Horoscopul săptămânii 25 februarie – 3 martie 2019

Berbec

Începi săptămâna cu un nivel ridicat de stres cauzat de sarcinile și responsabilitățile acaparante de la locul de muncă. Cu greu vei reuși să te detașezi acasă de aceste probleme și ai putea avea parte de unele reproșuri, chiar conflicte cu partenerul de viață. Situația se va remedia spre finele săptămânii când vei avea ocazia să te detașezi, să-ți petreci timpul cu prietenii și să te relaxezi în brațele persoanei iubite.

Taur

Dacă te gândești să vinzi un bun material, un imobil sau un obiect de valoare, săptămâna aceasta ai șanse să obții un preț foarte bun. Nu este exclus să anulezi un împrumut sau să returnezi un credit, o datorie mai veche. La locul de muncă te simți din ce în ce mai sătulă de cerințe și de sarcini și vei începe să te reorientezi, cel puțin la nivel informativ, către alte doemnii de activitate, aspect care va deveni mult mai intens începând cu luna următoare.

Gemeni

Comunicarea a fost mereu punctul tău forte, însă în această săptămână vei transforma un simplu dialog într-o oportunitate de afaceri, iar socializarea îți va deveni a doua natură. Sunt șanse să-ți consolidezi cariera prin îmbunătățirea imaginii profesionale. În plan sentimental, cei singuri pot întâlni o persoană care să le trezească interesul și pot deveni cuceritori, flirtând cu dezinvoltură și devenind foarte stăruitori în obținerea rezultatului dorit.

Rac

Începutul de săptămână te găsește cu sufletul deschis, mai emoțională, mai sensibilă și mai dispusă să faci sacrificii în numele iubirii. Este momentul să clarifici o confuzie care ți-a umbrit părerea despre persoana iubită. În sectorul financiar, către finele perioadei analizate, se întrevăd numeroase oportunități de îmbunătățire a veniturilor. Vei avea parte de ocazii în care să pui bazele sau chiar să semnezi contracte profitabile. Poți primi mici avantaje materiale, sume de bani, cadouri și chiar moșteniri în această perioadă.

Leu

Începi săptămâna îngrijorându-te peste măsură de o situație care vizează relația cu partenerul, mai ales dacă sunteți la începutul unei povești de iubire și nu vă cunoașteți destul de bine. Vei observa că ușor, ușor lucrurile se vor clarifica și încrederea dintre voi va crește. Șansele de a-ți îmbunătăți imaginea la locul de muncă vor crește, mai ales dacă vei da dovadă de conștiinciozitate și determinare în finalizarea sarcinilor și proiectelor profesionale.

Fecioară

Poți fi propusă pentru a pleca într-o delegație de la locul de muncă, însă nu este exclus nici să fii tu cea aleasă pentru  aurma un curs de dezvoltare profesională și perfecționare a abilităților, prin urmare din acest punct de vedere te-ai putea considera norocoasă și te sfătuim să nu refuzi oportunitatea primită. Din punct de vedere al sănătății, către finele săptămânii vei avea parte de un context astrologic binecuvântat și nu numai că te vei simți bine, dar vei reuși și să rezolvi, să ameliorezi sau chiar să vindeci niște afecțiuni mai vechi.

Balanţa

Te sfătuim să devii mai conștiincioasă la partea financiară și mai diplomată în modul de a cheltui banii dacă nu vrei să ajungi să te împrumuți pentru a-ți asigura strictul necesar. Din punct de vedere sentimental, faci parte dintre favoriții săptămânii. Dacă ești singură, vei avea ocazia să începi o poveste de dragoste, iar dacă te afli într-o relație solidă și de lungă durată, atunci șansele de a o consolida vor fi mari. Nu vor lipsi discuțiile despre oficializarea relației sau despre conceperea unui copil.

Scorpion

În prima parte a săptămânii vei fi plină de viață., de energie și buna dispoziție te va însoți în toate activitățile întreprinse. De asemenea, șansele de a-ți îmbunătăți situația financiară prin noi colaborări sau chiar un job extra nu vor lipsi. Totodată, poți primi un cadou material sau poți intra în posesia unei sume de bani neașteptate. Atenție la discuțiile cu părinții care pot fi ușor tensionate, mai ales dacă se abordează teme legate de ergimul unei locuințe.

Săgetător

Situația financiară va fi stresul major al începutului de săptămână, mai ales dacă te gândești să faci un împrumut sau să obții un credit. Nu vor fi obstacole majore, însă nici atât de simplu pe cât ți-ai dori. Contextul astrologic de acum atenționează asupra furturilor și pierderilor financiare, prin urmare se recomandă prudență. Comunicarea de care dai dovadă te poate ajuta să legi noi prietenii la drum și chiar să planifici călătorii alături de persoana iubită. De asemenea, sunt susținute și deplasările cu scop administrativ.

Capricorn

Ai putea să fii pusă în fața unor situații deranjante, fie în relația de cuplu, fie în relațiile cu partenerii de afaceri. Cineva poate trece peste o hotărâre luată de tine sau poate anula o decizie pe care tu ai impus-o. Nu este exclus ca o fostă iubire să-ți dea târcoale și amintirile să te năpădească. Către finele săptămânii se întrevăd ocazii remarcabile de îmbunătățire a veniturilor ca urmare a obținerii unei finanțări, unei sponsorizări, însă nu este exclus să faci o tranzacție, o vânzare în avantajul tău personal.

Vărsător

La locul de muncă se întrevăd tensiuni ca urmare a unor sarcini și responsabilități pe care nativii vor trebui să le îndeplinească într-un timp relativ scurt. Posibil să iasă la suprafață niște frustrări mai vechi, mai ales dacă fișa postului nu prevede aceste activități. Te sfătuim să fii calmă și răbdătoare și să nu izbucnești acum, ci să aștepți un moment mai potrivit pentru dialog. Către finele perioadei analizate, buna dispoziție se reașterne și vei fi vioaie, activă și energică, ba chiar înclinată către distracție și aventură. Dacă nu ai o relație, în weekend va fi momentul ideal pentru a cunoaște o persoană și chiar pentru a începe o nouă poveste de iubire.

Peşti

Pui la cale planuri de călătorie și nu este exclus chiar să-ți iei o minivacanță pentru a te relaxa. În plan profesional ai șanse de a te face remarcată, de a-ți îmbunătăți imaginea și dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să-ți schimbi cariera, veștile în acest sens vor fi foarte bune. Către finele perioadei analizate poți traversa o stare de ușoară interiorizare, de analiză sentimentală și poți lua o decizie legată de viața de cuplu, decizie care ar trebui să aibă rolul de a te liniști. Este momentul să te împaci cu trecutul și să evoluezi din punct de vedere emoțional.