Horoscopul săptămânii 29 august – 4 septembrie 2016

Berbec

O săptămână foarte bună pentru nativii acestei zodii. Pur și simplu ești de neoprit. Proiectele tale personale merg perfect. La locul de muncă o să devii mai comunicativ și asta te va ajuta pe termen lung. Partenerul de viață este puțin distant, dar asta nu prea te deranjează. În weekendul 3 – 4 septembrie o să te concentrezi pe planurile de viitor pentru relația ta. Simți că e timpul să faci un pas înainte.

Taur

O săptămână reușită pe plan financiar pentru nativii acestei zodii. Dacă ai de gând să investești bani e momentul să îți asculți brokerul și să faci profit. Totul merge bine și în relația romantică, piesele încep să se așeze și ai parte de o oportunitate de a-ți face visele să devină realitate. La locul de muncă reușești să-ți faci prieteni și să devii plăcut. În weekendul 3 – 4 septembrie o să începi să ai gânduri serioase pentru relația ta. Chiar te gândești la un copil.

Gemeni

O săptămână dificilă pentru nativii din această zodie. Nimic nu o să-ți placă, nimic nu o să-ți iasă. Munca e pe ultimul loc pentru tine. În loc să te gândești la problemele tale, te cerți cu toată lumea. În weekendul 3 – 4 septembrie o să vrei să îți îngropi capul în nisip pentru a-ți ignora problemele. Ia taurul de coarne și înfruntă-ți problemele.

Rac

O spătămână destul de grea pentru nativii acestei zodii. Vei avea tendința să interpretezi tot ce auzi în jurul tău. Parcă ești într-un miraj și nimic din ceea ce vezi și auzi nu e real. La locul de muncă vei rămâne în urmă și nu vei reuși să termini tot ce ți-ai propus. În weekendul 3 – 4 septembri vei medita la toate problemele tale și vei evita întâlnirile cu prietenii.

Leu

O săptămână în care vei ține piept tuturor problemelor. Dispoziția ta nu este una foarte bună, dar vei reuși să îți ții nivelul de stres sub control. În dragoste vei primi afecțiunea pe care ți-o dorești și de care ai nevoie. Optimismul te va ajuta să treci peste toate. În weekendul 3 – 4 septembrie vei petrece alături de familie și prieteni și te vei relaxa.

Fecioară

O săptămână echilibrată pentru nativii acestei zodii.  O să se întâmple și lucruri bune și lucruri mai puțin bune. Tot ce trebuie să faci este să mergi mai departe. Pe plan profesional se anunță o semnare a unui contract important. Atenție la oportunitățile care pot apărea la locul de muncă. În dragoste, încearcă să fii mai altruist. În weekendul 3 – 4 septembrie vei căuta răsfățul, iar partenerul de viață îți va îndeplini toate dorințele.

Balanţa

O săptămână dificilă pe plan sentimental pentru nativii acestei zodii. Gelozia își face loc în sufletul tău și te face să ai gânduri neobișnuite. Nu lăsa aceste gânduri să îți strice relația. Nu arăta cu degetul pentru că îți vei acuza partenerul de lucruri pe care le-ai face și tu în situația lui. S-ar putea ca roata să se întoarcă și tu să fii cel bănuit de înșelat. În weekendul 3 – 4 septembrie vei face efortui să repari ce ai stricat în relația ta.

Scorpion

O săptămână a explorărilor pentru nativii acestei zodii. Viitorul apropiat prevede o schimbare a carierei. Pe plan sentimental, săptămâna se anunță plină de afecțiune și trăiri intense. Încearcă să câștigi încrederea partenerului de viață și folosește dragostea ca motivație personală. În weekendul 3 – 4 septembrie îți vei dedica toată atenția către partenerul de viață și vă veți bucura de timpul petrecut împreună, doar voi doi.

Săgetător

O săptămână în care îți va lipsi încrederea în tine. Toate inițiativele pe care le aveai nu se vor materializa.  trebuie să începi să îți faci o strategie și să te organizezi mai bine la locul de muncă. Pe plan sentimentale vei avea câteva neînțelegeri cu partenerul de viață. Pentru a-ți crește încrederea de sine, notează-ți toate calitățile pe o hârtie și citește-le de mai multe ori. În weekendul 3 – 4 septembrie n-o să ai răbdare și te vei enerva ușor, ceea ce va duce la slăbirea relației de cuplu.

Capricorn

O săptămână excelentă pe plan financiar pentru nativii acestei zodii. Oportunitățile curg la locul de muncă. Să te aștepți la recompense bănești substanțiale. Pare că toate ușile se deschid pentru tine. Analizează bine toate opțiunile înainte să iei vreo decizie. În weekendul 3 – 4 septembrie trebuie să ai grijă să nu cheltui prea mulți bani la shopping.

Vărsător

O săptămână fără prea multe evenimente pentru nativii acestei zodii. Te vei simți anxios la începutul săptămânii, dar senzația va trece repede. În dragoste, găsești pe cineva care te fascinează din toate punctele de vedere și nici măcar nu o cunoști prea bine pe această persoană. În weekendul 3 – 4 septembrie vei începe o nouă poveste de dragoste, misterioasă, dar plină de emoții. S-ar putea să nu fie exact ce îți dorești, așa că ține garda sus.

Peşti

O săptămână în care te vei simți pierdut. Ai nevoie ca cei dragi să fie alături de tine și să-ți reamintească ce persoană valoroasă ești. Demonii tăi, cei aî neîncrederii și ai anxietății vor fi doborâți cu puțin ajutor. Pe plan sentimental, ar trebui să nu asculți bârfele legate de persoana la care ții. În weekendul 3 – 4 septembrie cineva din trecutul tău amoros se întoarce în viața ta. Ai grijă să nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard.