Horoscopul saptamanii 25 iunie – 1 iulie 2018

Berbec

Horoscop saptamanal Berbec: 25 iunie - 1 iulie 2018

Te asteapta o saptamana plina de neprevazut. Vei avea multe lucruri de rezolvat si s-ar putea sa ai si probleme cu banii spre sfarsitul saptamanii, dar norocul tau e ca ai pe cineva dispus sa te ajute oricand, la orice ora, neconditionat. Joi ai mare grija la angajamentele pe care ti le iei pe termen lung.

Taur

Horoscop saptamanal Taur: 25 iunie - 1 iulie 2018

Zilele acestea iti regandesti prioritatile si decizi sa iti acorzi mai mult timp tie si dorintelor tale. Dintr-o data, munca ta va ajunge pe plan secund, iar toata lumea ar putea fi surprinsa de decizia ta in acest sens. Din fericire, ai ajuns sa ai o siguranta psihica, emotionala si chiar si financiara, incat sa nu-ti mai pese de parerile celor din jur.

Gemeni

Horoscop saptamanal Gemeni: 25 iunie - 1 iulie 2018

O saptamana plina incepe pentru tine, insa dincolo de munca, tu vezi doar week-end-ul la orizont, pentru ca cel mai probabil ti-ai facut niste planuri de vacanta deja pentru finalul de saptamana. Zilele acestea trebuie sa fii atenta la ce si cand semnezi, cui ii spui DA si cui alegi sa ii dezvalui tot ce ai pe suflet. Exista riscul de a fi sabotata.

Rac

Horoscop saptamanal Rac: 25 iunie - 1 iulie 2018

Cand credeai ca in sfarsit apele s-au mai linistit in viata ta si ca problemele au disparut, cel putin pentru o perioada, iata ca un moment de neatentie te poate pune intr-o situatie destul de grea. Ai grija la detalii saptamana asta, pentru ca risti sa te sabotezi pe tine insati. Altfel, s-ar putea sa ai noroc pe plan financiar, ceea ce nu poate decat sa te bucure.

Leu

Horoscop saptamanal Leu: 25 iunie - 1 iulie 2018

Incepi o saptamana destul de obositoare, la finalul careia o sa vrei sa faci o schimbare in viata ta. Vrei sa pui punct orelor muncite peste program, stresului si nervilor. E posibil sa-ti faci un abonament la o sala de fitness sau de yoga sambata, iar spre finalul saptamanii o sa-ti faci un plan bine gandit despre cum poti sa-ti eficientizezi munca, intr-un timp mai scurt. Schimbari pozitive.

Fecioară

Horoscop saptamanal Fecioara: 25 iunie - 1 iulie 2018

Saptamana aceasta ai impresia ca toata lumea e impotriva ta si ca orice ai face nimeni nu te asculta, nimeni nu te ia in considerare. Starile de anxietate, nervozitate si depresie devin si ele din ce in ce mai prezente in viata ta, drept urmare se impune o schimbare rapida. Daca nu te descurci pe cont propriu, ar fi bine sa apelezi la un specialist.

Balanţa

Horoscop saptamanal Balanta: 25 iunie - 1 iulie 2018

Zilele acestea pui munca in prim plan, dar asta deoarece vrei sa obtii o marire de salariu sau poate un post mai bun. Cert e ca lupti si te sacrifici cu un scop, iar planul tau s-ar putea sa functioneze, pentru ca spre vineri o sa afli o veste foarte buna, care va fi motiv de petrecere in week-end. Altfel, ai grija in relatia de cuplu unde ar putea sa apara neintelegeri.

Scorpion

Horoscop saptamanal Scorpion: 25 iunie - 1 iulie 2018

Orele lungi la locul de munca ar putea fi motiv de disputa in familie, dar daca le dovedesti celor dragi ca aceste sacrificii sunt si pentru ei, poate ca vor intelege. Explica-le asadar si spune-le ce vrei sa faci cu banii - poate ca tu aveai deja planuita o surpriza, o vacanta, insa presiunea devine prea mare. E timpul sa le dezvalui planul tau.

Săgetător

Horoscop saptamanal Sagetator: 25 iunie - 1 iulie 2018

E timpul sa uiti de principii si sa faci ce-ti spune inima. Saptamana asta te-ai putea indragosti nebuneste, fapt care te va face sa treci printr-o multime de stari si sa experimentezi o multime de emotii. Poate ca a venit timpul sa fii un pic iresponsabila, un pic nebuna, un pic altfel... asculta-ti inima si mergi incotro iti dicteaza ea.

Capricorn

Horoscop saptamanal Capricorn: 25 iunie - 1 iulie 2018

Iti faci mai multe planuri saptamana asta, dar toate s-ar putea narui ca un castel de nisip miercuri, cand afli o veste nu tocmai buna, despre o persoana apropiata. O sa suferi, o sa plangi, nu vei stii ce sa faci, dar ai sa vezi ca lucrurile se vor rezolva mai repede decat ti-ai imaginat tu. E doar un test din partea astrelor, dar s-ar putea sa nu-l treci.

Vărsător

Horoscop saptamanal Varsator: 25 iunie - 1 iulie 2018

Te asteapta o saptamana plina de inedit, de necunoscut, de situatii noi, in care va trebui sa iesi din zona ta de confort pentru a le face fata. O sa fii speriata la inceput, dar vei vedea ca te vei acomoda repede cu ideea si s-ar putea chiar sa inceapa sa-ti placa toata aceasta situatie noua si nonconformista in care te vei afla. O sa inveti o multime de lucruri!

Peşti

Horoscop saptamanal Pesti: 25 iunie - 1 iulie 2018

Te asteapta o saptamana cu stari variate - o sa treci de la tristete la extaz si inapoi, la tristete, intr-un timp scurt. O sa treci practic prin toate emotiile, fapt care te va epuiza. Ai nevoie de o pauza si stii prea bine asta, insa lipsa banilor te face sa nu iti iei concediu. Poate ca ti-ar prinde bine si cateva zile petrecute in liniste, acasa.