Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie

Berbec

Săptămâna aceasta te concentrezi pe muncă şi pe relaţiile cu colegii. Te implici trup şi suflet în activităţile de la job şi încerci să-i ajuţi şi pe cei din jurul tău. Aceste aspecte te vor face remarcată în faţă şefilor şi aprecierile se vor concretiza cât de curând. Începutul lunii următoare va fi benefic pentru tine pe majoritatea planurilor, în special la capitolul dragoste, unde ţi se oferă ocazia să întâlneşti pe cineva special sau să dai frâu liber sentimentelor pe care le-ai ținut ascunse până acum. Luna Plină în zodia Taur din data de 4 noiembrie îţi va aduce câştiguri financiare şi materiale şi vei începe să-ţi faci planuri de concediu, interesul pentru călătorii fiind la cote maxime.

Taur

Săptămâna aceasta te vei concentra pe relaţia de cuplu pe care ai cam neglijat-o în ultima perioadă. Pot avea loc discuţii foarte serioase cu partenerul menite să clarifice situaţii importante pe care le-aţi evitat până acum. Încearcă să nu devii prea autoritară şi păstrează armonia şi echilibrul relaţiei. Dacă eşti singură, şansele de a cuceri sunt foarte mari, farmecul şi sex-appealul fiind la cote maxime. Luna Plină din 4 noiembrie cade întocmai pe zodia ta, aşa că vei fi forţată de astre să iei decizii radicale, să faci schimbări şi să înlături din viaţa ta persoanele care nu te mai reprezintă.

Gemeni

Săptămâna aceasta este pentru tine o rememorare a trecutului şi o aducere în actual a unor fapte şi întâmplări vechi. Trebuie să fii cu ochii în patru căci s-ar putea să iasă la iveală nişte secrete care se vor transforma în frustrări şi nemulţumiri pentru cei de lângă tine. Sectorul profesional se combină cu cel personal şi poţi întâlni o persoană la locul de muncă care să-ţi pice cu tronc sau poţi semna un contract avantajos pentru tine. Nu dezvălui prea multe despre tine celor din jur, nici măcar prietenilor, pentru că s-ar putea ca vorbele să ajungă unde nu trebuie. Luna Plină în Taur de pe 4 noiembrie va afecta relaţia cu partenerul de viaţă, însă de tine depinde dacă va fi în mod pozitiv sau negativ.

Rac

Săptămâna aceasta vine cu schimbări benefice în relaţia cu familia sau în regimul unei locuinţe. Îţi poţi petrece mai mult timp ca de obicei cu cei dragi sau chiar poate ți se propune o mutare în altă localitate. Dacă ai stat departe de familie, săptămâna aceasta te vei reîntoarce acasă. La muncă nu vei fi în cea mai bună formă şi s-ar putea să nu fii de acord cu nişte reglementări noi impuse de şefi. Luna Plină în Taur de pe 4 noiembrie te va stimula să faci curăţenie în cercul de prieteni şi să-i ştergi de pe listă pe cei care te-au dezamăgit de prea multe ori până acum.

Leu

Săptămâna aceasta te vei axa pe situaţia financiară care te cam nemulţumeşte în ultimul timp. Fie vei dori să faci o schimbare de job, fie vei căuta nişte colaborări care să-ţi rotunjească veniturile, ba chiar te gândeşti să pui pe picioare o afacere personală. Familia va fi alături de tine şi te va sprijini financiar, însă nevoia ta materială este mai mare. Te gândeşti să-ţi faci un credit pentru a-ţi cumpăra o casă sau pentru a o renova pe cea veche. Luna Plină în Taur de pe 4 noiembrie îţi va aduce profit şi succes în toate iniţiativele pe care le vei întreprinde pe parte profesională.

Fecioară

Săptămâna aceasta îţi aduce un interes aparte pentru carieră şi pentru perfecţionarea profesională, prin urmare poţi începe să studiezi ceva nou, poate o limbă străină, sau chiar te poţi deplasa în alt oraş pentru a urma un curs. Dacă ai o relaţie veche s-ar putea să apară unele tensiuni nedorite, însă cu calm şi răbdare le poţi rezolva uşor. Dacă, însă, te afli la început de relaţie, o să fie o săptămână a dulcegăriilor şi declaraţiilor siropoase. Luna Plină în Taur de pe 4 noiembrie îţi va stimula dorinţa de a învăţa ceva nou sau de a pleca într-o vacanţă de relaxare.

Balanţa

Săptămâna aceasta vei fi dispusă să acorzi un interes deosebit locului de muncă, mai bine zis vei avea curaj să ieşi în faţă şi să ceri o mărire de salariu. Ai grijă, însă, cum vei negocia, căci în funcţie de acest aspect vei obţine o mărire rapidă sau o amânare majoră. Dacă nu vei fi mulţumită, poţi renunţa la o parte din sarcinile de serviciu. Luna Plină în Taur de pe 4 noiembrie va veni cu o recompensare pe parte financiară şi, în sfârşit, îţi va reveni zâmbetul pe buze.

Scorpion

Săptămâna aceasta îţi va aduce pe tavă dezamăgiri în plan amoros. Posibil să iasă la iveală anumite aspecte mai puţin cunoscute despre partenerul tău şi să regreţi timpul şi energia investite în el. Nici cu sănătatea nu stai prea bine şi ar fi indicat să iei o pauză, cu atât mai mult cu cât la locul de muncă activitatea te acaparează şi te oboseşte peste măsură. Vestea bună vine, însă, tot de la job. Ai putea fi avansată sau apreciată financiar pentru munca depusă în ultimul timp. Luna Plină în Taur de pe 4 noiembrie va aduce schimbări, nu neapărat negative, pe parte relaţională, fie în legătură cu partenerul de viaţă, fie cu partenerul de afaceri.

Săgetător

Săptămâna aceasta te vei împărţi între familie şi job. Va fi o perioadă foarte solicitantă pentru tine şi va trebui să ai grijă şi de sănătate. Posibil să ai de rezolvat ceva legat de locuinţă sau să trebuiască să-ţi petreci mai mult timp cu părinţii sau copiii, dacă este cazul. Nemulţumirile de la locul de muncă se vor accentua şi vei avea o discuţie serioasă cu partenerul în vederea schimbării direcţiei în carieră. Luna Plină în Taur de pe 4 noiembrie va favoriza meditaţia şi vei analiza în detaliu posibilitatea de a-ţi schimba locul de muncă. Această situaţie va fi favorizată astral până în ianuarie 2018.

Capricorn

Locul de muncă te acaparează săptămâna aceasta şi din acest motiv s-ar putea să ai conflicte în familie, cu atât mai mult cu cât cei dragi se bazau pe tine pentru rezolvarea unei situaţii. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să rezolvi situaţia cu diplomaţie. Cu toate acestea, în plan sentimental vei fi favorizată şi vei avea parte de surprize plăcute din partea partenerului. Luna Plină în Taur de pe 4 noiembrie va cădea pe casa dragostei şi te vei bucura din plin de beneficiile acestui aspect astral. Va fi un moment în care iertarea, blândeţea şi înţelegerea vor caracteriza relaţia de cuplu şi este posibil chiar să plănuiţi extinderea familiei.

Vărsător

Săptămâna aceasta te axezi pe carieră şi va fi o perioada de culegere a roadelor. Te vei bucura de succes, de aprecieri şi, posibil, chiar de o avansare în funcţie sau o mărire de salariu. Este posibil să fii pusă în situaţia de a organiza un eveniment sau chiar de a lua locul unui coleg într-o situaţie care-ţi va evidenţia anumite trăsături profesionale. Luna Plină în Taur de pe 4 noiembrie va veni cu o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte familia şi casa. Poate fi vorba de o schimbare de locuinţă ca urmare a unei moşteniri sau chiar de o căsătorie.

Peşti

Săptămâna aceasta vine cu veşti bune pe parte profesională. Poate fi vorba de o angajare sau de schimbarea locului de muncă sau de o mărire de salariu. Dacă te gândeşti să faci un credit, este recomandat să mai aştepţi cel puţin până săptămâna viitoare pentru a nu întâmpina obstacole nedorite. Pe parte sentimentală este o perioadă bună pentru a reaprinde flacăra în cuplu. Luna Plină în Taur de pe 4 noiembrie va favoriza casa comunicării şi va implica dialoguri cu rezultat bun. Contractele semnate începând din acest weekend îţi vor aduce beneficii financiare.