Horoscopul săptămânii 27 mai – 2 iunie 2019

Berbec

Un început de săptămână benefic, mai ales pe plan profesional. O să te descurci bine la locul de muncă, vei avea idei, vei comunica eficient cu colegii și cu șefii și totul va decurge conform planurilor tale. La mijlocul săptămânii pot să apară probleme cu banii, ai grijă să nu împrumuți sume mari și citește cu atenție toate cerințele dacă iei credite. Finalul de săptămână se anunță a fi unul relaxant.

Taur

Începutul de săptămână te prinde în focurile unor proiecte importante. Te descurci mai bine ca oricând la locul de muncă, iar șefii remarcă asta. O să ai parte zilele acestea și de un discurs emoționant, pe care o persoană mai în vârstă ți-l va ține. Sunt șanse mari să ai ce învăța din această poveste, fii ochi și urechi. La final de săptămână vei pleca la drum cel mai probabil.

Gemeni

Te bucuri de un început de săptămână plin de rezultate. Sunt rezultatele muncii tale de până acum, așa că ar trebui să primești și niște bani. Ai toate șansele de a fi remarcată de șefi și chiar și de alți oameni, iar ofertele nu vor întârzia să apară. Gândește-te bine la viitorul tău, pentru că zilele acestea ai putea face un prim pas spre o schimbare. La final de săptămână, un secret de familie poate ieși la suprafață.

Rac

Sunt zile cu agitație, dar care te fac să te simți bine, pentru că ai învățat deja cum să-ți gestionezi timpul și emoțiile, drept urmare ești mai eficientă ca oricând. Nu ai nevoie de aprobările celor din jur și știi cât valorezi, așadar o să știi și când să spui NU răspicat. E o săptămână importantă pentru tine pentru că simți că faci un pas major în carieră, chiar dacă doar tu vezi asta în primă fază. La finalul acestor zile, familia va fi locul tău de refugiu.

Leu

Sunt zile marcate de bucurie, de comunicare, de mișcare în aer liber și de muncă cu mult spor. E exact ce-ți place, ce te bucură, ce te face să te simți excelent. Viața ta capătă un sens important săptămâna asta, ba chiar ți-ai putea descoperi și o nouă pasiune. Te relaxezi, muncești și te autodescoperi. Înveți lucruri noi și simți că nimeni și nimic nu-ți poate sta în cale.

Fecioară

Săptămâna aceasta privești lucrurile mai clar, mai eficient, mai simplu. E o săptămână importantă în evoluția ta personală și mai ales din punct de vedere social. Ieși din zona de confort, legi prietenii noi, cunoști oameni. Toate acestea îți vor fi de folos pe termen lung și din toate acestea vei avea de învățat lecții. În plus, ai putea întâlni și dragostea zilele acestea. O dragoste nu neapărat de lungă durată, dar intensă.

Balanţa

O săptămână bună se cunoaște de luni, iar tu ai șansa azi de a reuși să-ți atingi un vis pe care îl aveai de foarte multă vreme. O să îți schimbe perspectiva asupra vieții acest lucru. La mijlocul săptămânii așteaptă-te la bani, dar ai mare grijă cum îi investești. Sunt favorizate călătoriile, așa că dacă plănuiai o escapadă de week-end, fă-o. Cine știe ce surprize te așteaptă la destinație.

Scorpion

Astrele îți scot în cale azi oameni de la care ai foarte multe lucruri de învățat. O să te emoționeze toate sfaturile, toate cuvintele frumoase, toată susținerea. Începi să empatizezi mai mult, iar asta nu poate fi decât un lucru pozitiv. Spre mijlocul săptămânii vrei să faci o schimbare în casa ta și te apuci de un proiect îndrăzneț. Sunt șanse mari să pornești la drum la final de săptămână, cu un singur scop - relaxarea.

Săgetător

Ai parte de o săptămână bună. Primești vești importante legate de viitorul tău profesional, înveți lucruri noi, te și distrezi... Cu toate acestea, ar trebui să acorzi atenție unei probleme de sănătate. Chiar dacă la început nu va părea ceva grav, se poate agrava, drept urmare nu o ignora. Tot săptămâna aceasta e important să cercetezi totul și să nu te încrezi în vorbele altora imediat.

Capricorn

Ai o săptămână foarte importantă pentru că ai putea afla niște vești extrem de bune pentru viitorul tău profesional. Eforturile tale dau roade pe toate planurile - ofertele vin, banii vin și ei, iar energia și entuziasmul tău cresc. Atenție la problemele de sănătate existente deja, dar și la legăturile cu familia, care s-ar putea degrada. La final de săptămână, o persoană mai tânără ți-ar putea strica planurile.

Vărsător

Se întâmplă multe lucruri importante săptămâna aceasta în viața ta, iar unul dintre ele va avea legătură cu viața ta amoroasă. A venit momentul să faci pasul cel mare - o să intri într-o relație, o să oficializezi o relație sau vei face nuntă. Te vor încerca multe emoții zilele acestea... Dacă simți că nu e cazul tău, cu situațiile acestea, atunci poate că relația ta pur și simplu va deveni mai apropiată, mai intimă.

Peşti

Schimbările sunt bune, iar tu trebuie să accepți asta. Săptămâna aceasta nici nu prea vei avea încotro. O să treci printr-un proces de transformare, de regăsire. O să vezi altfel lucrurile atunci când vei încheia această tranziție și, poate cel mai important, nu vei avea regrete. Te simți mai bine ca oricând, iar asta se vede pe fața ta.