Horoscopul săptămânii 30 iulie – 5 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au șansa de a-și consolida relația de cuplu sau, cel puțin, de a încerca să se apropie mai  ult ed partener pentru a ajunge la un sens comun. Nativii Berberc care sunt singuri au ocazia să cunoască pe cineva. La locul de muncă situația nu este tocmai roz, iar aceștia sunt sfătuiți să dea dovadă de mai multă responsabilitate în rezolvarea sarcinilor și să încerce să se facă remarcați prin situații pozitive.

Taur

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de bârfe, de vorbe neadevărate venite, fie din partea colegilor, fie din partea unor prieteni, persoane din anturaj. Nativii sunt sfătuiți să nu pună la suflet, ci să ignore orice formă de zvon care le ajunge la ureche. Spre final de săptămână se concentrează pe activități relaxante, posibil chiar să planifice sau să plece într-o scurtă vacanță.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de momente tensionate în relația cu prietenii și cu persoanele din jur. Nativii pot fi destul de radicali în dialog și nu este exclus să pună punct unor legături cu cei cu care simt că nu mai rezonează, că nu mai au nimic în comun. Situații tensionate pot fi și în zona colaborărilor, iar banii nu vor fi un punct forte al acestora.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să se îngrijească mai mult și să acorde mai multă atenție stării generale de sănătate, să nu facă eforturi și excese de niciun fel. Spre final de săptămână, nativii își vor îndrepta atenția către persoana iubită și vor căuta să petreacă momente romantice alături de aceasta, în unele cazuri, unde înainte au existat conflicte, căutând chiar împăcarea.

Leu

Cei născuți în zodia Leu dau dovadă de energie la locul de muncă și, în general, în susținerea relațiilor cu cei din jur, însă după jumătatea săptămânii, nemulțumirile legate de partea financiară, prin comparație cu sarcinile și responsabilitățile pe care le au la job își vor spune cuvântul și vor strica buna dispoziție a nativilor făcându-i să-și reevalueze situația.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să iasă în evidență, să se facă remarcați la locul de muncă și chiar să câștige simpatia șefilor și a colegilor. Se cere atenție în dialog, în special în modul în care se comunică o informație. Partenerul de cuplu i-ar putea surprinde către final de săptămână, posibil cu o cină romantică sau cu o minivacanță într-un loc mult dorit.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță trebuie să aibă mai multă grijă în ceea ce privește starea de sănătate, care poate fi destul de încercată în această săptămână. Nativii sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să nu se suprasolicite la locul de muncă. Sîptîmâna poate dubuta cu tensiuni și conflicte în cadrul familiei, în special cu copiii.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de neînțelegeri cu partenerul de cuplu, certuri, scandaluri și, la modul general, o atmosferă tensionată în relația de cuplu. Nativii sunt sfătuiți să fie mai înțelegători și să nu devină indiferenți și nepăsători. Nu este exclus ca unele relații să se încheie definitiv sau în mariaje să fie cerut divorțul.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător își vor axa toată atenția asupra locului de muncă, unde vor da dovadă de idei inovative, ingenioase și menite să-i pună într-o lumină favorabilă în fața superiorilor. Este posibil ca entuziasmul din zona profesională să-i acapareze prea mult și aceștia să uite total de partener. Sunt sfătuiți să se consulte și cu acesta în luarea deciziilor, mai ales dacă este vorba de niște situații care privesc casa și familie.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea ocazia de a-și îmbunătăți situația financiară și ar trebui să facă tot ce le stă în putință pentru ca acesta spect să devină real. Este probabil ca oferte și propuneri de joburi mai bine plătite să vină spre ei, însă se poate petrece și o mărire de salariu sau nativii să primească un bonus pentru munca depusă.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se vor simți acaparați de sarcinile și responsabilitățile de la locul de muncă și există riscul să clacheze sau, cel puțin, să intre în conflict cu colegii ca urmare a stresului. Atenție deosebită la dialog trebuie să aibă nativii care dețin funcții de conducere sau țin ședințe. Spre final de săptămână, aceștia caută să se retragă departe de agitație și stres, însă nu sunt excluse contradicțiile cu membrii familiei.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești pot trece prin momente mai puțin benefice în plan relațional, unde vor avea tendința de a evita dialogul, de a se retrage și a face o introspecție. Nativii, ca urmare a unui proiect ce le acaparează timpul liber, pot deveni irascibili cu partenerul de cuplu sau cu copiii. Se cere mai multă responsabilitate vizavi de odihnă și de starea de sănătate pe tot parcursul perioadei analizate, dar în special în weekend.