Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 28 august - 3 septembrie 2017

Este o săptămână destul de tensionată, în relația cu partenerul de viață. Ai acum tendința să-ți impui punctul de vedere în mod agresiv, fără scrupule, impulsiv, fără să ții cont de părerea celuilalt. Încearcă să nu amesteci problemele de la locul de muncă cu obligațiile care țin de familie, de relația cu cei dragi. Te simți nedreptățit de către superiori, trebuie să apelezi la diplomație și să-ți asculți intuiția. Este momentul să acționezi din „umbră” pentru a-ți îndeplini obiective importante, care vizează locul de muncă. Chiar nu este timpul să începi o (nouă) afacere sau să-ți schimbi locul de muncă! La sfârșitul acestei săptămâni preferi să stai în solitudine, preocupându-te mai mult de propriul suflet.  

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 28 august - 3 septembrie 2017

Te simți iubit, apreciat de partenerul de viață. Este timpul să te simți răsfățat așa cum popate nu ai mai fost de mult timp. În ciuda problemelor de la locul de muncă și a atacurilor venite din partea dușmanilor ascunși, tu ai decis să te bucuri de viață, de iubire, de frumos. Poate că te gândești să pleci cu persoana iubită într-o excursie, departe de casă, poate chiar peste hotare. Atenție la drum! Ești predispus la accidente. La sfârșitul perioadei analizate este recomandat să stai departe de persoanele invidioase, care nu vor decât să-ți pună „bețe-n roate”, atunci când vine vorba despre locul de muncă, obligațiile de serviciu.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 august - 3 septembrie 2017

Lucrurile nu par a se așeza în favoarea ta, atunci când vine vorba despre iubire, relația de mariaj dar și în privința banilor pe care îi tot aștepți să vină și nu mai ajung la timp. Este posibil să afli vești, nu tocmai bune, legate de partenerul de viață. Poate fi vorba despre probleme de sănătate sau de situația de la locul de muncă. Este nevoie de calm și de răbdare din partea ta, pentru a nu turna „gaz pe foc”. Relația cu prietenii este și ea destul de încordată, chiar nu te poți baza pe ei, în această perioadă. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să primești susținere din partea unor persoane influente pentru rezolvarea unor probleme legate de un proces sau un parteneriat.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 28 august - 3 septembrie 2017

Încă de la începutul săptămânii vei resimți în mod profund problemele din familie, din relația cu partenerul de viață. Ești predispus la reacții explozive, greu de controlat sau chiar tu te poți simți agresat de către rudele apropiate, de familie. Nu este exclus să se defecteze un aparat electrocasnic sau/și automobilul. Este nevoie de calm, să-ți controlezi reacțiile și emoțiile. Nu te implica în parteneriate, colaborări care par dubioase! Ai acum toate șansele să te îndrăgostești, să întâlnești persoana iubită, într-o călătorie, departe de casă. Putem vorbi despre o relație de dragoste care nu este acceptată de familie, părinți. La sfârșitul perioadei te concentrezi pe obligațiile care vizează cariera.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 28 august - 3 septembrie 2017

Săptămâna debutează fiind „luat pe sus” de reacția colegilor și de obligațiile de serviciu. Ai mult de lucru și aceasta îți solicită atența și concentrarea pentru realizarea la timp a sarcinilor de serviciu. Atenție la drum, dacă ești nevoit să călătorești cu automobilul sau orice alt mijloc de transport! Ai tendința de a fi repezit, impulsiv în acțiuni dar și în comunicare. Nu ai răbdarea necesară pentru a asculta ceea ce spune interlocutorul astfel că, de la simple contraziceri, se poate ajunge foarte ușor la certuri. Relația cu familia este mult mai echilibrată, simțindu-te susținut de către părinți în demersurile tale care țin de finanțe dar și de carieră. La sfârșitul perioadei în analiză există șanse de a lua decizia bruscă să pleci cu persoana iubită într-o excursie.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioara: 28 august - 3 septembrie 2017

Comunici mult mai deschis și mai eficient cu copiii și/sau cu persoana iubită. Este momentul să-ți valorifici abilitățile creative, să te implici în activități menite să-ți readucă starea de echilibru. Jonglezi cu cuvintele, știi cum să negociezi, să atragi succesul de partea ta. Atenție, ești predispus la pierderi de bani sau îți poți asuma riscuri prea mari, în plan financiar. Lasă-te ghidat de intuiție, atunci când vine vorba despre partenerul de viață și nu te agita prea tare, dacă acesta vrea să vină cu idei, vis-a-vis de o schimbare, o renovare prin casă. La sfârșitul acestei săptămâni ți-ar prinde bine o plimbare, alături de partener și/sau de copii.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 28 august - 3 septembrie 2017

Este nevoie de calm și răbdare din partea ta, atunci când vine vorba despre problemele din familie și/sau gospodărie. Nu te lăsa antrenat în discuții aprinse, nu da curs agresivității venite din partea celorlalți. Folosește energia de care dispui în sens constructiv, ai acum abilitatea de a valorifica propriile talente și de a atrage colaboratori de nădejde. Poți să-ți pui în valoare atuurile de care dispui și să câștigi astfel banii de care ai nevoie. Ai capacitate de convingere, dai dovadă de deschidere, onestitate și de creativitate reușind să atragi succesul, atenția publicului, a oamenilor care chiar contează pentru evoluția ta. La sfârșitul acestei săptămâni pot fi reluate unele discuții, nu tocmai plăcute, cu partenerul de viață.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 august - 3 septembrie 2017

Ești nemulțumit de reacția unor prieteni și chiar nu mai vrei să tolerezi atitudinea acestora față de tine. Dacă ai ceva de spus, atunci o spui franc și la obiect. Nu mai accepți să fii atacat, jignit, nedreptățit iar dușmanii ascunși nu mai prididesc cu șicanele. Mocnește furia în tine și numai cu mare greutate reușești să fii diplomat. Dar nu este imposibil! Eliberează-te de scursori, lasă în trecut oamenii care ți-au provocat tot felul de nedreptăți. Spre sfârștiul acestei perioade te concentrezi mai mult pe relația cu persoana iubită, pe armonia și echilibrul sufletesc.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 august - 3 septembrie 2017

Pur și simplu strălucești iar prietenii tăi vor observa acest lucru. Te simți bine alături de un grup, o asociație, te implici venind cu tot felul de idei originale. Ești plin de dinamism, de dorința de a-i ajuta pe cei din jurul tău. Ai tot felul de idei pe care te grăbești să le pui în practică. Atenție însă cu cine împărtășești proiectele, ideile tale originale! Nu te baza întrutotul pe prieteni. Spre sfârșitul perioadei analizate aici preferi să petreci mai mult timp alături de persoana iubită. Este o relație de dragoste pe care preferi să o ții în secret.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 august - 3 septembrie 2017

Ești conștient că nu se obține nimic fără muncă, efort și fără încredere în propria persoană. Începi această săptămână cu o oarecare reținere, atunci când vine vorba despre carieră, locul de muncă unde ceva parcă nu se leagă, parcă mergi pe un drum greșit. Este posibil ca cei din grupul de lucru să te vadă ca fiind prea rece, greu de „citit” dar, de fapt, tu ești preocupat să rezolvi problemele care vizează împlinirea unor obiective importante din planul profesional. Nu te simți susținut de familie iar superiorii, deși te susțin în demersurile tale, nu reușești să depășești un anume obstacol. Spre sfârșitul acestei săptămâni primești susținerea prietenilor, un sfat de la aceștia care îți mai ridică moralul.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 august - 3 septembrie 2017

Preferi să studiezi, să citești în liniște, departe de zgomotul și de problemele cotidiene. Este o perioadă pe care o trăiești cu intensitate, reușind să aduci la lumină informații din propriul subconștient, să lămurești problemele relaționale dar și un vechi mod de a gândi, de a vedea viața și oamenii. Studiezi mult, redescoperi o lume magică, poate chiar reușești să pui în scris propriile trăiri, gândurile și să lucrezi la cartea în care îți vei analiza creativitatea, dând dovadă de intuiție și imaginație. Ești în armonie cu propriul eu iar acest lucru se va reflecta și în relația cu ceilalți. Preferi să privești oamenii cu detașare; dacă te simți nedreptățit îți spui punctul de vedere direct, fără să stai prea mult pe gânduri. Chiar nu vrei să-ți pierzi timpul cu lucruri inutile!

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 28 august - 3 septembrie 2017

Ești destul de stresat, atunci când vine vorba despre bani, de plata unor facturi, taxe și impozite sau de plata unei posibile amenzi. Ai acum ocazia să faci cunoștință cu oameni interesanți sau să fii invitat la o petrecere unde îți poți face noi prieteni. Spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să te îndrăgostești de cineva aflat departe de locul în care te găsești acum. Comunici mult, pui la cale o întâlnire cu acesta, poți lua chiar și hotărârea bruscă de a pleca la drum pentru a te întâlni cu persoana iubită. În ultima zi a perioadei analizate trebuie să fii foarte atent la cheltuielile pe care vrei să le faci!