Horoscopul săptămânii 26 august – 1 septembrie 2019

Berbec

Săptămâna aceasta va trebui să acorzi mai multă atenție familiei și să te întorci spre nevoile tale primare - de socializare, de educație, de odihnă. Încearcă să te liniștești, pentru că agitația nu te va duce nicăieri. Nu mai lucra peste program și nu mai încerca să rezolvi totul în același timp. Prioritizează-ți toate task-urile.

Taur

E timpul să te odihnești mai mult și să mai tai din orele lungi petrecute alături de prieteni sau colegi, la diverse evenimente ori petreceri după serviciu. Organismul tău ar putea da semne de epuizare și dacă nu iei măsuri mai repede, problemele se vor agrava. O perioadă de liniște te va ajuta foarte mult.

Gemeni

Săptămâna aceasta îți faci ordine în viața profesională și încerci să vezi latura pozitivă a lucrurilor. Ai putea învăța lucruri noi și ai putea primi și niște bani în plus, dar nu vei mai accepta niciun compromis și nu îți vei mai pune familia pe locul al doilea în ordinea priorităților. Ai nevoie de o schimbare, iar aceasta va începe acum.

Rac

Urmează o săptămână atipică pentru tine. Încerci să fii cât mai eficientă la locul de muncă și să pleci cât mai repede de la serviciu. Nu mai petreci timp peste program pentru că ai realizat că altele sunt prioritățile tale. Îți revitalizezi viața socială și spui adio nopților nedormite. Investești în tine și în visurile tale și uite așa, încet încet, începi un nou capitol.

Leu

Finalul verii te prinde cu multă treabă, dar și cu planuri mari. Vrei o schimbare, iar schimbarea aceasta trebuie musai să fie pe plan personal, pentru că în plan profesional simți că ai ajuns în sfârșit într-un punct care te face fericită. E timpul să privești lucrurile cu mai multă seriozitate ca până acum și să spui dacă ceva te deranjează la cei din jur.

Fecioară

Timpul nu stă în loc, drept urmare nu vrei să-l mai pierzi cu tot felul de prostii. Te-ai hotărât să faci o schimbare în viața ta, iar asta ar putea să însemne chiar și un copil... Altfel, începi o relație de prietenie cu o persoană abia cunoscută, dar cu care simți că ai foarte multe lucruri în comun. O să înceapă o perioadă foarte frumoasă în viața ta.

Balanţa

Drumuri lungi și multă agitație. Cam asta te așteaptă în această săptămână, o săptămână marcată de probleme administrative, fiscale sau bancare. Ai multe de rezolvat, multe de planificat, dar nimic nu-ți stă în cale. Dacă te simți depășită de situație, ia o pauză. La serviciu totul merge bine, mai puțin faptul că e posibil să rămâi fără bani zilele acestea.

Scorpion

Te așteaptă o săptămână destul de plină, marcată de o mutare. Fie că te muți din casa în care stai, fie că te muți cu locul de muncă sau poate chiar te muți din țară, săptămâna aceasta o să însemne pentru tine și pentru viitorul tău ceva destul de important - un prag al maturității adevărate, dacă vrei. Schimbările sunt bune, atâta timp cât le faci cu inima deschisă, drept urmare bucură-te și nu te mai stresa. O să fie bine, astrele îți sunt alături.

Săgetător

Ai o săptămână plină, în care încerci să îți echilibrezi viața profesională, cu cea personală. Te dedici mai mult familiei și iei decizii bine analizate. Vrei să faci niște schimbări și să ai mai mult timp pentru tine și pentru cei dragi, dar înainte de a trece la acțiune, analizezi toate posibilitățile. Ai încredere și ai curaj, dar ți-e teamă să iei o decizie conștientă, o decizie care ți-ar putea schimba viața de acum încolo.

Capricorn

Ești într-o perioadă bună, o perioadă marcată de energie pozitivă și de socializare. Săptămâna asta ai putea cunoaște și o persoană interesantă, de care te-ai putea îndrăgosti. Nu prea știi cum să te comporți în această fază, la început de relație, dar nici nu trebuie să te gândești la asta, de fapt. Fii tu și ai să vezi că lucrurile se vor așeza.

Vărsător

Zilele acestea descoperi lucruri pe care nici tu nu le știai despre tine. O să te întorci într-un loc care ți-a marcat foarte mult creșterea, evoluția, vei vorbi cu oameni din trecut și veți depăna amintiri. Miercuri sau joi o să ai parte de o supriză și la locul de muncă și vei afla cât de mult țin șefii la tine, de fapt. Ai grijă, ar putea fi o surpriză... nu tocmai plăcută.

Peşti

Încerci să faci o schimbare în viața ta și să trăiești mai sănătos, dar tot acest proces se va dovedi a fi mult mai greu decât credeai tu vreodată. O să te apuci cel mai probabil și de mișcare, și de o dietă, dar toate aceste eforturi vor da roade daca vei persevera. Dacă renunți ușor, n-ai nicio șansă de succes.