Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Începi săptămâna implicându-te mai mult în cadrul unui grup, asociație, relația cu prietenii, primind susținerea de care ai nevoie. Comunici mult, au loc schimburi de idei, participi la cursuri, seminarii, workshop-uri. Ești plin de energie, dornic să acționezi, să te informezi, adunând informații din cât mai multe direcții pentru a rezolva problemele ce vizează cariera.  Sfârșitul de săptămână se poate dovedi favorabil în zona carierei, relații constructive, discuții importante cu superiorii, totul depinzând de tactul și diplomația ta.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Ești preocupat de carieră dar și de imaginea ta în societate. Ești dornic să urmezi cursuri de perfecționare pentru a accede la un post mai bine plătit. Te gândești foarte serios la parteneriate, să începi o nouă afacere; ceva însă te îndeamnă să stai pe loc, simțind că nu este momentul să investești acum timp și bani. Te gândești dar te și răzgândești, cert este că planează starea de nesiguranță, de neîncredere în prieteni, colaboratori, ceva se „țese” în umbră. Spre sfârșitul săptămânii preferi starea de solitudine, departe de oameni, tu și sufletul tău în liniștea de acasă sau chiar în mijlocul naturii, detașându-te de problemele cotidiene. Citește, visează, iubește dar, mai ales, relaxeaza-te!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Este o săptămână destul de interesantă și intensă, în ceea ce privește relația cu prietenii. Pe de o parte primești susținere în momentele de cumpănă dar, pe de altă parte, ai de plătit un preț pentru ajutorul primit. Nu te aștepta însă la miracole, mai ales dacă este vorba de bani care consideri că ți se cuvin. Este momentul să pui la cale strategii cât mai originale pentru a atrage câștigul de partea ta. La sfârșitul săptămânii preferi să fii în casă, alături de familie, să te ocupi de lucrurile ce sunt pe placul sufletului tău.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Intuiești cu ușurință adevărul din spatele unor acțiuni ce au legătură cu un loc de muncă și/sau colegii de aici. Este momentul să-ți iei „inima în dinți” și să ceri ceea ce ți se cuvine, mai ales dacă este vorba despre un contract de muncă, un parteneriat. Nu neglija problemele de sănătate! Fii mai atent la propriul organism, dar și la cei dragi, familie concentrându-ți atenția pe oamenii care te susțin cu adevărat. Spre sfârșitul săptămânii te gândești foarte serios la noi strategii în ceea ce privește relația cu superiorii, la un nou mod de a aborda treburile de la locul de muncă.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Te dedici mai mult parteneriatelor, colaboratorilor iar călătoriile la distanță, eventual peste hotare în interes de serviciu, se pot dovedi benefice pentru contul tău. Ai șansa acum să primești susținerea de care ai nevoie, venită din partea superiorilor. Inteligența, inspirația, creativitatea vor juca un rol esențial pentru a reuși să creezi o atmosferă plăcută în colectivul de muncă. Dai dovadă de calm, stabilitate emoțională, la serviciu. Spre sfârșitul săptămânii poți dezvolta relații de prietenie cu colegii, fapt care ți-ar putea aduce serioase avantaje pe termen lung.

Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioara: 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Această perioadă  îți oferă șansa de a face ordine în viața relațională dar și în cea ce privește relațiile cu colegii, colaboratorii. Ai destulă energie mentală și fizică pentru a depăși unele inconveniențe legate de parteneriate, afaceri, colaborări. Te bucuri de susținere financiară venită la timp pentru a face față unor plăți oarecum neașteptate. Pui multă pasiune în tot ce faci, mai ales când este vorba de iubire, dar și de câștiguri financiare. La sfârșitul acestei săptămâni te poți decide să pleci într-o excursie la drum lung.

Balanţa

Horoscop săptămânal Balanță: 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Ești cu gândul și sufletul la persoana iubită, la dragoste. Sunt multe proiecte de dezbătut, fiind vorba de multă agitație în jurul tău dar și în mintea și sufletul tău. Nu te lăsa entuziasmat de anumite promisiuni care vin din partea unor amici. Ascultă de propria intuiție și acționează în direcția dorită, aleasă de tine. Spre sfârșitul săptămânii ești mult mai senzitiv, dornic să te faci remarcat de sexul opus, să cucerești, să iubești. Bucură-te de momentul prezent și nu te mai considera o victimă a sorții! Tu chiar poți să echilibrezi și situațiile care par imposibil de rezolvat!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Relația cu familia capătă o conotație aparte, îndeosebi în prima parte a săptămânii. Relația cu persoana iubită continuă să-ți pună seriose întrebări, nici tu nu mai știi exact ce vrei și până unde. Ești abătut, parcă lucrurile nu se derulează în direcția dorită de tine iar planul sentimental este destul de incert. Spre sfârșitul săptămânii ești mult mai agitat, nehotărât dar și neliniștit încercând să găsești sensul unor evenimente, pierderi în plan financiar dar și relațional.

Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Comunicarea se derulează destul de bine, mai ales dacă este vorba despre relația cu propriul copil sau rezolvarea unor animozități în relația de amor. Este destulă fierbere, dorință, în ceea ce privește relația de dragoste, poate chiar să apară o persoană de sex opus care să corespundă așteptărilor tale. Este multă forfotă în inima și în sufletul tău! La sfârșitul săptămânii se discută mult despre planuri de viitor, relația cu familia dar și despre necesitatea de a găsi o soluție favorabilă legată de unele credite, împrumuturi sau chiar de o moștenire.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricon: 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Reușești să te mobilizezi în privința a tot ceea ce are legătură cu unele reparații, modificări legate de casă, gospodărie. Concentrezi multă energie în relația cu familia, cu părinții. Primești sfaturi utile legate de rezolvarea unor acțiuni ce vizează un proces, probleme legate de documente, contracte. La sfârșitul săptămânii te relaxezi mai mult alături de copii, jocul te poate ajuta să vezi viața cu ochi mai buni. Este ocazia de a lămuri unele neînțelegeri în relația cu persoana iubită.

Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Ești plin de energie și, fie că că vrei sau nu, mai tot timpul ești pe drumuri cu greu reușind să mai ajungi și pe acasă, ca să te odihnești. Comunici direct, fără menajamente cu persoane interesante, de la care simți că ai foarte multe informații de aflat. Spre sfârșitul săptămânii te regăsești acasă unde ai ocazia să te odihnești, departe de lume, de zgomot, lecturând o carte, vizionând un film care îți poate revela răspunsuri importante despre proiecte ce vizează cariera. Este posibil chiar să iei decizia bruscă de a iniția un proiect ce vizează evoluția în plan profesional. Timpul este de partea ta, așa că profită din plin de această perioadă benefică!

Peşti

Horoscop săptămânal Pești: 25 septembrie – 1 octombrie 2017

Se pare că au loc discuții interesante, în secret și care vizează cariera, schimbarea locului de muncă sau găsirea unei strategii pentru a câștiga mai mulți bani. Este momentul să valorifici mai mult și eficient propriile abilități, talentele native. Relația cu prietenii însă te va ajuta să te detașezi de unele probleme ce vizează grijile legate de carieră. Ai multe planuri în minte, abia dacă mai ai timp să te ocupi de propria sănătate căreia chiar trebuie să-i acorzi o atenție sporită. În ultima zi a săptămânii ți-ar prinde bine să faci plimbări alături de partener sau o persoană alături de care te simți cu adevărat compatibil pentru a te ajuta să te detașezi de probleme.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!