Horoscopul săptămânii 3 – 9 decembrie 2018

Berbec

Ai ocazia să pleci într-o călătorie, însă aspectele indică mai degrabă o călătorie spirituală sau, cel puțin, în interes personal. Este posibil ca niște principii și valori de viață să ți se dea peste cap în această perioadă și să cauți răspunsuri la trăirile avute. Până pe 6 decembrie, ai grijă la drum deoarece Mercur continuă să fie retrograd și poate veni cu blocaje și neplăceri.

Taur

Poți fi pusă în fața unor evenimente neașteptate, bulversante emoțional, dar nu neapărat negative. Este o perioadă în care Venus, planeta ta guvernatoare și planeta iubirii, să-și scoată în cale un partener. Te sfătuim să arăți mai multă disponibilitate și să-ți dai frâu liber farmecelor native. Se cere prudență în toate dialogurile cu colaboratorii, asociații și parteneri de afaceri până pe 6 decembrie, când Mercur iese din retrogradare.

Gemeni

Începutul de săptămână este amprentat de conflicte și nemulțumiri la locul de muncă. Până pe data de 6 decembrie, atțta timp cât retrogradează Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, sfatul nostru este să nu iei nicio decizie care vizează locul de muncă. Atenție la sănătate în această perioadă! În weekend, Luna Nouă formată în zodia Săgetător îți poate aduce un partener, iar cei care sunt în relații de kungă durată ar putea chiar primi o cerere în căsătorie.

Rac

Începutul de săptămână îți poate aduce conflicte de amploare în relația de cuplu, însă după data de 6 decembrie, după ce iese din retrogradare Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, lucrurile se pot așeza. Nu este recomandat să iei decizii. Îndreaptă-ți atenția către capitolul sănătate care va fi destul de încercat în această perioadă, cu atât mai mult cu cât Luna Nouă se formează în acest sector și-ți cere responsabilitate.

Leu

Nu este momentul să faci investiții sau tranzacții financiare legate de o locuință. Așteaptă până pe data de 6 decembrie, când se încheie retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, pentru a lua o decizie. Atenție la confictele care pot lua naștere în familie în această perioadă. Luna Nouă îți poate aduce șanse de câștig financiar, posibil semnarea unor noi contracte sau chiar schimbarea locului de muncă pentru unul mai bun.

Fecioară

Începutul de săptămână îți oferă mari blocaje de comunicare și ar trebui să ai mare grijă la dialog deoarece pot izbucni conflicte majore. Se întrevăd probleme și legate de locuință și până pe data de 6 decembrie, atâta timp cât retrogradează Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, sfatul nostru este să nu iei decizii în acest sens. În weekend reușești să îmbunătățești relația cu cei dragi și ai ocazia să petreci timp frumos în mijlocul familiei.

Balanţa

Luna Nouă de la finele săptămânii îți poate aduce șansa de a pleca într-o călătorie în străinătate, cu atât mai mult cu cât ai aplicat pentru un loc de muncă sau pentru un curs în afara granițelor țării. Atenție! Nu semna contracte până pe data de 6 decembrie, atâta timp cât retrogradează Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, deoarece poți fi dezamăgită ulterior.

Scorpion

Este posibil să nu te simți în apele tale în prima parte a săptămânii, însă lucrurile se vor calma după data de data de 6 decembrie, când își încheie retrogradarea Mercur, planeta comunicării și a negocierilor. Atenție la dialogurile cu partenerul de viață, deoarece pot apărea conflicte în această perioadă. Luna Nouă de la finele săptămânii le poate aduce o mărire de salariu sau alte oportunități de îmbunătățire a situației financiare.

Săgetător

Începi săptămâna cu gânduri și frământări legate de o problemă personală, posibil chiar una sentimentală. Mercur retrogradează pe casa subconștientului, prin urmare te închizi în tine și-ți pui o serie de întrebări despre viață, cauți răspunsuri la deciziile luate și la acțiunile întreprinse în ultimul timp. Partea bună este că Luna Nouă se formează întocmai în semnul tău și vei avea parte de un sfârșit de săptămână optimism, favorabil. Vei fi energică, vei socializa mai mult și puterea de seducție de care dai dovadă acum te poate ajuta să atragi un posibil viitor partener.

Capricorn

La început de săptămână, atenția ta se va îndrepta către zona prietenilor, unde pot apărea conflicte dar și evenimente neașteptate. Este posibil ca un amic să încerce să te cucerească sau să-și spună fără perdea că nutrește sentimente pentru tine. Luna Nouă care se formează la finele perioadei analizate îți va cere mai multă libertate în gândire, renunțarea la valorile mult prea tradiționaliste, la unele prejudecăți și schimbarea unor principii și concepții.

Vărsător

Poți manifesta un vădit interes pentru o persoană de la locul de muncă, iar dacă ți se va răspunde pe măsura așteptărilor poți începe să cucerești. Pe de altă parte, începutul săptămânii aduce conflicte legate de zona profesională și reevaluări în zona carierei. Aspectul de Lună Nouă care se formează la finele perioadei analizate îți poate aduce un nou început legat de prieteni, posibil demararea unor proiecte de grup.

Peşti

La început de săptămână te lași frământată de gânduri și nemulțumiri. Posibil să nu mai fuzionezi cu unele principii de viață pe care ți le-ai clădit în timp, iar acum să începi o reevaluare la acest capitol. Luna Nouă de la finele perioadei analizate îți aduce ocazia de a-ți schimba locul de muncă sau de a obține o avansare în funcție, o schimbare a statutului profesional.