazul nativilor care sunt singuri. Moment bun pentru mărirea familiei în căsniciile solide.