Horoscopul săptămânii 3 iulie – 9 iulie 2017

Berbec

Te concentrezi foarte mult pe muncă și pe câștig. Ai acum ocazia să-ți valorifici abilitățile și talentul creator, cu condiția să nu aștepți prea multe aprecieri din partea celorlalți. Ești ambițios, având o rezistență deosebită pentru a reuși să învingi problemele care pot apărea pe parcursul acestei săptămâni. Atenție însă la documentele pe care le semnezi acum dar și la ce informații transmiți. Ai tendința de a te risipi în mai multe direcții, pierzând din vedere adevăratul obiectiv. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să te simți bine în mijlocul unui grup de colegi, reușind să îmbini utilul cu plăcutul.

Taur

Ești conștient de faptul că nici-o recunoaștere a propriei valori nu vine fără muncă asiduă și răbdare. Ai acum ocazia să culegi roadele unui efort destul de îndelungat. Pentru tine, nu este decât o nouă posibilitate de a-ți continua drumul. Primești susținere din partea unor prieteni, pentru a-ți putea îndeplini un obiectiv important. Atenție însă la persoanele cu care comunici, se pare că mesajul îți va fi distorsionat în mod voit. Muncești mult, ești dornic să culegi rezultate cât mai bune, iar acestea se vor vedea în câștigurile financiare ale perioadei. La sfârșitul acestei săptămâni te reîncarci cu energie, plecând în vizită la rude sau în locuri îndepărtate, încărcate de istorie.

Gemeni

Depui un efort susținut la locul de muncă, totuși ceva te neliniștește. Ai multe lucruri de rezolvat și destul de puțin timp la dispoziție. Comunicarea cu colegii nu este chiar atât de eficientă, în această perioadă. Atenție la eventualele examene sau la interviuri. În această săptămână trebuie să acorzi atenție oricăror documente pe care le semnezi. Relația cu partenerul de viață este destul de încordată, având permenent ceva să vă reproșați. La sfârșitul perioadei te poți bucura de susținere în plan financiar. Te poți însă confrunta cu confuzie mentală, pe parcursul săptămânii.

Rac

Pentru tine, este foarte important acum să depășești problemele financiare cu care te confrunți. Poate că este timpul să-ți schimbi locul de muncă și să nu mai accepți niciun fel de compromisuri. Relația cu colegii de serviciu este destul de tensionată și oricât de mult ai insista pentru a ajunge la un consens cu aceștia, chiar nu vei reuși, nu în această săptămână. Privește partea bună a lucrurilor; ai acum șansa de a porni o nouă afacere care îți va aduce reale satisfacții, în plan material. La sfârșitul acestei săptămâni preferi să petreci, alături de prieteni și de partenerul de viață.

Leu

Atât cariera cât și familia sunt deosebit de importante pentru tine, în această perioadă. De aici îți vine bucuria dar și o oarecare stare de nemulțumire. Te poți aștepta acum la nemulțumiri, dezamăgiri din partea persoanei iubite. Tot acum poți afla informații mai puțin plăcute despre o persoană de care ești atașat în mod profund. Spre sfârșitul acestei săptămâni debordezi de energie, de poftă de viață. La locul de muncă ești apreciat de către superiori. Ești recunoscut pentru meritele tale, pentru curajul și spiritul de inițiativă de care dai dovadă acum.

Fecioară

Este timpul să te concentrezi mai mult pe studiu. Poate că urmează să susții un examen important, pentru care ai depus deja mult efort intelectual. Relația cu străinătatea sau cu persoane aflate în străinătate este destul de încordată. Nici relația cu familia nu este prea grozavă sau poate că ești nevoit să-ți schimbi domiciliul, forțat fiind de împrejurări. Fii atent la informațiile ascunse care te pot ajuta să rezolvi o problemă mai veche. La sfârșitul săptămânii în discuție te simți bine, alături de copii sau într-o deplasare, alături de persoana iubită.

Balanţa

Este timpul să valorifici propriile resurse, să-ți pui în valoare abilitățile de care dispui. Nu te baza însă prea mult pe prieteni, din partea acestora pot veni tot felul de pierderi. O plecare la drum îți poate aduce acum mai multe răspunsuri așteptate. Este posibil să te concentrezi pe rezolvarea unor acte, legate de o moștenire. Debordezi de energie, astfel că ai toate șansele de a rezolva problemele din plan financiar, abordând acum strategii curajoase. La sfârșitul acestei săptămâni preferi să te afli împreună cu familia, sărbătorind un eveniment important.

Scorpion

Este o perioadă destul de tensionată pentru tine, în privința carierei, a imaginii tale publice. Ceva te nemulțumește, venindu-ți greu să iei decizii, fără a răni pe cineva. Nici relația cu partenerul de viață nu este prea grozavă. Ești mult prea agitat, neliniștit, obosit simțindu-te lipsit de putere, pentru a mai da tot felul de explicații. Este timpul să faci o schimbare importantă, în plan relațional. La sfârșitul perioadei ai șansa de a aduce o rază de speranță în cadrul relației de cuplu. Alegând să-ți petreci timpul liber doar voi doi, într-o excursie, ar fi o idee binevenită și benefică

Săgetător

Oricât de mult te străduiești să rezolvi sarcinile de la locul de muncă la timp, tot nu reușești să oprești reproșurile venite din partea superiorilor. Te simți epuizat energetic, venindu-ți greu să mai observi anumite detalii. Acum este timpul potrivit să repari ce se mai poate repara, la capitolul documente. O stare de nemulțumire generală te poate îndepărta de la devăratul scop. Relația cu partenerul de viață este și ea destul de tensionată. La sfârșitul acestei perioade te bucuri de un câștig financiar, venit prin muncă proprie. Ai acum șansa de a primi vești bune despre un loc de muncă ce corespunde așteptărilor tale.

Capricorn

Se pare că acest anotimp îți priește. A răsărit soarele în inima ta, te bucuri de iubire și de romantism. Ai acum șansa de a te integra într-un nou grup, o asociație sau poți primi un răspuns favorabil la o cerere făcută cu ceva timp în urmă. Bucuria de viață îți inundă sufletul și chiar refuzi să te lași copleșit de grijile cotidiene. Atenție la dușmanii ascunși, care au permanent ceva de spus. Preferi să te implici mai mult în domenii care țin de spiritualitate, de ezoterism sau orice domeniu care ți-ar putea satisface curiozitatea în plan intelectual. La sfârșitul acestei săptămâni poți petrece momente magice, alături de persoana iubită.

Vărsător

Se poate accentua starea de tensiune din familie dar nici în carieră lucrurile nu stau prea grozav, așa cum sperai. Relația cu partenerul de viață este în continuare problematică. Poate că ai prea multe așteptări de la celălalt, ești mult prea pretențios și mult prea critic cu partenerul de cuplu. Este timpul potrivit acum să accepți propriile greșeli și starea de agresivitate care te caracterizează de ceva timp. Nici în prieteni nu poți avea încredere acum. Astfel că sfârșitul de săptămână preferi să-l petreci în singurătate, răsfoind o carte și făcându-ți planuri de viitor.

Peşti

Primești răspunsuri, nu prea plăcute, din străinătate. Este posibil ca o cerere către o instituție importantă să-ți fi fost refuzată. Lucrurile nu sunt deloc simple, mai ales dacă lucrezi cu acte, documente oficiale. Atenție la plecarea la drum lung, mai ales în prima parte a acestei săptămâni. Te poți confrunta cu dezamăgiri în relația de dragoste, dar asta nu e ceva nou pentru tine. La locul de muncă pot apărea probleme, care te vor lua prin surprindere și care se cer urgent soluționate. La sfârșitul acestei săptămâni este timpul să te relaxezi, alături de prieteni.