Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2016

Berbec

O săptămână foarte bună, plină de optimism. Luni iei decizii bune și șeful tău observă asta, astfel intri în cărți pentru o posibilă promovare. Nu te ambala prea tare, fii diplomat, ferm și constructiv, Nu îți uita obiectivele. Joi trebuie să ai grijă de finanțe, ai tendința să cheltui prea mult. În weekend ai șanse să te îndrăgostești. Cineva îți atrage atenția și te simți fermecat.

Taur

O săptămână plină de neînțelegeri. Vrei ca ceilalți să prezinte aceeași determinare și ambiție ca tine la locul de muncă, dar nu toată lumea e la fel. Învață să fii mai diplomat. În dragoste nu-ți merge așa de bine pentru că ai început să fii distant și rece. Clarifică-ți sentimentele înainte să mergi mai departe. În weekend o să te bucuri de activități placute alături de cei dragi.

Gemeni

O săptămână norocoasă pentru tine. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă se ivesc noi șanse pentru a primi exact ceea ce cauți. Fii atent la oportunități, planetele te răsfață și altă ocazie nu o să mai ai. În weekend vei avea probleme de comunicare, așa că ar trebui să ai grijă cu cine te contrazici.

Rac

O săptămână dezastru entru tine. Atmosfera de la locul de muncă nu e una prea plăcută. Nimeni nu se mai poartă prietenește cu tine. Nu e ceva personal, se simte presiunea unui deadline. Așteaptă-te la critici din partea prietenilor și a familiei în acest weekend. Nu e un moment bun să vorbești despre ceea ce îți dorești. Nici cu sănătatea nu stai bine, ai pierdut multe ore de somn și asta începe să se simtă.

Leu

O săptămână foarte bună din punct de vedere profesional şi nu numai. Vei fi foarte productivă și vei demonstra abilități special ce vor atrage interesul șefilor tăi. Din punct de vedere sentimental săptămâna nu începe prea bine, dar până la urmă se va dovedi că tot răul e spre bine. Vei termina această săptămână fericită şi cu zâmbetul pe buze.

Fecioară

O săptămână extreme de obositoare. La locul de muncă vei depune eforturi intense pentru a fi apreciat și observat pentru o eventuală promovare. Nu-ți mai face atâtea griji, șefii tăi te apreciază și vei fi recompensat în curând. În weekend vei simți nevoia să fii singur, așa că te vei izola și vei medita la viitorul tău, atât financiar, cât și sentimental.

Balanţa

O săptămână extrem de dinamică. La începutul săptămânii vei da dovadă de multă impulsivitate, așa că ai grijă ce faci și ce spui la locul de muncă. Te vei simți bine în pielea ta și vei comunica excelent cu partenerul de viață. În weekend vei preda frâiele relației pentru prima oară și te vei simți mult mai relaxat.

Scorpion

O săptămână a veștilor importante. Pe plan profesional, colegii tăi au nevoie de tine și acest lucru te va face să intri într-o stare foarte bună. Se anunță schimbări la locul de muncă. În weekend vei primi o veste de la o persoană din trecutul tău amoros. Te împaci cu trecutul și viitorul îcepe să sune din ce în ce mai bine.

Săgetător

O săptămână care pare dezastru pentru tine. De fapt, se va dovedi că totul răul a fost spre bine - ceea ce te supără la începutul săptămânii, nişte schimbări la care nu te aşteptai, îţi vor aduce un zâmbet larg pe buze în weekend. Te vei simţi mai liberă, mai împlinită. Peste luni de zile, cand te vei gândi la evenimentele de săptămâna asta, îţi vei da seama că ţi-au schimbat viaţa în bine.

Capricorn

La începutul acestei săptămâni ai parte de o oportunitate profesională de care vrei să profiți, indiferent de situația în care te afli în momentul de față. Gândește-te la impactul pe care îl va avea asupra propriei vieți și încearcă să iei în considerare toate riscurile pe care ți le asumi.  Această săptămâna va fi destul de agitată pentru tine și de aceea este nevoie că în week-end să îți rezervi mai mult timp pentru odihnă și pentru persoană iubită.

Vărsător

E inevitabil să iei în considerare trecutul în acest început de săptămâna, însă asigură-te că te gândești și la viitor. Dacă te simți un pic abătuta, încearcă să discuți cu cineva și elaborează un plan. Mijlocul săptămânii îți aduce o stare în care ești dornică să pui lucrurile la punct și să rezolvi probleme. Weekendul va presupune să evoluezi cu păși mici, din toate punctele de vedere. Apreciază lucrurile mărunte și caută să te relaxezi cu ajutorul râsului.

Peşti

Îți începi săptămâna într-o notă pozitivă și plină de entuziasm. Ești o fire romantică și îți dorești să petreci mai mult timp alături de persoană iubită. Reacțiile pe care la ai uneori pari a fi ușor exagerate și îți dai seamă de acest lucru prin modul în care se comportă cei din jur cu ține.  Îți place să te implici în tot felul de activități intelectuale și simți că te motivează interacțiunile pe care le ai cu persoane cu un nivel bogat de cunoștințe generale. În week-end ar fi bine să profiți de prezența persoanelor dragi din viață ta și de energie pozitivă pe care ți-o transmit.