Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017

Te aşteaptă o săptămână plină de aventuri. O să începi săptămâna de lucru în mod normal, ca de obicei, dar la mijlocul săptămânii e posibil să-ţi vină o idee năstruşnică. Poţi profita de zilele libere de săptămâna asta pentru a fugi la munte sau chiar la mare, poate cine ştie, în străinătate... chiar dacă pentru puţin timp. Cert e că o să-ţi încarci bateriile şi o să te întorci cu zâmbetul pe buze.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017

Ai planuri mari pentru săptămâna asta, dar ceea ce te bucură cel mai mult e că i-ai pregătit o surpriză romantică persoanei iubite şi abia aştepţi să îi vezi reacţia, la aflarea veştii. E posibil ca spre sfârşitul săptămânii să porniţi la drum, iar asta nu poate decât să vă relaxeze şi să-ţi readucă zâmbetul pe buze. Traversezi o perioadă bună, bucură-te la maxim de ea!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017

Săptămâna care urmează te entuziasmează peste măsură, cel mai probabil datorită faptului că sunt mai multe zile libere, de care poţi profita aşa cum îţi doreşti. Ai planuri mari şi vrei să te răsfeţi la maxim, exact aşa cum visai de multă vreme - să citeşti, să te plimbi, să dormi, să vezi filme şi seriale. Puţină atenţie miercuri la problemele de sănătate, în special cele dentare!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017

Începi săptămâna în forţă, cu multă energie la locul de muncă, după care te orientezi spre distracţie şi relaxare. Zilele libere de săptămâna asta vin la fix pentru tine, pentru că aveai chef de o aventură, iar acum ai timpul necesar pentru a o pune în practică. Sâmbătă o să mai ai ceva de rezolvat, dar nu trebuie să intri în panică, nu e nimic foarte grav. O să ai o săptămână excelentă!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017

Luni rezolvi multe lucruri la locul de muncă, dar de marţi încolo începi să te gândeşti la vacanţă şi pur şi simplu nu te mai poţi concentra. O să ai mici probleme cu un şef sau cu cineva de la locul de muncă, dar nu trebuie să intri în panică pentru că nu va fi nimic grav. Totuşi, ar fi bine să te implici mai mult, chiar dacă eşti cu gândul la zilele libere.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017

Începi săptămâna cu multă energie şi cu mult chef de muncă şi e posibil să o termini... la fel. Chiar dacă urmează o minivacanţă, tu nu prea te gândeşti la asta, ci mai degrabă tot la serviciu, la proiecte, la planuri de viitor. Eşti o persoană minuţioasă şi foarte organizată, aşa că ar trebui să temini totul la timp şi să-ţi laşi şi puţin loc de distracţie, măcar sâmbătă şi duminică.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanţă: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017

Eşti cu gândul la minivacanţă încă de luni, ca mai toată lumea de altfel, dar asta nu înseamnă că nu te concentrezi şi pe muncă. În plus, un control medical de rutină nu ţi-ar strica zilele acestea, marţi sau miercuri, având în vedere că ai tot avut mici neplăceri în sectorul sănătăţii. Astrele îţi sunt favorabile, poate că e cazul să profiţi de asta aşa cum ştii.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017

Săptămâna aceasta te cuprinde o stare de melancolie, de uşoară tristeţe. Te gândeşti la multe lucruri din trecut, ai câteva regrete... ai vrea să îţi ceri iertare cuiva, dar nu prea ştii cum să procedezi. Poate că o discuţie sinceră, faţă în faţă, e cea mai simplă cale şi totodată şi cea mai grea, dar trebuie să faci acest pas dacă vrei să ai sufletul împăcat.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017

Începi săptămâna cu planuri mari... pentru finalul ei. O să pleci într-o minivacanţă şi ai aşteptat mult acest moment, ai cheltuit mulţi bani pentru asta, poate şi pentru că vrei să-i faci o surpriză unei persoane dragi, dar asta nu înseamnă că trebuie să treci cu vederea peste îndatoririle de la muncă. Ai grijă, şefii sunt cu ochii pe tine!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017

Săptămâna aceasta există riscul ca cineva să îţi dea toate planurile peste cap... chiar în minivacanţă. Nu trebuie să intri în panică, nu e nimic bătut în cuie, dar astrele nu îţi vor face viaţa uşoară. Ar trebui să te gândeşti mai bine la priorităţile tale şi să numai pui nevoile celorlalţi înaintea nevoilor tale...

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017

Ai o săptămână plină, cu multe bucurii mărunte şi cu satisfacţii profesionale. Acestea vor veni exact când te aştepţi mai puţin, aşadar e perfect! Relaţia de cuplu merge şi ea ca pe roate şi, spre finalul săptămânii, te aşteaptă o surpriză de proporţii din partea jumătăţii tale. O să fii cu zâmbetul pe buze de luni până duminică, ceea ce e minunat! Meritai asta!

Peşti

Horoscop săptămânal Peşti: 27 noiembrie - 3 decembrie 2017

Te bucuri de o săptămână plină de satisfacţii şi de recompense materiale. Nu te aşteptai la toate acestea, dar iată că astrele îţi fac o surpriză şi te răsfaţă în cele mai bune moduri posibile. O să primeşti o sumă de bani importantă, chiar înainte de vacanţă, iar asta te-ar putea determina să pleci undeva în afara oraşului.