Horoscopul săptămânii 27 februarie – 5 martie 2017

Berbec

O săptămână favorabilă redescoperirii de sine. Este timpul să demarezi acum noi acțiuni legate de un curs de dezvoltare personală simțind o mai mare nevoie de a te împăca cu tine și, implicit, cu lumea. Nu lua decizii pripite. La sfârșitul săptămânii ai grijă să petreci mai mult timp cu familia, cu persoanele dragi.

Taur

O săptămână a transformărilor. Se anunță schimbări majore după ce începi să îți asculți mai mult instinctul. Nimic nu este prea greu.  Totul este să nu ignori mesajele care pot veni pe orice cale, mai mult sau mai puțin direct. Urmează-ți visul și nu te lăsa impresionat de bârfe. E  timpul să te concentrezi pe ce ai de făcut.

Gemeni

O săptămână extraordinară pe planul carierei. Se anunță schimbări majore în colectivul în care lucrezi. Este posibil să dorești acum să urmezi niște cursuri de perfecționare sau poți fi nevoit să pleci într-o călătorie în interes de serviciu. Este recomandat să nu te lasi descurajat de acțiunile injuste venite din partea unor „prieteni”.

Rac

O săptămână dezastru. Vre să fugi, să te ascunzi după ce ai trecut etapa obstacolelor, a răsturnărilor de situație, a problemelor care parcă nu mai vor să se termine. Poate chiar te decizi să pleci peste hotare. Acordă o atenție specială la zilele de 1 și 2 martie, vei avea probleme în relația de cuplu. Spre sfârșitul acestei săptămâni ți-ar prinde bine o întâlnire cu prietenii.

Leu

O săptămână plină de evenimente.  Depinde de tine dacă vei putea să înveți ceva folositor din ele. Atenție la eventualele probleme care pot să apară în legătură cu studiile, într-o călătorie la drum lung sau în relația cu persoane aflate în străinătate. Te poți aștepta la schimbări neplăcute care vizează locul de muncă.

Fecioară

O săptămână extrem de grea. Concluzionezi că ai ajuns într-un punct critic al relației cu partenerul de viață și vei cere despărțirea sau divorțul. Pur și simplu nu mai poți accepta să faci compromisuri. La sfârșitul acestei săptămâni ți-ar prinde bine o plimbare sau o întâlnire cu persoane dragi.

Balanţa

O săptămână ce poate fi un nou început pentru tine. Poate fi un nou început la locul de muncă sau un nou început pentru tine din punct de vedere al sănătății. Poți să  primești o ofertă de job mult mai avantajos. Se cere mai multă prudență în relații, îndeosebi în zilele de 1 și 2 martie

Scorpion

O perioadă de aur pentru tine. Totul va merge bine, relația de cuplu, creativitatea la locul de muncă, relația cu cineva din familie (copil). E momentul să te bucuri de momentele frumoase petrecute alături de persoane dragi. Atenție la eventualele probleme de sănătate. S-ar putea să ceva dureri de cap pe la mijlocul săptămânii.

Săgetător

O săptămână cu dorințe uriașe de schimbare. Vrei sa schimbi ceva în relația de cuplu, vrei să îți schimbi domiciliu sau jobul. Cerul tău astral te va face mult mai sensibil, mai melancolic. Vei dori să îți revezi rude pe care nu le-ai mai văzut de ceva timp. Atenție la eventualele probleme care pot să apară pe sectorul sănătății.

Capricorn

O săptămână în care ai șansa să îți împlinești câteva dorințe mai vechi.  Este o perioadă de „sete” de cunoaștere, una în care primești răspunsuri pentru rezolvarea unor situații critice din viața ta. Atenție la problemele legate de casă, familie, proprietate, țara natală sau locul unde te-ai născut.

Vărsător

O săptămână importantă pentru viitorul tău. Ceea ce planifici și ceea ce realizezi în această săptămână îți poate afecta într-un mod pozitiv următoarea perioadă din viață Atenție la eventualele probleme legate de acte, studii, documente sau la relația cu rudele apropiate. La sfârșitul acestei perioade te poți aștepta la o mică petrecere în familie.

Peşti

O săptămână fabuloasă a transformărilor. Luna Nouă în semnul Peștilor anunță cutremure importante pe toate planurile vieții tale. Reconsideri tot ceea ce credeai până acum. Ești forțat să te debarasezi de anumite persoane, locuri, să lași în urmă tot ceea ce ți-a creeat probleme, la nivel emoțional și mental.