Horoscopul săptămânii 3 – 9 septembrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 3 - 9 septembrie 2018

Te așteaptă o săptămână destul de bună, în care planurile de viitor sunt prioritatea ta. Fie că vrei să-ți schimbi casa sau serviciul, zilele acestea definitivezi niște acte și pui la punct tot ce mai trebuie în acest sens. Urmează o perioadă în care te vei întreba dacă ai luat decizia corectă, dar mai devreme sau mai târziu o să-ți dai seama ca a meritat să riști.  

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 3 - 9 septembrie 2018

Săptămâna asta pui accentul pe locul de muncă și pe problemele de la locul de muncă, fie că sunt de natură socială - relațiile cu colegii - fie că sunt strict legate de job. Ai șanse mari de reușită în tot ceea ce-ți propui, iar instinctul e cea mai mare armă a ta, drept urmare bazează-te pe el! Acum e timpul să îți urmezi calea și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 - 9 septembrie 2018

Primești vești bune săptămâna asta, atât pe plan amoros, cât și din punct de vedere al sănătății. Orice problemă aveai, o să vezi că se va rezolva rapid. Cu dragostea însă vei mai avea de așteptat puțin, până spre finalul săptămânii. Atunci ți se vor întâmpla mai multe lucruri incredibil de frumoase, așadar pregătește-te să oferi și să primești iubire.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 3 - 9 septembrie 2018

Săptămâna aceasta uiți de probleme și te concentrezi pe relația de cuplu. Visezi la o aventură în doi, undeva la țară, sau poate într-o zonă rurală din străinătate, drept urmare vă faceți planuri de evadat din oraș măcar la final de săptămână. La locul de muncă te descurci de minune, lucru care te surprinde și pe tine, pentru că ai avut o perioadă foarte stresantă în ultima vreme.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 3 - 9 septembrie 2018

Ai grijă ce decizii iei în prima parte a săptămânii, pentru că aceste decizii ţi-ar putea influenţa tot restul anului. E foarte important să nu iei hotărâri importante pe loc, ci să stai să analizezi bine situaţiile în care te afli, indiferent de natura acestora. La sfârşitul acestei săptămâni ai şanse mari de a primi nişte bani, aşa că week-end-ul se anunţă plin de distracţie.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 - 9 septembrie 2018

Săptămâna aceasta eşti avantajată din punct de vedere al comunicării. O să poţi comunica uşor cu toată lumea şi te vei putea face înţeleasă de toată lumea. Asta îţi poate oferi o mulţime de avantaje, mai ales la locul de muncă, dacă ştii să profiţi aşa cum trebuie de toate situaţiile. Lasă timiditatea deoparte şi spune ce gândeşti, când gândeşti. Nu mai aştepta să ţi-o ia alţii înainte!

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 3 - 9 septembrie 2018

O săptămână plină de acţiune te aşteaptă! Nu numai că vei avea multe lucruri de rezolvat, dar vei avea şi energia necesară pentru a le rezolva şi pentru a-ţi face apoi noi planuri. Tot în această perioadă începi să te gândeşti din ce în ce mai mult şi la viitor şi la anumite schimbări pe care ţi le doreşti deja de ceva vreme. Poate că e mai bine că ai stat să analizezi până acum situaţia, pentru că acum îţi va fi mult mai uşor să iei o hotărâre şi să nu ai eventuale regrete apoi.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 - 9 septembrie 2018

Săptămâna aceasta te aşteaptă multe provocări, dar dacă vei trece cu bine de toate, vei avea numai de câştigat. În primul rând, în primele trei zile ale acestei săptămâni va trebui să te concentrezi foarte bine pe locul de muncă. Se anunţă nişte schimbări acolo şi, dacă vrei ca acestea să nu te ia prin surprindere, ar fi bine să fii foarte atentă. Apoi, sfârşitul de săptămână vine cu multă distracţie, dar şi cu provocări de ordin personal...

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 - 9 septembrie 2018

Zilele acestea aşteaptă-te la o mulţime de schimbări în viaţa ta. Poate că unele îţi vor fi pe plac, poate că unele te vor întrista, iar altele te vor deprima pentru o scurtă perioadă. Dar toate sunt spre binele tău, iar tu trebuie să reţii acest lucru şi să ai încredere că astrele îţi dau energie bună şi te vor ajuta să treci peste tot. Uneori, pentru a obţine lucrurile pe care ni le dorim, trebuie să facem sacrificii importante, iar asta vei face şi tu săptămâna aceasta.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 - 9 septembrie 2018

Săptămâna aceasta astrele îţi surâd. Pregăteşte-te pentru tot ce e mai bun! Da, poate că e greu de crezut că după o perioadă atât de grea cum ai avut tu, soarele va răsări şi pe strada ta, dar dacă nu crezi e suficient să ai răbdare şi te vei convinge singură. Totul începe de joi seară, aşa că ai puţină răbdare... mai e un pic. Dar în toată această perioadă ar trebui să îţi pregăteşti psihicul pentru ceea ce va urma.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 - 9 septembrie 2018

Te aşteaptă o săptămână plină de peripeţii, dragă Vărsător. Să nu intri în panică dacă o să-ţi pierzi cheile de la casă, dacă vei întârzia la o şedinţă foarte importantă sau dacă vei uita pur şi simplu că ţi-ai dat întâlnire cu partenerul de cuplu. Astrele sunt de vină pentru starea ta, pur şi simplu nu te mai poţi concentra, visezi cu ochii deschişi, dar până săptămâna viitoare vei reveni la normal.

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 3 - 9 septembrie 2018

Partea cea mai frumoasă din toată nebunia care urmează zilele acestea e că vei avea mult de câştigat pe plan profesional. Cineva îţi va remarca reacţiile, entuziasmul şi energia şi îţi va face o propunere de nerefuzat, propunere din care ai şanse mari să ieşi şi cu mai mulţi bani, şi cu mai multă experienţă. Aşadar, oricât de ciudate ţi s-ar părea propunerile de săptămâna aceasta, acceptă-le!