Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie 2017

Berbec

Este o săptămână destul de agitată pentru tine, având tendința de a te risipi în mai multe activități simultan. În familie și relația de mariaj au loc transformări importante, mai ales pe la jumătatea acestei săptămâni. Spre sfârșitul săptămânii se pare că primești bani de la cine te așteptai mai puțin sau te vei bucura de atenția celorlalți. Sfârșitul de săptămână poate să-ți aducă o veste importantă legată de un parteneriat sau de viața de cuplu.

Taur

Ai sentimentul că nu poți comunica atât de deschis sau că nu reușești să te faci înțeles. Te simți mult mai slăbit, lipsit de energie, punând totul pe seama asteniei de primăvară. Atenție la problemele renale, care pot să apară în această săptămână, fiind necesară vizita la un medic. Ești mult mai dornic să ajungi în locașuri sfinte, reușind astfel să te echilibrezi la nivel emoțional. Spre sfârșitul săptămânii vei comunica cu prieteni dragi, punând la cale o petrecere împreună.

Gemeni

Te simți   provocat de tot felul de adversități venite din partea prietenilor. Primești vești, nu prea plăcute, legate de relația de iubire. Simți că nu-ți poți găsi locul și oricât ai încerca să te integrezi într-un anumit mediu, parcă tot apar piedici. Au loc transformări profunde în ceea ce privește idealurile tale de viață. Nu lua decizii importante acum!

Rac

Te confrunți cu probleme legate de carieră, de felul în care te percep ceilalți oameni. Se pare că în această săptămână pot apărea probleme legate de locație, de un obiect important din casă, care se poate defecta acum, fiind necesară reparația sa de urgență. Fii atent la posibilitatea producerii unui incendiu sau orice altceva ar putea crea probleme legate de propria locuință. Se pare că la jumătatea săptămânii ai parte de o întâlnire importantă, simțindu-te în largul tău, alături de persoana iubită. Sfârșitul de săptămână îți aduce răspunsuri importante legate de un loc de muncă. Ești mult mai stăpân pe propriile forțe, în ultima zi a acestei săptămâni.

Leu

Apar tot felul de probleme legate de comunicare, călătorii dar și de studiile superioare. Te simți prins într-o menghină și nu găsești o cale de a ieși din problemele care țin de relaționarea cu ceilalți. Familia este de partea ta susținându-te în demersurile pe care le faci, legate de locul de muncă. Posibil să apară o nouă relație de iubire în viața ta, având sentimentul că ți-ai întâlnit sufletul pereche.

Fecioară

Apar probleme legate de banii pe care ar trebui să-i primești. Ai multă răbdare și chibzuință în privința administrării bugetului propriu. Comunicarea se desfășoară în beneficiul tău spre jumătatea săptămânii, aducând de partea ta prieteni prin intermediul cărora poți încheia parteneriate importante, care îți vor aduce beneficii pe viitor. Petreci sfârșitul de săptămână alături de familie, reușind să vezi latura frumoasă a vieții.

Balanţa

Ești agitat, găsindu-ți cu mare greutate calmul în preajma celorlalți. Parcă nimic nu se întâmplă așa cum ți-ai fi dorit. La jumătatea săptămânii primești banii pe care îi așteptai de ceva timp. La locul de muncă se pare că te simți în largul tău, mai ales că acolo se află o persoană dragă, cu care reușești să împărtășești multe lucruri pe care le aveți în comun. La sfârșitul săptămânii te hotărăști să pleci într-o călătorie, alături de partener și prieteni.

Scorpion

Este timpul să depistezi o problemă de sănătate. Adopți un nou regim de viață, dedicând mai mult timp grijii față de propriul organism. Te simți fericit, împlinit alături de persoana iubită. Din păcate, spre sfârșitul săptămânii, ai sentimentul că nu îți găsești cuvintele, astfel că nu vei putea să transmiți ceea ce gândești de fapt. Te gândești la o călătorie, pe care să o faci alături de o persoană dragă.

Săgetător

Au loc tot felul de teste în ceea ce privește relația de iubire dar și în relația ta cu grupul de prieteni. Te simți foarte obosit în urma efortului pe care l-ai depus în ultima perioadă la locul de muncă. Simți nevoia să te retragi departe de lume, ascultând mai mult de nevoile sufletului tău. Ultima zi a săptămânii o vei petrece alături de familia ta, amintindu-vă de momentele dragi petrecute alături de rude apropiate, de părinți.

Capricorn

Ești într-un moment foarte încordat în privința carierei tale dar și a unor probleme legate de o proprietate. Pot apărea probleme de sănătate, probleme legate de părinți, fiind nevoit să pleci la un drum neașteptat. Prietenii sunt alături de tine, susținându-te atunci când vei avea de luat hotărâri importante legate de o călătorie sau de studii. Rudele apropiate te susțin și ele, reușind să faceți o întrunire de familie, în ultima zi a acestei săptămâni.

Vărsător

Se pare că nu prea se leagă ceea ce planifici în această săptămână, privitor la călătorii. Ar fi mai bine să stai pe lângă casă, alături de familie. La locul de muncă au loc tot felul de schimbări; pe de o parte primești oportunități, promisiuni, iar pe de alta au loc schimbări neașteptate, care te pot bulversa. Astrele susțin cariera și banii pe care trebuie să-i primești din prestarea unor servicii. Fii atent la modul în care comunici cu ceilalți, riscând să pierzi un job valoros datorită faptului că nu-ți poți controla reacțiile față de colegi. Sfârșitul de săptămână ți-l petreci alături de prieteni, comunicând deschis și simțindu-te foarte bine alături de un nou grup de prieteni

Peşti

Ești dispus să riști prea mult în plan financiar. Nu ar fi exclus să fie vorba de plata unor facturi restante sau a unor credite pe care nu le-ai plătit la timp. Ești hotărât să pleci la drum lung, poate chiar peste hotare, unde vei reuși să te remontezi. Chiar dacă este vorba de cheltuieli neaștepate, se pare că vei face față provocărilor financiare. La sfărșitul săptămânii te simți bine, alături de persoana iubită, petrecând momente magice într-un loc de vis.