Horoscopul săptămânii 29 iulie – 4 august 2019

Berbec

Începi săptămâna cu discuții legate de bani și poți reuși să lămurești o situație sau să calculezi bugetul în așa fel încât să-ți ajungă pentru a-ți face o mică plăcere amânată. Este posibil ca în această perioadă să discuți cu persoana iubită posibilitatea ed a vă muta împreună sau ed a concepe un copil. Se recomandă mai multă atenție acordată sănătății, odihnă și alimentație sănătoasă.

Taur

Începiu săptămâna cu gândul la...vacanță, la concediu. Este posibil să-ți faci niște planuri în acest sens sau chiar să pleci într-o călătorie. Zona de studiu este foarte bine aspectată și dacă trebuie să dai un examen acum, vei avea parte de succes. În toată această perioadă se creează un context favorabil pentru a ieși în față, pentru a te face cunoscută, populară într-un anturaj sau în zona profesională.

Gemeni

Este o săptămână care îți poate aduce multe ocazii și oportunități de a-ți îmbunătăți veniturile, însă va trebui și tu să-ți dai interesul, să le cauți. De asemenea, dacă ai de susținut examene, dacă ai de învățat, vei reuși să o faci cu multă comoditate. Călătoriile în interes de serviciu și nu numai sunt bine aspectate acum. Profită și îmbină utilul cu plăcutul! Atenție, însă la tensiunile pe care le poți avea cu persoana iubită!

Rac

Este o săptămână foarte bună pemntru tine. Simță că reînvii, că te trezești dintr-un coșmar și vei reuși, cu energie și entuziasm, să soluționezi multe situații care până acum îți păreau fără rezolvare. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți și vei fi determinată să spui ce ai pe suflet fără să te temi de ceea ce vor zice ceilalți. Îți recomandăm, totuși, să nu te suprasoliciți, iar în weekend să profiți de zilele libere pentru a te odihni mai mult.

Leu

Săptămâna aceasta vei trece prin extreme și nu este exclus ca lucruri din trecut să revină în viața ta, posibil chiar să afli secrete despre persoana iubită care să-ți destabilizeze sentimentele. Dacă simți nevoia să iei o decizie, atunci încearcă să o iei după 1 august. La locul de muncă se întrevăd situații de natură să te pună pe gânduri, să te facă să te întrebi dacă nu cumva ar trebui să-ți schimbi jobul sau chiar direcția profesională.

Fecioară

În această săptămână s-ar putea să schimbi macazul în plan sentimental. Dacă nu mai ești mulțumită de relația actuală, poți lua decizia de a pune punct. În plus, nu este exclus să întâlnești pe cineva care să te atragă și să dai curs unor dialoguri...fierbinți. La locul de muncă poți avea parte de oportunități de avansare, te poți pune în evidență mai mult și astfel să primești niște beneficii, inclusiv materiale.

Balanţa

Pentru tine se anunță niște zile pline de oportunități profesionale și dacă ai în plan o schimbare de loc de muncă sau de carieră, acum ai putea face pasul. În plus și zona financiară este bine aspectată, edci poate fi vorba de un salariu mai mare. Atenție, totuși, la un coleg de muncă, poate prieten, care încearcă să-ți pună bețe în roate! În plan sentimental poți fi surprinsă plăcut de persoana iubită și poți reuși să lămurești o situație mai veche.

Scorpion

Este o perioadă favorabilă pentru a rezolva niște chestiuni administrative, care privesc niște acte, contracte, parteneriate. Posibil ca ceea ce nu le mai aduce niciun beneficiu să fie încheiat acum. Pe de altă parte, dacă vrei să edmarezi o afacere personală, acum ai toată susținerea astrologică. În plan sentimental lucrurile nu par să fie tocmai pe roze, de aceea este recomandat să se evite discuțiile aprinse, dar și deciziile majore, cel puțin până pe data de 1 august.

Săgetător

Această săptămână va fi benefică pentru tine și vei simți, în sfârșit, că situațiile se clarifică, că lucrurile se așează la locul lor. Cu sănătatea vei sta bine și chiar dacă te-ai confruntat cu afecțiuni, vei observa că simptomele se vor ameliora acum. În plan profesional îți redefinești țelurile și nu este exclus să te înscrii la cursuri noi sau să iei o diplomă și să urmărești o avansare în funcție. În weekend este posibil să pleci într-o călătorie, dar vei prefera relaxarea și mai puțin vei dori să vizitezi obiectivele turistice.

Capricorn

Vei lupta cu toate forțele și armele pentru a intra în posesia unui bun material care ți se cuvine, posibil să fie vorba de un bonus, o remunerație mai veche care nu a jauns la tine până acum. În plan profesional se întrevăd momente favorabile și poți semna noi parteneriate, noi colaborări, te poți asocia cu oameni puternici și influenți. Din păcate, nu același entuziasm îl vei avea și în plan amoros, unde se întrevăd dezamăgiri și chiar rupturi de relație.

Vărsător

Comunicarea cu persoana iubită ridică mari bariere între voi și ar fi recomandat să căutați o cale de mijloc, acum cât încă nu este prea târziu. În plus, interesul  tău se va canaliza în această perioadă asupra locului de muncă unde ești tentată să faci schimbări. Poate ar trebui să plecați într-un concediu numai voi doi și să vă acordați mai multă atenție! Atenție la tendința majoră de a cheltui pe chilipiruri, pe nimicuri care nu vor face altceva decât să-ți destabilizeze bugetul!

Peşti

Dacă ești siingură, săptămâna aceasta îți poate scoate în cale un bărbat care să te atragă din toate punctele de vedere. Dacă ai o relație, atenție la tendința de infidelitate care se poate contura acum! În plan profesional ești tentată să faci o schimbare majoră, poate chiar radicală, dar te sfătuim să nu iei astfel de decizii până în data de 1 august. Dacă principala ta nemulțumire sunt banii, te sfătuim ca după această dată să încerci cu mare încredere o renegociere salarială.