Horoscopul săptămânii 3 – 9 iunie 2019

Berbec

Va fi o săptămână potrivită pentru călătorii și nu este exclus ca și în zona financiară să resimți acest aspect. Vor fi cheltuieli, discuții despre bani și avere, dar și mici câștiguri. Relația cu persoana iubită tinde să se îmbunătățească, iar dacă ești singură există posibilitatea de a cunoaște un posibil viitor partener. Pe de altă parte, încearcă să dai dovadă de mai multă înțelegere în relația cu membrii familiei, capitol la care pot apărea unele tensiuni și divergențe.

Taur

În această săptămână ai șanse mari de a primi oferte noi de colaborare, de a semna parteneriate care să-ți îmbunătățească veniturile. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, șansele de a te angaja sunt foarte mari. Și în plan sentimental îți va surâde norocul deoarece ai ocazia să cunoști persoane noi, care să te atragă și cu care să începi o nouă poveste de dragoste.

Gemeni

Este o săptămână foarte bună pentru tine, ănsă va trebui să-ți canalizezi toată energia și tot entuziasmul într-o direcție constructivă, astfel încât să reușești să-ți elimini din minte tiparele care te blochează. Este vorba de o perioadă de regenerare sufletească, de renaștere spirituală și de eliberare de principiile pe care alții ți le-au întipărit în minte. Dacă ești singurăp și vrei să începi o relație, asigură-te că îți poți asuma asta. Șansele sunt foarte mari să-ți întâlnești jumătatea acum.

Rac

Este o săptămână bună pentru a te întoarce în trecutul tău, dar și în interiorul tău și a face curățenie. Dacă simți că ceva te trage înapoi sau nu mai empatizezi cu idei, principii și oameni, poate este momentul să iei atitudine. Debarasarea de schemele mentale învechite te va ajuta să te reechilibrezi psihic și emoțional, iar tu de asta ai nevoie în această perioadă.

Leu

Întreaga săptămână interesul tău se va canaliza către socializare, către cunoașterea de noi persoane și către legarea de noi prietenii. În continuare te sfătuim să fii atentă la sănătate și să eviți suprasolicitarea fizică și psihică. Cei singuri pot avea șansa unei întâlniri romantice către weekend și este posibil ca persoana s- fie cunoscută chiar prin intermediul anturajului.

Fecioară

Este o săptămână favorabilă pentru a te pune în evidență în sectorul profesional. Poate a venit timpul să ceri o avansare în funcție, să-și schimbi statutul și să-ți construiești o imagine mai puternică din acest punct de vedere. Relația cu persoana iubită va fi supusă micilor teste, însă cu înțelepciune și diplomație le vei trece cu bine. Cei singuri pot avea parte de o aventură amoroasă.

Balanţa

Săptămâna aceasta îți vei canaliza atenția către studiu, documentare și cunoaștere. Aviditatea după noi informații te poate ajuta să descoperi răspunsul multor întrebări neelucidate și nu este exclus să faci călătorii care să-ți schimbe niște principii de viață. La locul de muncă vei da dovadă de idei bune, dar și de curaj pentru a le pune în aplicare.

Scorpion

Zona financiară va fi de mare interes în această săptămână și poți căuta noi surse de venit. De altfel, nu este exclus ca o sumă de bani mai veche, întârziată să-ți intre în conturi. O serie de nativi pot primi moșteniri, recompense și comisioane. Este o perioadă favorabilă cursurilor de dezvoltare personală și profesională, iar dacă ai deja un plan în acest sens, acum este momentul să-l demarezi.

Săgetător

Dacă ești într-o relație de lungă durată și lucrurile merg bine între voi, te poți aștepta la o evoluție benefică. Poate fi vorba de o cerere în căsătorie sau de conceperea unui copil. Însă, nativii care au fost supuși stresului în relație și au avut parte de conflicte, vedem ca acum să pună punct. Aspecte pozitive se întrevăd și în domeniul profesional, capitol la care se pot semna noi parteneriate și se pot demara noi proiecte.

Capricorn

Este momentul unui nou început legat de sectorul muncii. Nativii care au simțit că au fost suprasolicitați, care și-au pus sănătatea în joc și care au fost nemulțumiți de această zonă, acum pot lua decizia să facă o schimbare. Aspectele sunt pozitive pentru cei care au afaceri personale, colaborări și asocieri, zone în care succesul este susținut astrologic. Relația cu persoana iubită poate deveni tensionată în această săptămână și se pot arunca multe lucruri în față, se pot afce reproșuri și acuze care uletrior să fie regretate. Atebție la sănătate!

Vărsător

Dcaă visezi la o poveste de dragoste, în această săptămână ai mari șanse să o scrii, însă te sfătuim să fii atentă și rațională, deoarece totul se poate transforma într-o simplă aventură. Nu același mesaj pozitiv îl avem pentru nativii care se simt sufocați de partener și care nu reușesc să comunice. În aceste cazuri, poate fi vorba de o despărțire. Sfatulș nostru este să-și canalizeze atenția către zona profesională și să încerce să exceleze la acest capitol. Șansele sunt de partea lor!

Peşti

Întreaga săptămână vei avea parte de discuții cu membrii familiei pe diferite teme, posibil chiar legate de casă, de o mutare, de o vânzare sau cumpărare. Dialogurile vor fi pe alocuri și tensionate, prin urmare dacă-ți dorești să obții ceva în beneficiul tău va trebui să dai dovadă de răbdare și înțelepciune, dar mai ales tact și diplomație. Te sfătuim să ai mai multă grijă a starea de sănătate care-ți poate ridica niște probleme și îți poate strica cheful și buna dispoziție, dar și niște planuri de weekend.