Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2017

Berbec

O săptămână solicitantă mai ales la locul de muncă. Simți că ești tras din toate părțile, și de colegi și de familie. Nu mai găsești înțelegere nicăieri. Încearcă să îți rezolvi problemele până miercuri, astrele favorizează această perioadă. De joi începe o perioadă plină de energie și creativitate. Te vei dedicat unor proiecte noi la locul de muncă. Vineri va fi o zi perfectă pentru o prezentare sau o ședință. În weekend va începe  perioadă de calm și liniște.

Taur

O săptămână mai stresantă ca niciodată.  Vei deveni un workacholic adevărat, vei simți presiunea și stresul la locul de muncă.  Luni și marți se vor dovedi zile extrem de solicitante și grele. Presiunea va scădea spre sfârșitul săptămânii, iar abia de joi te vei simți mai liniștit și echilibrat. În weekend îți vei găsi cu adevărat liniștea, pace, energia și motivația care să te facă să mergi mai departe cu optimism.

Gemeni

O săptămână plină de probleme financiare. Tu și partenerul tău de viață întâmpinați probleme legate de un împrumut, o alocație sau o pensie alimentară.  Neînțelegerile se vor ține lanț până miercuri. Joi vei ajunge la concluzi că un compromis este cea mia bună soluție. În weekend vei începe să devii mai conștiincios, vei gândi mai limpede, vei găsi în sfârșit soluții care să mulțumească pe toată lumea.

Rac

O săptămână excelentă pentru rezolvarea problemelor ce țin de viața ta sentimentală. Așteaptă-te la schimbări, cele mai multe pozitive. După o perioadă în care te-ai simțit deconectat de la tot ce se întâmplă în jurul tău, a venit vremea unei reconectări, unei perioade de schimbări bune. Joi și vineri ai șansa să participi la petreceri sau evenimente speciale alături de partenerul de viață. Romantismul înflorește din nou în viața ta. În weekend îți vei dedica tot timpul familiei și prietenilor.

Leu

O săptămână a neînțelegerilor la locul de muncă și în cadrul familiei. Simți că toate planurile tale se duc pe apa sâmbetei. Luni și marți iți va lipsi creativitatea și nu vei reuși să te aduni. De abia de joi, optimismul se întoarce în viața ta. Weekendul va fi o perioadă perfectă pentru a evalua și de a reevalua situația în care te afli. A venit timpul pentru planuri noi de viitor.

Fecioară

O săptămână în care sufletul tău va suferi lovitură după lovitură. Până la mijlocul săptămânii vă veți confrunta cu probleme și bătăi de cap acasă, cu copiii sau partenerul de viață. Toata lumea vrea atenția ta, dar tu ai probleme de comunicare și nu poți găsi resurse pentru a mulțumi pe toată lumea. Simți că dezamăgești pt toată lumea. De abia de joi, cerul tău se scutură de nori și totul se schimbă. În weekedn vei găsi timp pentru a te ocupa de căminul tău.

Balanţa

O săptămână plină de confuzii. Nu știi ce schimbări să mai faci pentru a-ți merge mai bine pe toate planurile. Marți și miercuri vei simți o acumulare de tensiune. Joi îți vei lua liber pentru a te relaxa și te vei apuca să faci cțteva schimbări prin casă, redecorări sau curățenie generală. Vineri te vei simți extrem de singur, nimeni nu îți este alături în această perioadă proastă.  În weekend, cei dragi îți vin în ajutor.

Scorpion

O săptămână plină de probleme de comunicare. Luni vei primi sms-uri, emailuri sau telefoane care nu o să-ți placă și o să-ți aducă frustrări. Comunicarea cu prietenii și colegii de muncă nu se îmbunătățește până joi, când o rudă de sex feminin te va ajuta să revii pe linia de plutire. În weekend, casa ta  va fi locul n care te vei refugia pentru a-ți găsi liniștea.

Săgetător

O săptămână plină de griji, mai ales financiare. Taxe, facturi, amenzi neplătire s-au adunat și începi să le simți presiunea începând cu ziua de luni. Soluția salvatoare vine abia de joi. Astrele îți vor da încredere, control și echilibru. Weekendul va fi unul cu adevărat plăcut, fără griji.

Capricorn

O săptămână în care vei străluci. E momentul tău! Tensiunile, neînțelegerile și grijile dispar ca prin farmec. Ești într-o dispoziție perfectă. Începi să te înțelegi mai bine cu toată lumea, chiar și cu persoanele pe care le găseai antipatice.  Îți surâde o schimbare de look, fie îți schimbi tunsoarea, fie culoarea părului, fie mergi la cumpărături de haine și accesorii. În weekend te vei răsfăța la spa sau la cumpărături.

Vărsător

O săptămână grea, în care vei suferi. Deși ești o fire sociabilă, de luni vei căuta singurătatea. Nu mai poți accepta pe nimeni lângă tine. De abia de joi/ vineri vei începe să îți schimbi părerea. S-ar putea să ieși în oraș. Există posibilitatea să întâlnești dragostea în weekend. Nu o lăsa să-ți scape.

Peşti

O săptămână plină de contradicții. Nu te mai simți așa de bine în preajma familiei și a prietenilor. Simți că te judecă prea mult, fără să te ajute. Problemele lor te sâcâie, așa că luni sau marți există posibilitatea să te cerți cu cei dragi. Aceste certuri le vei regreta în zilele ce urmează. Joi și vineri vei încerca să socializezi mai mult cu colegii de la locul de muncă. Cauți conexiuni noi. În weekend vei fi invitat la un eveniment special. Nu refuza invitația.