Horoscopul săptămânii 30-septembrie-6-octombrie 2019

Berbec

Este o săptămână prielnică pentru a lua decizii profesionale și financiare. În principiu, aceste sectoare se vor intercala și unul va depinde de celălalt. Oportunități și noi contracte, noi propuneri de parteneriate pot sosi în această perioadă și te sfătuim să nu refuzi ofertele fără a le analiza în amănunt. În plus, negocierile vor fi de partea ta. Pe de altă parte, în plan sentimental există tendința de a te retrage dintr-o relație, de a te feri să intri în alta nouă, însă te avertizăm că toate sunt doar temeri nefondate, favorizate de tranzitele astrologice ale momentului.

Taur

Zona sentimentală, iubirea, relația cu partenerul, vor căpăta o reală importanță în această săptămână, contextul astrologic favorizând acum fie consolidarea unei relații existente, fie începerea unei noi povești de iubire, dacă ești singură. La locul de muncă situația începe să redevină la normal, după o perioadă extrem de agitată și epuizantă. Este foarte posibil ca spre finele perioadei analizate să pleci într-o călătorie, excursie, minivacanță.

Gemeni

Este o săptămână favorabilă pentru analize medicale (vor fi rezultatele bune), dar și pentru îmbunătățirea relației cu colegii de muncă și superiorii. Comunicarea va fi bună, însă atenție la tendința de a deveni agresivi și ironici în dialog. Zona sentimentală nu va fi dintre cele mai favorabile sectoare active ale săptămânii. Vei avea parte de confuzii, nemulțumiri, dezamăgiri vizavi de partenerul de viață și de relație. Înceracă pe cât posibil să eviți conflictele pentru a nu ajunge la o ruptură (căci va fi definitivă).

Rac

După o perioadă extrem de dificilă și încărcată de emoții, în plan sentimental situația începe să se detensioneze, dar asta nu înseamnă că ai scăpat de încercările lui Saturn legate de parteneriate. Ai ocazia acum să reechilibrezi povestea de iubire, însă pentru rezultate bune va trebui să vorbești, să comunici mai mult și mai sincer cu persoana iubită. Posibile secrete din trecut pot ieși acum la suprafață și s-ar putea să fii pusă în fața unor compromisuri, neplăcute, dar necesare. Cei singuri ar putea avea ocazia să întâlnească un nou partener acum.

Leu

Este o săptămână favorabilă pentru reechilibrarea emoțională, fizică și psihică. Starea de sănătate se îmbunătățește, poți descoperi tratamente eficiente pentru neplăcerile cu care te-ai confruntat până acum, iar stresul profesional se diminuează. Contextul astrologic susține puternic și sectorul profesional și reușești să-ți îndeplinești cu mai multă ușurință sarcinile la locul de muncă. Te sfătuim să circuli cu grijă, mai ales dacă pleci în călătorii sau faci deplasări în interes profesional.  

Fecioară

Este o perioadă în care atenția ta se va îndrepta întocmai către propria persoană. Vei simți să faci schimbări profunde, poate legate de modul de gândire, poate legate de atitudine. Este important să te cobori în tine pentru a te analiza și a lua decizia potrivită, aceea care te va ajuta în evoluție. Aspectele astrologice așle săptămânii nu-ți sunt favorabile în sectorul financiar și sfatul nostru este să nu faci investiții majore, riscante și nici să nu te arunci în cheltuieli nejustificate și inutile.

Balanţa

Este o săptămână bună pentru a comunica mai mult cu membrii familiei, pentru a-ți spune nemulțumirile deschis și a căuta împreună o cale de rezolvare. Posibile discuții legate de casă, de locuință, poate legate de o schimbare de domiciliu sau poate legate de o vânzare/cumpărare. Principiile, personalitate și profunzimile ființei tale vor fi puternic zdruncinate acum, însă acest context astrologic nu vine pentru a te bloca sau pentru a te afecta negativ, ci pentru a te forța să ieși din niște tipare (comportamentale, de gândire) care-ți dăunează și nu te lasă să evoluezi. Atenție la relația cu persoana iubită. Poate avea de suferit ca urmare a indiferenței și nepăsării tale.

Scorpion

Comunicarea este latura cea mai bine aspectată și pe care o poți edzvolta puternic în această săptămână astfel încât să atragi de partea ta ceea ce-ți dorești. Totodată, ai grijă că poți avea tendința de a vorbi mai mult decât trebuie, deci nu exagera în mărturisiri și dezvăluiri. Energia nu va fi la cotele cele mai înalte și te sfătuim să eviți orice formă de suprasolicitare fizică. Atenție mai multă la sănătate!

Săgetător

Chiar dacă în această săptămână treci prin stări de interiorizare, acestea te vor ajuta să-ți înțelegi mai bine sentimentele, emoțiile și trăirile și astfel să treci la un nivel superior de evoluție spirituală. Contextul astrologic de caum te ajută să rezolvi o problemă din trecut, să învingi o suferință cronică, fie de natură fizică, fie psihică. Te sfătuim să ai mai multă grijă la prieteni, să fii mai prudentă în dialogul cu cei din jur pentru că pot interveni rupturi.

Capricorn

Starea interioară, psihică se va îmbunătăți remarcabil în această perioadă și vei avea ocazia să vezi cu ochi mai limpezi o situație personală, în unele cazuri profesională. O serie de principii de viață vor porni acum pe o nouă direcție care te va ajuta mult să evoluezi. Atenție la relația cu persoana iubită care continuă să fie tensionată. Nu este exclus să apară o ruptură în cuplurile unde lucrurile nu mai funcționează de multă vreme.

Vărsător

Săptămâna aceasta te susține puternic în consolidarea carierei și nu este exclus să reușești să obții o diplomă sau să te înscrii la cursuri seminarii de dezvoltare profesională. Te sfătuim să te preocupi mai mult de îmbunătățirea imaginii profesionale deoarece astfel șansele tale vor crește. Contextul astrologic al perioadei te susține puternic în comunicare și negociere, prin urmare profită pentru a clarifica neînțelegeri. Atenție, însă, la călătorii! Poți întâmpina neplăceri la drum!

Peşti

Este o perioadă bună pentru a pleca în călătorii, în vacanțe și nu este exclus să primești vești bune de peste hotare. De asemenea, dacă vrei să te înscrii la noi cursuri sau vrei să înveți o limbă străină, acum vei fi susținută de tranzitele planetelor. Relația cu prietenii și persoanele din anturaj poate avea parte de tensiuni și va trebui să dai dovadă de mai multă diplomație. Sectorul financiar nu este punctul forte al săptămânii și te sfătuim să nu faci investiții, cheltuieli majore. De asemenea, se întrevăd conflicte în cuplu, în familie din cauza banilor.