Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie 2018

Berbec

Se anunță o săptămână foarte bună pentru nativii Berbec. Aceștia vor avea parte de surprize plăcute pe parte sentimentală, iar cei care își caută un partener vor avea ocazia să cunoască pe cineva și să înceapă o relație. Se nasc speranțe noi și cei născuți sub semnul Berbecului vor avea parte de împliniri pe toate planurile, în special în carieră și în dragoste.  În familie va exista o bună comunicare cu membrii săi, în special cu copiii, iar cei care și-au propus să devină părinți vor fi favorizați astral în această săptămână.

Taur

Acțiunile legate de locuință vor fi susținute în această săptămână, iar nativii Taur pot profita de acest timp pentru a se muta în casă nouă sau pentru a stabili data nunții, acolo unde se discută pe această temă. Pe de altă parte, este important ca cei născuți sub semnul Taurului să nu semneze acte acum sau să le semneze după ce le-au cititi și nu mai au niciun dubiu. Niște discuții cu persoane apropiate, posibil chiar rude, s-ar putea să apară spre sfârșitul săptămânii.

Gemeni

Nativii Gemeni care-și doresc să plece în străinătate au drum deschis în această săptămână, ba mai mult pot avea ocazia să-și schimbe radical viața în urma unei călătorii. În plus, este o perioadă prielnică obținerii de venituri suplimentare. Pe parte sentimentală pot apărea niște reproșuri din partea partenerului.

Rac

Din punct de vedere financiar va fi o săptămână minunată pentru nativii Rac, aceștia având ocazii nenumărate să-și suplimenteze veniturile sau să primească aprecieri materiale de la locul de muncă. Sfatul nostru este să nu se arunce în cheltuieli care nu sunt necesare. Pe parte sentimentală urmează o perioadă de armonie și înțelegere în cuplu.

Leu

Pentru nativii Leu urmează o săptămână de eliberare, de curățenie. Aceștia vor dori să păstreze în jurul lor doar persoanele care-i pun în valoare și cu care empatizează într-adevăr. Pe parte profesională vor fi apreciați și este foarte posibil să primească o propunere de avansare. Este momentul să aibă mai multă încredere în propriile forțe.

Fecioară

Va fi o săptămână bună dacă nativii Fecioară vor ști să-și administreze cu discreție problemele apărute la locul de muncă și în relația de cuplu. La job este posibil să apară tensiuni, iar partenerul poate afla anumite secrete și mici indiscreții din trecut care l-ar putea supăra și îndepărta.

Balanţa

Nativii Balanță se vor descurca de minune cu arta cuvintelor în această săptămână, iar comunicarea le va aduce prieteni noi și experiențe noi benefice pe parte profesională. Pe parte sentimentală, cei născuți sub semnul Balanței vor avea ocazia să trăiască o perioadă emoționantă și, totodată, se vor bucura de înțelegerea și sprijinul partenerului.

Scorpion

Nativii Scorpion sunt sfătuiți să întreprindă tot ce este nevoie pe parte profesională, deoarece posibilitățile ed avansare în carieră nu vor întârzia să apară. Pe de altă parte în această perioadă vor trăi emoții frumoase în familie și vor avea ocazia să se reîntâlnească cu oameni dragi.

Săgetător

Nativii Săgetător vor avea drum liber dacă vor pleca în călătorii, inclusiv dacă vor alege destinații de peste hotare. Totodată, pot fi favorizați de o persoană aflată în străinătate, se pot muta sau pot oficializa o relație cu cineva din altă țară. Spre sfârșitul săptămânii, cei născuți sub semnul Săgetătorului pot avea experiențe importante pe parte spirituală și sunt sfătuiți să profite de moment pentru a căuta răspunsurile la dileme existențiale vechi.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn această săptămână aduce o consolidare a finanțelor sau o creștere substanțială a veniturilor. Este momentul încasării unei sume de bani, fie împrumutată, fie rod al unui proiect mai vechi. Cei născuți sub semnul Capricornului își vor folosi energia în această perioadă pentru a se dedica unor aspecte ce țin de latura profesională.

Vărsător

Nativii Vărsător vor avea parte de o săptămână remarcabilă pe parte sentimentală. Aceștia vor descoperi noi emoții în cuplu, iar cei singuri își pot întâlni sufletul pereche. Se va întâmpla, cel mai probabil, spre finalul săptămânii. Veștile importante și împlinirile în dragoste nu vor lipsi. Pe de altă parte cei născuți sub semnul Vărsătorului sunt dispuși să pună punct unor parteneriate profesionale care nu le mai aduc niciun beneficiu. Spre sfârșitul săptămânii vor planifica o vacanță sau o călătorie în străinătate.

Peşti

Săptămâna aceasta este un moment prielnic pentru schimbarea stilului de viață sau pentru adoptarea unor noi principii la locul de muncă, chiar și găsirea unui alt job poate fi implicată.  Este momentul sa se renunțe la dependențele de orice natură, deoarece nativii Pești vor fi susținuți astral în demersurile de această natură. De asemenea, voința este la cote maxime și pot rezolva niște situații pe care le-au tot amânat până acum.