Horoscopul săptămânii 27 august-2 septembrie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu forțe proaspete și-și vor revărsa tot entuziasmul către zona profesională, unde vor da dovadă de echilibru și conștiinciozitate în rezolvarea sarcinilor. În weekend nativii ar trebui să-și acorde mai multă atenție și să se preocupe mai mult de propria persoană, de micile plăceri care-i detensionează.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia în această săptămână să-și îmbunătățească relația cu șefii și colegii de muncă și chiar să își permită să ceară o mărire de salariu. Nativii trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate, în special în weekend când pot resimți o stare de oboseală majoră.

Gemeni

Săptămâna ar putea începe pentru cei născuți în zodia Gemeni cu stări de oboseală și apatie, cu atât mai mult cu cât la locul de muncă se vor simți acaparați de sarcini și responsabilități. Cu toate astea, către mijlocul perioadei analizate, șansele să rezolve o situație sau să obțină o aprobare a unui proiect cresc foarte mult. În weekend se crează un context favirabil activităților în cuplu.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia în această săptămână să pună la punct o situație legată de bani, să obțină o finanțare sau să ajungă la un compromis cu partenerul de cuplu în vederea modului în care vor cheltui o sumă de bani. În weekend se cere mai multă atenție la capitolul sănătate, unde afecțiuni mai vechi își pot spune cuvântul.

Leu

La început de săptămână, cei născuți în zodia Leu se pot confrunta cu ușoare probleme de sănătate, în special legate de sistemul osos, și este recomandat să nu facă efort. Mijlocul perioadei analizate vine cu un context astral favorabil negocierilor și semnărilor de contracte,nativii având ocazia să primească noi oferte de colaborare.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de energie la locul de muncă și-și vor desfășura cu mai multă ușurință activitățile. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru a merge la medic și a obține un tratament necesar ameliorării unor probleme de sănătate. În weekend se rezolvă niște neînțelegeri mai vechi pe care nativii le-au avut cu partenerul de cuplu, iar aceștia vor da dovadă de înțelegere și toleranță.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să se concentreze mai mult pe propria persoană și să caute echilibrul interior înainte de toate. Relațiile cu membrii familiei reintră pe făgaș normal, însă mijlocul săptămânii aduce stres și nervi la locul de muncă. Weekendul aduce ocazii de a ieși în natură și de a petrece timp alături de cei dragi.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot traversa ușoare stări de confuzie în plan sentimental și relațional, iar nativii au predispoziție pentru a pune la suflet tot ceea ce aud în jurul lor. La locul de muncă situația se mai detensionează, iar în weekend cei care sunt singuri pot să-și pună în valoare sex-appealul căci au șansa de a cuceri mai ușor.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător, dacă nu pleacă într-o vacanță, atunci se vor dedica mare parte din timp activităților distractive și relaxante, ieșirii cu prietenii și vizitelor la rude. Șansele de a-și îmbunătăți veniturile se arată încă de la începutul săptămânii, iar nativii nu trebuie să rateze nicio ocazie.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de curaj, motivare și încredere în propriile forțe pentru a duce la bun sfârșit niște proiecte demarate anterior. Nu sunt excluse conflictele legate de situația financiară, în special de banii pe care-i dețin împreună cu partenerul. Finalul săptămânii le poate aduce cadouri, surprize plăcute din partea celor dragi.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a nega niște fapte, întâmplări, evenimente, dar și de a-și înhiba niște sentimente. Nativii pot fi mai tăcuți decât de obicei și pot căuta locuri liniștite unde să poată sta doar ei cu gândurile lor. Weekendul poate fi obositor pentru aceștia cu atât mai mult cu cât se anunță vizitele unor rude, prieteni de departe.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești au ocazia în această săptămână să primească niște sume de bani restante, posibil să li se returneze niște împrumuturi sau să primească o finanțare mult așteptată. Nativii sunt sfătuiți să fie mai toleranți cu ei înșiși și să nu ia decizii majore în această perioadă. Weekendul poate veni la pachet cu îndoieli și neîncredere în ceea ce privește relația cu partenerul de cuplu.