Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec

Te preocupă latura financiară a vieții tale mai mult ca oricând. E posibil ca zilele acestea să cheltuiești mai mulți bani decât ți-ai permite, iar asta să-ți dea o stare de anxietate. Încearcă să te bucuri pe cât posibil de zilele libere și să lași problemele pe altă dată. De asemenea, dacă știi că stai prost cu banii, abține-te de la cheltuieli inutile. E o perioadă bună pentru dragoste, așa că ar fi bine să te concentrezi pe latura amoroasă a vieții tale.

Taur

Încerci să te bucuri de zilele libere, să te relaxezi, să te reinventezi și să îți dai voie să respiri... Ai avut o perioadă agitată, iar acum a venit momentul să iei o pauză. Timpul liber poate veni la pachet cu un plus de creativitate. Notează-ți toate ideile care-ți trec prin cap zilele acestea, pentru că s-ar putea dovedi a fi extrem de utile pe viitor. Altfel, bucură-te de micile elemente care-ți fac viața mai frumoasă - familie, prieteni, aer liber, relaxare.

Gemeni

Săptămâna aceasta ar putea fi marcată pentru tine de tot felul de semne și de coincidențe. Sunt niște mesaje pe care încerci să le descifrezi, atât legate de oameni, cât și de locuri, iar toate aceste mesaje te pun și mai mult pe gânduri. Discută cu persoanele apropiate despre planurile tale și cere idei și păreri. Ai timp liber la dispoziție, iar asta înseamnă că poți profita și îți poți restabili prioritățile. Ai încredere în intuiția ta, pentru că nu te trădează!

Rac

Săptămâna aceasta e despre socializare. Profiți la maximum de timpul liber pentru a consolida relații, pentru a construi legături noi și pentru a comunica absolut tot ce îți stă pe suflet. Ești mai deschisă și mai optimistă ca oricând, privești lucrurile cu relaxare, însă în mintea ta nu reușești niciodată să te detașezi total de chestiunile importante, precum responsabilitățile pe care le ai. Cu toate acestea, o să ai parte și de liniște, și de distracție.

Leu

Chiar dacă e o săptămână în care teoretic se muncește mai puțin, tu ai putea profita la maxim de zilele lucrătoare. S-ar putea să-ți apară în cale o oportunitate de carieră de neratat sau o propunere de colaborare, foarte bine plătită. Există și posibilitatea ca șefii să-ți ceară să-i ajuți într-o privință și să-ți propună o mărire de salariu. Oricum ar fi, sunt șanse mari să ai parte de surprize plăcute în sectorul profesional.

Fecioară

Odată cu începutul lunii mai, săptămâna aceasta te-ai putea gândi la o schimbare majoră în viața ta. Poate fi vorba de o schimbare profesională - fie să-ți schimbi locul de muncă, fie domeniul în care activezi. Oricum, e de bun augur această reorientare în carieră, deci te poți aștepta la câștiguri, vești bune, legături profesionale pe termen lung. O să te bucuri de toate acestea și te-ai putea apropia mai mult de partenerul de cuplu. La sfârșitul săptămânii ați putea sărbători.

Balanţa

Săptămâna aceasta, astrele îți influențează foarte mult casa relațiilor de cuplu. Te-ai putea simți mai apropiată ca oricând de partener sau, dacă nu ești într-o relație, ai putea cunoaște un potențial partener. Este posibilă și reluarea unei legături amoroase mai vechi, însă aici trebuie să acționezi cu prudență, dacă despre asta e vorba. Altfel, te bucuri de timpul liber, iar fluturașii din stomac te fac să fii mai visătoare ca oricând.

Scorpion

E foarte posibil ca săptămâna aceasta să ți se împlinească un vis mai vechi, ceva la care nici măcar nu te mai gândeai, pentru că nu mai credeai posibilă realizarea acestui fapt. O să-ți dea un alt tip de încredere acest eveniment, o să te simți de neînvins, o să simți că în sfârșit eforturile tale au dat roade. E un moment bun să împărtășești bucuria ta cu cei apropiați și să sărbătoriți asta. Miercuri, de 1 mai, ai putea pleca undeva în afara orașului, chiar dacă nu planificasei asta.

Săgetător

Săptămâna aceasta ți-ar putea aduce mai multă energie ca oricând. Vei fi tentată să investești această energie în muncă, însă după ce cineva din familie îți va atrage atenția că ar trebui să te mai și relaxezi, ai putea lua o decizie neașteptată și ți-ai putea reorienta total atenția spre activități de socializare. E timpul să te gândești și la tine, la psihicul tău, și să profiți de această mică pauză.

Capricorn

Se anunță scântei în viața ta amoroasă. Nu te gândi la ce e mai rău, veștile sunt pozitive. Relația ta de cuplu trece printr-o perioadă excelentă, iar apropierea de partener e mai intensă ca oricând. Dacă nu ești într-o relație, ai putea avea parte de o aventură amoroasă - scurtă, dar de neuitat! Pentru că aceasta s-ar putea desfășura în secret, emoțiile și adrenalina vor fi la nivel maxim!

Vărsător

Te-ai putea hotărî să renunți la mai multe planuri săptămâna aceasta și să te concentrezi doar pe tine și pe nevoile tale. E un moment bun pentru a te relaxa și pentru a lega relații noi de prietenie, poate chiar și amoroase! O să simți nevoia de a petrece cât mai mult timp afară, în natură, iar asta te-ar putea determina să te retragi undeva la țară, departe de agitația orașului. Te va ajuta mult, cel puțin din punct de vedere psihic!

Peşti

Emoții la intensitate maximă. Cam așa s-ar traduce această săptămână pentru tine. Poți reîntâlni oameni dragi, poți cunoaște oameni noi, poți lega conversații intime, profunde, pe care le vei ține minte multă vreme de acum. Apropierea umană te face să te simți excelent și te ajută să te deconectezi total. Ideile bune vin pe fondul acestei relaxări, așadar așteaptă-te la tot felul de idei grozave joi sau vineri. Notează-le de îndată, ca să nu le uiți!