Horoscopul săptămânii 28 octombrie – 3 noiembrie 2019

Berbec

Este o săptămână cu puternic impact emoțional pentru tine. Vei trece printr-o serie de transformări la nivel interior care te vor ajuta să vezi cu alți ochi viața. Este o perioadă de reevaluări financiare și discuțiile despre bani cu partenerul de viață sau cu cei din jur vor fi la ordinea zilei.  Relația intimă cu persoana iubită va intra într-o nouă etapă.

Taur

Întreaga săptămână se crează un context astrologic care-ți va pune la încercare sentimentele față de persoana iubită. Va urma o peroadă de reevaluare a relației, a căsniciei, iar pe de altă parte te sfătuim să ai mare grijă la parteneriatele pe care le semnezi, la contracte pentru că poți fi păcălită, mințită, înșelată. Atenție la aventurile sexuale care vor fi tentante acum!

Gemeni

Munca și sănătatea vor intra în atenția ta și nu este exclus să-ți faci o serie de analize pentru a vedea care este cauza unui simptom ce-ți dă târcoale. Pe de altă parte, la locul de muncă poți avea parte de noi începuturi, te poți decide să pornești pe un nou drum, însă te sfătuim să ai mare grijă la ceea ce negociezi pentru că poți ieși în pierdere.

Rac

Șansele de a cunoaște pe cineva care să-ți treazească interesul din punct de vedere sentimental sunt foarte mari acum. Va urma o perioadă de reevaluare a relației cu persoana iubită pentru acei nativi care formează deja un cuplu și nu este exclus ca unele secrete să iasă la suprafață.  La locul de muncă vei reuși să te înțelegi mai bine cu colegii și să-ți îndeplinești cu mai multă conștiinciozitate sarcinile și responsabilitățile.

Leu

Se întrevăd tensiuni în relația cu membrii familiei și nu este exclus să reevaluezi un context legat de casă sau de o moștenire, un bun de patrimoniu. Nu este un moment bun pentru investiții în bunuri imobile, negocieri și tranzacții. Relația cu părinții poate cunoaște o nouă etapă. Din a doua parte a săptămânii, unii nativi pot da cirs unei noi povești de dragoste.

Fecioară

Încearcă să ai mare grijă la modul în care discuți cu cei din jur în această săptămână deoarece te poți face cu greu înțeleasă și poți, la rândul tău, interpreta greșit mesajele. Este de preferat să eviți discursurile în public, interviurile, negocierile și examenele. Poți afla secrete acum și poți fi mai determinată să începi cursuri de ezvoltare profesională sau personală, având în vedere că activtățile intelectuale vor prima. În weekend petrece mai mult timp cu familia.

Balanţa

Este o perioadă în care interesul pentru îmbunătățirea veniturilor va crește considerabil, însă deopotrivă și șansele de a pierde bani, de a fi înșelată și păcălită, prin urmare se cere mai multă prudență în acțiuni, negocieri și tranzacții. Relațiile la distanță vor fi favorizate, iar cei care sunt singuri au șansa de a cunoaște un partener de internet sau într-o călătorie.

Scorpion

Ești de departe vedetea acestei săptămâni, majoritatea tranzitelor petrecându-se în semnul tău, aspect care îți va aduce mai mult nevoia de a sta cu tine însuți pentru a te redescoperi. O serie de principii, mentalități de viață și convingeri pot fi reevaluate și se pot schimba acum. Situația financiară va avea șanse mari de a se îmbunătăți în aceatsă săptămână, însă atenție la modul în care faci bani! Trebuie să fie unul moral și cinstit!

Săgetător

O serie de frici, temeri, angoase pot ieși la suprafață acum și te poți confunta cu insomnii, depresii și stări de solitudine, de introspecție, însă toate acestea te vor ajuta să scoți din tine ce este mai rău și să transformi. Perioadă de revizuire a unor situații din trecut. Relația cu persoana iubită se va consolida puternic, însă nevoia de libertate va exista și va prima. Cei singuri se pot înfrăgosti acum.

Capricorn

Întreaga săptămână relația cu prietenii intră în vizorul tău și poți încheia legături ca urmare a aflării unor secrete. De asemenea, te poți face plăcută într-un anturaj și-ți poți lărgi cercul de cunoștințe, fiinfd atrasă de zone de mister, oculte și mistice. Vei reuși să lași în urmă prejudecăți și principii învechite acum și să te reinventezi, iar unele povești de iubire pot lua o altă direcție.

Vărsător

Cariera va fi punctul tău de interes acum și nu este exclus să-ți analizezi și reevaluezi niște aspirații de viitor, niște țeluri profesionale, astfel încât să începi să faci tot ce-ți stă în putință pentru a le atinge. Totodată, este o perioadă bună să te faci remarcată la locul de muncă sau într-un context profesional. Atenție la negocierea unei funcții! Există riscul de a o pierde. În weekend atenția cade pe persoana iubită, pe relația de cuplu și vei face tot ce este necesar pentru a o îmbunătăți.

Peşti

Principiile, filozofiile de viață și anumite convingeri mai vechi pot trece printr-o etapă de reevaluare și, implicit, redefinire. Te sfătuim să fii foarte atentă la călătorii, la deplasări și la dialog și negocieri. Prin intermediul prietenilor poți cunoaște o persoană care să-ți trezească interesul sau te poți împăca cu cineva din anturaj cu care ai fost în conflict până acum.