Horoscopul săptămânii 30 aprilie – 6 mai 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 30 aprilie - 6 mai 2018

Săptămâna aceasta ai putea avea probleme cu banii și probleme de sănătate, ambele din aceeași cauză - prea multă distracție. Toată lumea știe că muncești mult, că ai nevoie și de pauze, de relaxare, de distracție, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți pui în pericol sănătatea, să exagerezi. O să te resimți oricum de joi încolo și îți vei dori să uiți toată această experiență extremă de la începutul săptămânii.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 30 aprilie - 6 mai 2018

Tu nu prea te uiți la bani, în general, dar săptămâna aceasta vei deveni foarte conștientă de bugetul tău, pentru că ai toate șansele să ajungi cu el... pe minus. Excesele din week-end te vor bântui, la fel cum te vor bântui și câteva alegeri foarte proaste pe plan sentimental. Încerci să te ascunzi de cineva, cel mai probabil de cineva cu care ai flirtat zilele trecute în vacanță.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 aprilie - 6 mai 2018

Ai o săptămână minunată și ți-ai dori să poți începe fiecare săptămână a vieții tale cu o minivacanță, așa cum se întâmplă acum. Din păcate, nu prea se poate, dar asta nu înseamnă că nu te vei bucura la maxim de aceste zile. Relația de cuplu merge și ea excelent, parcă mai bine ca oricând, iar asta îți dă o stare de spirit minunată. Ești în al nouălea cer.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 30 aprilie - 6 mai 2018

Săptămâna aceasta profiți de minivacanță pentru a-ți ordona casa, mintea, viața. Ești într-o perioadă în care vrei să-ți stabilești prioritățile, să ai mai multă grijă de tine și de cei dragi și în care pui munca pe locul al doilea. Poate că o vacanță nu ți-ar fi stricat nici ție, dar încă mai ai timp și pentru asta. Dacă cineva te invită undeva în afara orașului în week-end, acceptă fără să stai pe gânduri.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 30 aprilie - 6 mai 2018

Săptămâna aceasta încerci să privești lucrurile cu un ochi critic, poate mai mult ca oricând. Vrei să faci o schimbare în viața ta, încă nu știi în ce capitol al vieții tale, și tocmai de aceea începi cu tine însăți. S-ar putea să te apuci de o dietă, de sport sau poate o să-ți faci o schimbare de look. Oricum ar fi, e de bine, o să te simți excelent.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 aprilie - 6 mai 2018

Pregătește-te pentru o săptămână plină de aventură. Ai de gând să socializezi mai mult, ceea ce se va și întâmpla, vei cunoaște o mulțime de oameni noi, o să călătorești mai mult decât ai făcut-o în ultima perioadă, toate acestea alături de partenerul de cuplu, care te susține, te îndeamnă la aventură și își arată emoțiile mai mult ca oricând.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 30 aprilie - 6 mai 2018

Săptămâna aceasta va trebui să iei o decizie cu privire la viitorul tău. Nu e o săptămână ușoară, dar dacă știi ce îți dorești pe viitor, nu-i nici o săptămână dificilă. Problema ta majoră e că ești nehotărâtă, ca de fiecare dată, iar deciziile care îți afectează viitorul sunt parcă și mai greu de luat. Îndrăznește să te bazezi pe intuiție și vei vedea că ai luat decizia potrivită. Cu curaj!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 aprilie - 6 mai 2018

Se anunță o săptămână plină de distracție, așa cum era și de așteptat, având în vedere că începe cu o minivacanță. Dacă nu ai plecat undeva din week-end, vei dori să faci asta măcar de 1 mai, drept urmare vei părăsi orașul de la primele ore ale dimineții. Relaxarea în familie e tot ce ți-ai dorit, dar surprizele nu se opresc aici. Spre finalul săptămânii primești și o sumă de bani generoasă, ceea ce te face mai mult decât fericită.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 aprilie - 6 mai 2018

Ai parte de o săptămână în care te pui pe tine pe primul plan, nu mai asculți de alții, ci doar de propriile tale instincte, iar asta va face o diferență enormă, ai să vezi. Miercuri sau joi primești o ofertă de nerefuzat legată de muncă, o ofertă care dincolo de bani și de titlu îți va aduce satisfacție personală.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 aprilie - 6 mai 2018

Săptămâna aceasta vei avea o tendință spre a fi foarte dezorganizată. Ai emoții legate de un eveniment care se apropie și, pentru că nu vrei să respecți toarte regulile, încerci să găsești soluții. Ai grijă pentru că soluțiile tale sunt riscante și s-ar putea ca persoanele apropiate să îți facă morală din această cauză sau chiar să se supere.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 aprilie - 6 mai 2018

Privești această săptămână cu alți ochi atunci când începe cu o minivacanță. Dar pentru că tu muncești din pasiune, cu pasiune, o să faci asta și în zilele libere. Abia spre finalul acestei săptămâni o să ai și tu nevoie de spațiu, de relaxare, dar ai să vezi că atunci când vei vrea tu asta, n-o să-ți mai permiți din cauza unei probleme legate de casă.

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 30 aprilie - 6 mai 2018

Te pregătești de o vacanță în străinătate, dar până să ajungi acolo ai ceva foarte important de rezolvat legat de casă. O să-ți consume multă energie acest lucru, mulți bani, iar pana miercuri sau joi o să acumulezi numai frustrări legate de asta. Noroc că week-end-ul vine cu această evadare, să nu te mai gândești la probleme.