Horoscopul săptămânii 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Berbec

Se anunță o săptămână cu un puternic impact financiar în care interesul tău se va îndrepta către îmbunătățirea veniturilor. Vei face tot posibilul să obții niște proiecte plătite suplimentar și vei căuta noi colaborări, cu atât mai mult cu cât nu ești pe deplin mulțumită de locul de muncă actual. Atenție la impulsivitatea pe care ți-o poți manifesta în dialogul cu superiorii. Se întrevăd acțiuni pentru intrarea în posesia unui bun material sau moștenire. Comunicarea cu persoana iubită să va îmbunătăți și vă puteți face planuri de viitor împreună.

Taur

S-ar putea ca în această săptămână multe adevăruri să-ți fie revelate și multe secrete să iasă la suprafață, ața că înarmează-te cu calm și înțelegere. Unele situații se pot fi întâmplat cu mult în trecut și ar fi păcat să le lași să-ți strice prezentul și să-ți năruiască visele de viitor. Cariera va fi în prim-planul momentului și stresul venit din această direcție poate să-și lase o amprentă negativă asupra sănătății tale. Deci, menajează-te mai mult! În plan financiar vei avea parte de niște avantaje materiale, sume de bani venite pe neașteptate, dar și propuneri interesante de noi colaborări.

Gemeni

Încearcă să te menajezi mai mult din punct de vedere al sănătății. Oboseala și alimentația nesănătoasă îți pot afecta metabolismul și pot apărea probleme de tranzit gastrointestinal după prima jumătate a săptămânii. Implicarea ta în evenimente sociale, ideile inovatoare și determinarea de a afla informații noi, de a studia te pot propulsa în atenția superiorilor și poți avea ocazia de a avansa în carieră în viitorul apropiat. Dacă relația cu persoana iubită simți că nu mai funcționează, nu mai sta pe loc, ci ia cu curaj o decizie radicală, chiar dacă asta înseamnă să suferi o perioadă.

Rac

În prima parte a săptămânii, atenția ta se va îndrepta către locuință, către rezolvarea unor sarcini gospodărești și administrative. Relația cu membrii familiei va fi una bună și împreună puteți puna la cale planuri pe termen lung. La locul de muncă lucrurile par a se mai liniști, a intra în normal și astfel și tu vei avea mai mult spor în rezolvarea îndatoririlor. Posibile complicații pot apărea în sectorul sănătății și ar fi recomandat să nu te suprasoliciți și să te odihnești mai mult. Atenție la vicii și dependențe către care vei tinde să te îndrepți în weekend.

Leu

Poți avea parte de discuții pe tema banilor cu partenerul de viață sau cu membrii familiei. Încearcă să reduci situațiile tensionate și să nu duci totul la extrem. De asemenea, te sfătuim să te preocupi mai mult de casă și să petreci mai mult timp în compania persoanelor dragi. Dacă nu ai o relație pregătește-te să cunoști un posibil viitor partener la birou sau prin intermediul locului de muncă.

Fecioară

Contextul astrologic îți este favorabil în plan financiar și poți reuși prin diferite mijloace să-ți îmbunătățești (chiar dacă doar pentru moment) situația financiară. Talentul în negocieri va fi mult amplificat acum și poți obține tot ceea ce-ți dorești în urma dialogurilor. Însă, în familie nu te vei bucura de aceași situație roz. Este posibil să primești vești îngrijorătoare despre o rudă sau să intri în conflicte cu părinții sau chiar cu persoana iubită. La locul de muncă încearcă să dai dovadă de mai multă responsabilitate pentru a nu deveni ținta unor critici.

Balanţa

Relația cu persoana iubită poate intra pe o pantă ascendentă și te vei bucura de momente frumoase, intime și romantice aîn cuplu. După prima jumătate a săptămânii poți încasa o sumă de bani dintr-o colaborare, posibil să primești un comision sau un bonus. La locul de muncă se întrevăd momente de calm și conștiinciozitate, prin urmare nu vor fi probleme majore atâta timp cât nu te implici în conflictele altora și nu preiei din responsabilitățile colegilor doar pentru că tu poți. Nativii care-și caută un job s-ar putea angaja în această perioadă sau, cel puțin, pot fi chemați la interviu.

Scorpion

În prima parte a săptămânii vei da dovadă de creativitate, imaginație, intuiție bună și-ți poți pune în evidență talentele personale. Este o perioadă bună pentru creșteri financiare și semnarea de noi parteneriate care să-ți îmbunătpțească veniturile. În plan sentimental trebuie să lași deoparte criticile și acuzele vizavi de partener și să încerci să fii mai înțelegătoare, asta dacă-ți dorești armonie în cuplu. Atenție la accidentări și traumatisme osoase, în special la locul de muncă sau în cazul celor care practică antrenamente fizice intense și riscante.

Săgetător

Săptămâna aceasta poți fi atrasă de noi posibili parteneri de cuplu și asta nu ar fi rău dacă ai fi singură, însă dacă ești într-o relație evită să flirtezi. S-ar putea încheia totul cu scandal. De asemenea, cineva din trecut se poate reîntoarce agresiv în viața ta și poți fi tentată să te reîntorci într-o veche relație. Poate este momentul să-ți clarifici sentimentele față de partenerul actual și să înlături orice confuzie, însă te sfătuim să privești întotdeauna înainte și niciodată în urmă. Cu o singură condiție: dacă te întorci în trecut să rezolvi și să vindeci ceva. În weekend poți face niște cheltuieli suplimentare sau poți achita o datorie, poți plăti o taxă sau un impozit.

Capricorn

Este o perioadă în care te vei confrunta din plin cu tensiuni în familie, în relația de cuplu și chiar în relația cu prietenii. Încearcă să cauți echilibrul în tot ceea ce te înconjoară și nu te lăsa atrasă în dialoguri inutile în urma cărora nu se poate schimba nimic. În plan financiar nu se întrevăd probleme majore, ba chiar am putea spune că este o perioadă favorabilă, însă nu este momentul să faci mari cheltuieli sau investiții majore. Încearcă să-ți controlezi cât de mult poți nivelul de stres și odihnește-te mai mult.

Vărsător

Este o săptămână bună pentru studiu, pentru învățare, pentru susținerea de examene și interviuri și în unele cazuri chiar de avansare profesională. Nu sunt excluse discuțiile în contradictoriu cu colegii de muncă și chiar este posibil ca aceștia, pe fondul invidiei, să încerce să-ți pună bețe în roate. Se recomandă mai multă atenție la sănătate, în special la tot ce ține de alimentație. Posibile stări de greață, toxiinfecții alimentare sau probleme de tranzit intestinal. Către finele perioadei se conturează discuții cu partenerul de viață despre viitor. Puteți pune la cale planuri și proiecte comune.

Peşti

Ești interesată să te dezvolți profesional și poți întreprinde diferite acțiuni în acest sens. Fie te înscrii la cursuri de perfecționare profesională, fie studiezi noi domenii sau te implici în proiecte alături de persoane de la care ai ceva de învățat. Moment bun pentru nativii care susțin examene, conferințe și discursuri în public. În plan sentimental poți avea parte de reproșuri din partea persoanei iubite care se simte dată la o parte, ignorată. Recomandarea săptămânii este să te odihnești mai mult și să eviți excesele de orice fel.