Horoscopul săptămânii 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Berbec

Urmează o săptămână bună pentru tine, în care cel mai probabil o să faci rost de bani și o să reușești să rezolvi o problemă pe care o aveai de multă vreme, legată de casă. La serviciu vei primi aprecierile șefilor și o să te faci remarcată în mai multe ocazii, iar acasă partenerul de cuplu ți-ar putea sugera o călătorie la sfârșit de săptămână.

Taur

Te așteaptă o săptămână foarte încărcată, în care cel mai probabil vei dormi puțin și vei munci foarte mult. Micile probleme legate de casă continuă să îți dea bătăi de cap și o să trebuiască să apelezi la niște prieteni, pentru a termina odată cu stresul, înainte de sărbători.

Gemeni

Săptămâna aceasta marchează un început pentru tine, fie că e vorba de un job nou, de o relație nouă sau de ceva ce are legătură cu casa ta. Începi să îți faci planuri pentru sărbători și să-ți organizezi munca pentru această perioadă. Ai multe de rezolvat, dar datorită perseverentei tale ai toate șansele de reușită.

Rac

Te așteaptă o săptămână destul de aglomerată, în care nivelul de stres o să îți crească considerabil, dar la sfârșitul căreia vei răsufla ușurată. Și tu faci începi să-ți faci planuri pentru perioada sărbătorilor și încerci să te încadrezi încă de acum într-un buget. Stai prost cu banii, dar salvarea ta ar putea veni de la un membru al familiei.

Leu

Pentru a putea avea liber de sărbători muncești acum peste program și încerci să termini la timp toate proiectele în care ești implicate, deși nu e deloc ușor. Ai nevoie să acorzi mai mult timp odihnei săptămâna aceasta, iar partenerul de cuplu ți-ar putea cere să petreceți mai mult timp împreună.

Fecioară

E o săptămână bună pentru semnat acte în cazul în care ai în desfășurare vreo afacere imobiliară sau de un alt fel. Altfel, e o săptămână în care ar trebui să ai grijă mai mult ca oricând de sănătatea ta și să îți faci niște analize de rutină sau pur și simplu un control la medicul de familie.

Balanţa

Atenție sporită săptămâna aceasta în sectorul financiar. Trebuie să te asiguri că ai suficienți bani pentru perioada care urmează și să tai din cheltuielile inutile. Calculează-ți bine bugetul pentru că numai așa vei putea să eviți falimentul. Ai mari probleme cu banii chiar dacă tu nu realizezi asta.

Scorpion

Urmează o săptămână destul de relaxată pentru tine. Ai muncit mult până acum, iar acum vrei să culegi roadele. E timpul să te odihnești și să acorzi mai mult timp familiei și persoanelor dragi din viața ta. Spre sfârșitul săptămânii ai putea merge într-o călătorie.

Săgetător

Săptămâna asta te descoperi pe tine însăți și îți acorzi mai mult timp pentru sufletul tău. Iei lucrurile mai ușor, rezolvi toate problemele cu mai mult calm și ai, în general, o atitudine mai relaxată. Fiind mai odihnită, acorzi timp de calitate partenerului de cuplu și familiei, și toată lumea e mulțumită.

Capricorn

Te pregătești pentru o plecare, cel mai probabil spre sfârșitul săptămânii, dar ai foarte multe lucruri de rezolvat și multe probleme de depășit până atunci. Nu o să fie ușor, așa că încearcă să te odihnești suficient pentru a nu claca.

Vărsător

Te așteaptă o săptămână cu multe provocări. Pe plan sentimental ai pus ochii pe o persoană interesantă, dar persoana aceasta pare că așteaptă să fie cucerită, așa că trebuie să faci tu primul pas, dacă îți dorești cu adevărat o relație. Viitorul e în mâinile tale, ai grijă cum te joci cu el.

Peşti

Acum e momentul să ieși din zona ta de confort și să descoperi adevărata față a unei personae. Săptămâna asta e timpul să ai mai multă încredere în tine, să îți asumi riscuri și să nu te mai plângi din orice. Numai cei curajoși vor reuși, așa că renunță la toate temerile și îndrăznește să faci ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna.