Horoscopul săptămânii 26 februarie – 4 martie 2018

Berbec

Se anunță o săptămână incitantă pentru nativii Berbec, cel puțin pe plan profesional. Aceștia vor analiza situația de la locul de muncă și vor căuta să facă schimbări importante. Își vor evidenția nemulțumirile și, chiar dacă vor intra în controverse, acestea le vor aduce numai lucruri bune pe termen mediu și lung. Una peste alta, o săptămână foarte bună, săptămâna schimbării.  

Taur

Nativii Taur se bucură de o săptămână bună, cu precădere în planul sentimental unde este posibil să afle niște vești bune, poate legate de o sarcină, poate o cerere în căsătorie. Pe de altă parte pot avea o surpriză neplăcută din partea unor prieteni cu care au avut discuții legate de bani sau acte.

Gemeni

Săptămâna aceasta preocupările nativilor Gemeni se îndreaptă în zona locuinței, unde-și doresc să facă schimbări și reamenajări, și în zona familiei, dorindu-și să petreacă mai mult timp cu rudele. Aceștia pot fi ușor constrânși de situația financiară și-și pot face griji în această privință, cel puțin în a doua parte a perioadei analizate.

Rac

Nativii Rac sunt în centrul atenției în această săptămână. Sunt plini de energie, comunică minunat și radiază de bună dispoziție. Este ocazia ideală să-și facă planuri de concediu sau, de ce nu, chiar să fugă într-o minivacanță. Cei singuri au șanse să întâlnească o persoană care să-i cucerească sau, cei deja implicați emoțional, pot cunoaște un bun asociat pe parte profesională.

Leu

Nativii Leu se pot bucura de o săptămână remarcabilă la capitolul financiar. Energie, acțiune și ambiție, acestea sunt cuvintele de ordine ale perioadei analizate. Este momentul culegerii roadelor, momentul în care pot primi bonusuri pentru munca depusă sau pot fi recompensați pentru anumite sarcini externe.

Fecioară

Nativii Fecioară pot avea parte de niște tensiuni cu partenerul sau cu părinții legate de o sumă de bani. Totodată, aceștia devin mai sensibili ca niciodată, se retrag și-și analizează trecutul cu scopul de a lua cea mai bună decizie pentru viitor. Unii dintre ei vor decide că trebuie să-și continue viața singuri sau să se îndrepte către o noua iubire. Din păcate, este săptămâna despărțirii pentru multe Fecioare.

Balanţa

Nativii Balanță au nevoie de discreție mai mult ca niciodată. Este recomandat să tacă mai mult și să vorbească mai puțin și să nu edzvăluie secrete către nimeni. O întâlnire cu cineva din trecut poate avea loc și acest fapt îi va răscoli pe cei născuți sub semnul Balanță. După jumătatea săptămânii sunt dispuși să facă schimbări în stilul lor de viață.

Scorpion

Nativii Scorpion au șansa ca în această săptămână să întâlnească o persoană care să le intre la inimă, se pot îndrăgosti foarte ușor, iar cei aflați într-o relație sunt tentați să înșele. Marea iubire poate sosi chiar printr-o cunoștință. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru suplimentarea veniturilor și pentru avansarea în carieră.

Săgetător

Nativii Săgetător se bucură de beneficii și oportunități în carieră, iar această săptămână le va deschide uși noi și ar fi indicat să profite de aspectele bune, însă cu prudență și atenție la tot ce se petrece în jurul lor. De asemenea, distracția și pofta de călătorie va da sens săptămânii.

Capricorn

Nativii Capricorn au astrele de partea lor în această săptămână. Vor primi ocazii numeroase să-și suplimenteze veniturile, să plece în străinătate sau să susțină examene cu brio. Este o perioadă bună pentru perfecționare, pentru demararea unui proiect care să le îmbunătățească cultura generală și să le aducă informații noi pe care aceștia să e foloseascp ulterior pentru a produce venituri.

Vărsător

Nativii Vărsător vor avea parte de o săptămână minunată la capitolul financiar. Se anunță măriri de salarii, recuperări de bani datorați, primirea unor bonusuri la care nu se așteptau sau chiar cadouri consistente. Spre sfârșitul săptămânii își vor oferi toată atenția partenerului de viață.

Peşti

Nativii Pești vor trăi o perioadă minunată în cuplu. Acolo unde există neînțelegeri, acestea se vor dizolva, iar armonia va pune stăpânire pe relația lor, iar acolo unde există deja stabilitate, se poate anunța o cerere în căsătorie sau chiar evenimentul în sine. Cei singuri au șansa să cunoască pe cineva care să le intre imediat în suflet. Spre finalul săptămânii aceștia sunt sfătuiți să acorde atenție sănătății, dar și jobului.